Canim neden ertelendi sıkıntı mi çıktıcanım yumurta toplama işlemi oldu çok şükür. ağrım var biraz. cok azda pembemsi kanamam. 15 adet yumurta toplamislar. yalniz transfer ertelendiadet gördükten sonra histereskopi olcam. ve bir adet dönemi daha gecirdikten sonra transfer olcakmis. 2ay sonra yani bu iyimi kötü mu bilemedim
Canım bana hemşire jeli uygula hemen kalk 10 dk yürü demişti. Ben de 5-10 dk. Yatayım yoksa etkisi olmadan akar dedim. Hayır dedi en fazla 1-2 dk. Yatabilirsin. Hemen kalk yürü böyle emiliyo bu jel dediinsallh cnm ya bi an cok korktum ben ilaci yapinca geri yatağa girp yatiyorum ondanmi oldu acaba simdide banyo yapacktim korkyltum geri vazgectm
Herşeyde vardır bir hayır canim bol bol oku daha zamanı gelmemis demek ki. Nazlı bu cocuklar simdide belli cektiriyorlar bize9 çıktı canım
Canim neden ertelendi sıkıntı mi çıktı
Ben de aynısını yaşamıştım. Tedaviye başlanıcak hastaydım. Doktora dedim ilaç içmiyorum korkudan bana güldü. Şu anda hiç bir etkisi yok rahatlıkla içebilirsin dedi.Daha snde adetini bekliyodun demi canm :)) eger oyleyse bende smdiden ilac icmemeye basladim cok zorda kalmazdam icmiyorum vücudumu iyi hazirlamaya calisiyorum :))
Benimde 18 yumurta toplandı.12 tanesi döllendiği ve 9 tanesi donduruldu.2 at sonra yani 1 ekimde 2 tane transfer edildi.yarın test günüm.bence 2 ay beklemek daha iyi.benim yumurta toplama dan sonra 15 gün ara ara ağrım kasılmalarım oldu.transferim olduğunda hiçbir sıkıntım kalmamıştı.canım yumurta toplama işlemi oldu çok şükür. ağrım var biraz. cok azda pembemsi kanamam. 15 adet yumurta toplamislar. yalniz transfer ertelendiadet gördükten sonra histereskopi olcam. ve bir adet dönemi daha gecirdikten sonra transfer olcakmis. 2ay sonra yani bu iyimi kötü mu bilemedim
Yok canim adet olmayi bekliom iste doktor estrofem ve tarnusal verdi onlari kullaniom en gec 10 gune adet olmam lazim bekliom ama gunler gecmiyo resmenIyi icim daha bi rahatladi ya.
Sen basladin ni tedavine
Canım ben de öyle kullandım. Rezerv azlığumı var sende deKızlar BBen gonal f kullanıyorum. Bu gun .3.gun ve üç güngünden beri 300 ml.ml.diz kullanıyorum çok Geldi bana aacaba bi yanlışlık mi var diy3 sıkıntı ediyorum yarın kontrole gideceğim. .bakalım ne olacak..
0-5 arası bebek yok ama senin 9 çıkmış ya yeni tutunuyor. Yada kimyasal gebelik oldu. Benim bir önceki tedavimde 11. Gün 14 çıkmıştı sonra kan verdim bir kaç gün artarmı diye azaldı. En son 7 ye düştü sonrada adet oldum. Sen bir kaç gün sonra kan testi yine yaptır cbm bence. İyice azaldıysa ben gibi kimyasal gebelik yaşamışşsın demektir. Yok artarasa ne mutlu inşallah.9 çıktı canım
Canım hakkında hayırlısı pes etmek moral bozmak yok.inşallah bi daha ki seferekızlar sonuç belli oldu ve benim bebişim yok
Benimde 18 yumurta toplandı.12 tanesi döllendiği ve 9 tanesi donduruldu.2 at sonra yani 1 ekimde 2 tane transfer edildi.yarın test günüm.bence 2 ay beklemek daha iyi.benim yumurta toplama dan sonra 15 gün ara ara ağrım kasılmalarım oldu.transferim olduğunda hiçbir sıkıntım kalmamıştı.
İnşallah canım .histereskopi Oldum canım ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce olmuştum ben.inşallah hayırlı haberler alırsın canim. sen histereskopi oldunmu canım
Canım benim ilk değerim 19 du ikinci değerim 9 'a düşmüş. Galiba bir sonraki değerim de 0 'a düşecek0-5 arası bebek yok ama senin 9 çıkmış ya yeni tutunuyor. Yada kimyasal gebelik oldu. Benim bir önceki tedavimde 11. Gün 14 çıkmıştı sonra kan verdim bir kaç gün artarmı diye azaldı. En son 7 ye düştü sonrada adet oldum. Sen bir kaç gün sonra kan testi yine yaptır cbm bence. İyice azaldıysa ben gibi kimyasal gebelik yaşamışşsın demektir. Yok artarasa ne mutlu inşallah.
Canım transferin ilk haftası benim de çok oldu. Bu hafta hiçbirşeyim yok. Ben de ağrılar geçti diye sıkıntı ediyorum. Belirti yok diye... ağrır niye ağrıdı, ağrı geçer niye ağrımadı . Böyle olduk işte... hayırlısıKızlar transferin ikinci gunu bugün. Ilk günden beri sancım oluyor bugün kramp seklinde kasiklarimda ağrı var sizce normalmi ?
Doktorum un dediğine giren bende sıkıntı yok hayatım eşimin spermi az diye yaptırıyor tüp işlemini ..anlamadım yani neden 300 ml soracağım yarın. .Canım ben de öyle kullandım. Rezerv azlığumı var sende de
Benim de 15 gun var.Yok canim adet olmayi bekliom iste doktor estrofem ve tarnusal verdi onlari kullaniom en gec 10 gune adet olmam lazim bekliom ama gunler gecmiyo resmen
İnsallahh hersey yolunda giderde mucizen seninle kaliroofffff kendımde belırtı aramıcam dıyorum yıne arıyorum
göğüs uclarının rengı kararmış gibi göğüslerde yeşil damarlar iyice belirginleşmiş
ara ara gelen bel ağrısı ama sadece sağ tarafım
ay ne değişik şeyler bunlar
geçen hafta salı gunu transfer oldu yani 7.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?