Canimsinnnn amin insallah allah razi olsun tabiki seve seve okurum cok tesekkurler.. rabbim buyuk ondan gelir herseyCanım benim üzülme Allahü teâlâ diyor ki ey kuluma senin şer gördüğün de ben Hayır veririm. . Ezanlar okundu canı gönülden dua ettim..sen de 2 gün boyunca dua et ..129 tane ya Latif tesbihi çek dilek içindir. .Rabbim dualarimizı kabul etsin..Amin..
Sagol canim benim allah razi olsun senden bak ezan okunuyor rabbim ne eylerse dogru eyler ne diyeyim tatlim insallah esime suan soyleyemem cok uzulecek 14 ekimde ki testle soylerim artikbu arada bilmiyordum o oranlari bak ufacikta olsa umut var diyorsun bu bile moral oldu bana canimsin...
Amiiin amiiin canim insallah cok tesekkurleray canım benim duaların kabul olsun hadi inşallah. üzme kendini bu iki gün allaha bolca duanı yap asla ısyan etme evlat sahıbı olmanız hakkınızda hayırlı olan olsun ınsallah
Tamam canim benim sagol ilaclari birakmiycam son gune kadar devam edicem ve moralimi bozmuycam .. Belkide dedigin gibidir 2 gun embriyosu benim belkide yukselir ey allahim sen buyuksun sen yardim et.. Destekleriniz icin sonsuz tesekkurler arkadaslar gercekten moral buldum en azindan dr tamam bitti negatif diyene kadar sabredicem allahim belki son anda bagislar yavrumuzu kimbilir..Canım senin embriyolar küçüktü zaten 2 günlüktü 10. Gün erken bence senin için. Sonradan yükselen bir sürü insan var. Sakın sakın sakın ilaçlarını bırakma test günü bi daha baktır o gün bile yine negatif çıksa doktoruna danış öyle bırak. Belki yükselecek o ihtimal var ve sen ilaçlarını bıraktığın için o ihtimali yok edeceksin. Ben olsam bırakmazdım. Hakkında hayırlısı olsun inş sonradan yükselir tatlım dualarımız seninle
kizlar hepinizde insallh hayirli haberlar alirsiniz ben bisey sormk istiyorum vajina jel kullanan arkadaşlar bugun afedersiniz lavaboya gittim cok özür dileywerek soyluyorm vajinamda kullandigim jel bi sakiz buyukluğunde düştü cok korktum düşukmu diye ama bilmiyorum niye oldu böyle olan varmi panik oldum bian
Kizlar hastaligimin 2. Günümdeyim kac gün sonra yumurta toplaniodu
Cok guzel ins hayirlisiyla once bebis haberini sonra bebegini alırsın kucagina cnm10-11 sonra canım. 1 ekimde başladım tedaviye adetimin 2. günüydu. 12 ekim yani bugünde yumurtalarım toplandı
Canım ya rezerv azlığı ne demek anladım google da arastirdim hikâyelerini anlatıyorlar hep anlamadım ..Canım ben de öyle kullandım. Rezerv azlığumı var sende de
canım benimde eşimin 2,5 milyon çıktı ilk duyduğumuzda yıkıldık tabi tatildi bayramdı derken bu hafta sonu ilk görüşmemizi yapıcaz kısmetse. sonraki haftada tedavi başlar. birde ben mikroenjeksiyon konuşucam doktorla daha garanti oluyor diye okudum hep. sizin doktorunuz öyle bişey söyledimi. bişey daha hangi şehrdesin ben ist da yaptırıcam.Canım Doktorum öyle çok açıklamaya gitmedi yani bana rahim filmi cekildi işte adetim düzenli adetin 6.gunu yumurtaliklarima baktı gayet güzel gelişiyor seninle allahın izniyle başarılı olacağız dedi hatta çift embriyo istiyorum dedim olur sen kaldirirsin dedi .Esim 7 ay önce Semen testi yaptırdı sperm sayısı 16 milyon du morfoloji 4 dü böyle olunca ben çok arastirdim 20 den aşağı okunma doğal yolla zor göründü sonra ilaç kullandı vs. . O arada sıkıntılar oldu ailevi vide sigaraya başladı ..7 ayda 3 milyona düştü morfoloji yine 4 dü..sonra tüp bebegi yaptiracagim doktora gösterdik. .işte bana dediğim testler yapıldı hormonlar falan güzel çıktı işte ..eşime ameliyat olma dedi doktor tüp bebegi yapalım istersen o zaman ameliyat gerekirse ol dedi nden dolayi böyle düşüyor sayı onu bile bakmadık öyle isişte adetimi bekledik ekimieşimin 9. Günü adet oldum 10 da gittim igneleri başladık. .Bu gün 3.gun yarın kontrol var baklım Yumoşlar ne alemde..Senin nasıl oldu anlat bakalım. .
ne güzel canım senin gün saymanı hep izledim Allah biliyo çok istediğin burdan bile belliydi inş olur diye dua ettim. inş rabbim bize de aratmadan nasip eder.
Canım öncelikle çok özür diliyorum yazacaklarim için, herkes 2 günde belki yukselir falan demiş ama 0.17 olan değer 2 günde yükselmez canım, burdaki insanlar çok iyi niyetli ama olaylara biraz da gercekci bakmak gerektigini düşünüyorum ben, olsaydi zaten az da olsa yukselmis olurdu degerin, bence sen kendini bu sefer olmadığı fikrine alistir ve bosuna umutlanma. Inan bunları üzülerek söylüyorum ama inşallah Allahım sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder. Aminnn. Bundan sonraki asamalarda ne yapabilirsin onları düşün canım. Söylediklerimle seni uzduysem tekrar özür dilerim.Canimsinnnn amin insallah allah razi olsun tabiki seve seve okurum cok tesekkurler.. rabbim buyuk ondan gelir hersey
Cok guzel ins hayirlisiyla once bebis haberini sonra bebegini alırsın kucagina cnm
Amin hayatım benim babam Antalya'da ameliyat olacak ben Ankaradayım. Transfer günü bile olsa transferden sonra çıkar yine giderim duramam burda.Allah yüzüme bakar inşAllah 2 hafta sonra olur babam .allah babana acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...benimki de böbrekten olucak ben eskişehirdeyim o izmirde kasım 2 de randevu almış aslında rapor alıp gidicem ama oraya gidersem rapor hakkım bitiyor senelik izin falan da kalmadı tedavi sırasında hiç rapor kullanamam ondan dolayı erteleyim diyorum ama doktor istemzse artık 2 3 günlüğüne gidicem...rabbim senin baba ve benim anneye tüm hasta olanlara acil şifalar versin inş
canım benimde eşimin 2,5 milyon çıktı ilk duyduğumuzda yıkıldık tabi tatildi bayramdı derken bu hafta sonu ilk görüşmemizi yapıcaz kısmetse. sonraki haftada tedavi başlar. birde ben mikroenjeksiyon konuşucam doktorla daha garanti oluyor diye okudum hep. sizin doktorunuz öyle bişey söyledimi. bişey daha hangi şehrdesin ben ist da yaptırıcam.
ne güzel canım senin gün saymanı hep izledim Allah biliyo çok istediğin burdan bile belliydi inş olur diye dua ettim. inş rabbim bize de aratmadan nasip eder.
Sakaryada yaşıyorum canım turgay şenen var burda ına gidiyorum igneleri falan her seyimizi o kontrol ediyor sadece yumurtaları alırken birde transferde istanbul medicamedical park a gelicem nasipse bakalım. .bide eşime evet mikro enjeksiyon yapılacak bildiğim kadarıyla çünkü esime dedi ki o hani o düşük sayıyı kafana takma orda işlemlerle gereken yapılacak dedi çok açıklama yapmıyor b3nim doktorun da o sıkıntısı var konuşmuyor mübarek. .canım benimde eşimin 2,5 milyon çıktı ilk duyduğumuzda yıkıldık tabi tatildi bayramdı derken bu hafta sonu ilk görüşmemizi yapıcaz kısmetse. sonraki haftada tedavi başlar. birde ben mikroenjeksiyon konuşucam doktorla daha garanti oluyor diye okudum hep. sizin doktorunuz öyle bişey söyledimi. bişey daha hangi şehrdesin ben ist da yaptırıcam.
Bitanemmm yapma böyle daha hiç bişey belli değil , belki hepsi çok güzel senin yumurtalarının.Moralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Ama sansana belki demiş canım benim üzülme. .inşallah o besi de süper çıkar. .Moralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
doktorun konuşmaması sıkıntı. bende izmitte oturuyprum yakınız aslında. ben florance nightgale a gidicem kısmetse. araştırmalarım bana mikroenjeksiyonu daha mantıklı gösterdi. bizde sperm sıkıntısı olduğu içinde dr öyle tedavi eder diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı yaa..Sakaryada yaşıyorum canım turgay şenen var burda ına gidiyorum igneleri falan her seyimizi o kontrol ediyor sadece yumurtaları alırken birde transferde istanbul medicamedical park a gelicem nasipse bakalım. .bide eşime evet mikro enjeksiyon yapılacak bildiğim kadarıyla çünkü esime dedi ki o hani o düşük sayıyı kafana takma orda işlemlerle gereken yapılacak dedi çok açıklama yapmıyor b3nim doktorun da o sıkıntısı var konuşmuyor mübarek. .
Lütfen ağlama benim sadece 2 yumurtası olan ve sonunda ikiz oğulları olan arkadaşlarım bile var.5 yumurta dan 1 tanesi bile senin evlat sahibi olman için yeterli olabilir. Olumsuz düşünme.bekleyip görelim bakalım kaç tanesi döllenecek.bence hiç fena değil 5 yumurta.bu tedavinin en önemli şartları olumlu düşünme ve sabır canımMoralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Yok canim gercekler ne kadar zorda olsa ortada tabiCanım öncelikle çok özür diliyorum yazacaklarim için, herkes 2 günde belki yukselir falan demiş ama 0.17 olan değer 2 günde yükselmez canım, burdaki insanlar çok iyi niyetli ama olaylara biraz da gercekci bakmak gerektigini düşünüyorum ben, olsaydi zaten az da olsa yukselmis olurdu degerin, bence sen kendini bu sefer olmadığı fikrine alistir ve bosuna umutlanma. Inan bunları üzülerek söylüyorum ama inşallah Allahım sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder. Aminnn. Bundan sonraki asamalarda ne yapabilirsin onları düşün canım. Söylediklerimle seni uzduysem tekrar özür dilerim.
Yok canim gercekler ne kadar zorda olsa ortada tabi
Kismet diyorum demek zamani degilmis belki ilerde nasip eder ama yiprandim uzun sure tup bebek olayina girmem cok kilo aldim ve hormonlar alt ust oldu ..kismet degilmis diyorum yapicak bisey yok sagol canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?