Canım tüp bebek tedavisi öncesi sıkıntı olmaz canım içini ferah tut. Zaten keyfi kullanmıyorsun ki mecburiyetten sonuçtaAUgmentin 1000 mg ve majezik
Uzulme ilaclarinida sakin birakma bazen gec dollenme ola bilyo iyi dusun... Bende defalarca test yaptimm cikmadi sonra pozitif.. Seninde insallahhh iyi olurr canimmArkadaslar az once telefon ettim test sonucum negatif dendi inanilmaz uzgunum sifir moralimmmmm
10. Gunum ve 0.17 dediler agla agla sinirlerim bozuldu ben 12.gun v
Test falan yaptirmiycammm ilac ve igneleri de birakcam artik bir anlami kalmadi cok uzgunum cok
Bende çok üzgünüm canım benim de ikinci değerim çok düşük çıktı şimdi ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyimArkadaslar az once telefon ettim test sonucum negatif dendi inanilmaz uzgunum sifir moralimmmmm
Test falan yaptirmiycammm ilac ve igneleri de birakcam artik bir anlami kalmadi cok uzgunum cok
Canım Doktorum öyle çok açıklamaya gitmedi yani bana rahim filmi cekildi işte adetim düzenli adetin 6.gunu yumurtaliklarima baktı gayet güzel gelişiyor seninle allahın izniyle başarılı olacağız dedi hatta çift embriyo istiyorum dedim olur sen kaldirirsin dedi .Esim 7 ay önce Semen testi yaptırdı sperm sayısı 16 milyon du morfoloji 4 dü böyle olunca ben çok arastirdim 20 den aşağı okunma doğal yolla zor göründü sonra ilaç kullandı vs. . O arada sıkıntılar oldu ailevi vide sigaraya başladı ..7 ayda 3 milyona düştü morfoloji yine 4 dü..sonra tüp bebegi yaptiracagim doktora gösterdik. .işte bana dediğim testler yapıldı hormonlar falan güzel çıktı işte ..eşime ameliyat olma dedi doktor tüp bebegi yapalım istersen o zaman ameliyat gerekirse ol dedi nden dolayi böyle düşüyor sayı onu bile bakmadık öyle isişte adetimi bekledik ekimieşimin 9. Günü adet oldum 10 da gittim igneleri başladık. .Bu gün 3.gun yarın kontrol var baklım Yumoşlar ne alemde..Senin nasıl oldu anlat bakalım. .kızlar hepiniz normal tüp bebekmi yaptırdınız yoksa mikroenjeksiyon yaptıran varmı...
canım sorması ayıp kaç yaşındasın bide sizde sorun neydi..
canım bizde de aynı sıkıntı var doktor sizinle nasıl konuştu. tutma ihtimali tedavi süreci?
Canim yaaaa gercekten cok uzuldum rabbim demek bizlere kismet etmedi ne diyeyim sozun bittigi yerdeyizBende çok üzgünüm canım benim de ikinci değerim çok düşük çıktı şimdi ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Canim yaaaa gercekten cok uzuldum rabbim demek bizlere kismet etmedi ne diyeyim sozun bittigi yerdeyiz
Sagol canim keske insallah diyelim ama sanmiyorum degiseceginiUzulme ilaclarinida sakin birakma bazen gec dollenme ola bilyo iyi dusun... Bende defalarca test yaptimm cikmadi sonra pozitif.. Seninde insallahhh iyi olurr canimm
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım inş en kısa zamanda yavruna kavuşursun bitanemkızlar sonuç belli oldu ve benim bebişim yok
Tamam 2 gun erken gittim ama cok dusuk deger yani 0.17 yani 2 gunde nasil artar ki gerci rabbim bilir tabi ama hic sanmiyorum bu testi 5 gun falan yapsaydim tamam derdim 10 gunde gercekten cok dusuk bilmiyorum ki benim gibi yasayan varmidir yani negatif cikip sonra hamile olancanım test gununden ıkı gun erken gıttın ama sen dur bakalım uzulme hemen
Canım öyleyse daha iyi doktorun dediği. Biraz sabredeceksin ama sonrası güzel olacak inşcanim muayene esnasinda küçük bir parca görmüştü. yumurta toplama da bakicam önemli bisiyse histereskopi olursun demisti.bugun yumurta toplamadan sonra alınması gerekiyor dedi. küçük bir et parçasıymis. bebeğin tutunmasini engelleyebilir önlem alalım ve adetten sonra alalım dedi. Oyüzden transfer daha sonraya kaldı
Evet ya ben simdiden evhamlanmaya baslamiyimCanım tüp bebek tedavisi öncesi sıkıntı olmaz canım içini ferah tut. Zaten keyfi kullanmıyorsun ki mecburiyetten sonuçta
Tamam 2 gun erken gittim ama cok dusuk deger yani 0.17 yani 2 gunde nasil artar ki gerci rabbim bilir tabi ama hic sanmiyorum bu testi 5 gun falan yapsaydim tamam derdim 10 gunde gercekten cok dusuk bilmiyorum ki benim gibi yasayan varmidir yani negatif cikip sonra hamile olan
Canım senin embriyolar küçüktü zaten 2 günlüktü 10. Gün erken bence senin için. Sonradan yükselen bir sürü insan var. Sakın sakın sakın ilaçlarını bırakma test günü bi daha baktır o gün bile yine negatif çıksa doktoruna danış öyle bırak. Belki yükselecek o ihtimal var ve sen ilaçlarını bıraktığın için o ihtimali yok edeceksin. Ben olsam bırakmazdım. Hakkında hayırlısı olsun inş sonradan yükselir tatlım dualarımız seninleArkadaslar az once telefon ettim test sonucum negatif dendi inanilmaz uzgunum sifir moralimmmmm
Canım benim üzülme Allahü teâlâ diyor ki ey kuluma senin şer gördüğün de ben Hayır veririm. . Ezanlar okundu canı gönülden dua ettim..sen de 2 gün boyunca dua et ..129 tane ya Latif tesbihi çek dilek içindir. .Rabbim dualarimizı kabul etsin..Amin..Arkadaslar az once telefon ettim test sonucum negatif dendi inanilmaz uzgunum sifir moralimmmmm
Sagol canim benim allah razi olsun senden bak ezan okunuyor rabbim ne eylerse dogru eyler ne diyeyim tatlim insallah esime suan soyleyemem cok uzulecek 14 ekimde ki testle soylerim artikyükselir belki canım belli mi olur hiç bişey olmasaydı 0-5 arası oluyor oyuzden umıdım var sankı o yuzden öle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?