Benim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacaktiHakkımızda her şeyin hayırlısı olsun canım, Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Bu da bizim imtihanimiz. Normal yolla tek denemede hamile kalanlar gibi degiliz biz. Ama Allah'ın takdirine boynumuz kıldan ince tabiki. Allahım bize de nasip eder inşallah anne olabilmeyi. Kendini bundan sonrası için hazırla, üzülme diyemem muhakkak uzuleceksin ama önemli olan gercegi kabullenip, cabuk toparlanip yeni umutlarla yeni planlamalar yapabilmen. Sen o hormonların da kilolarin da ustesinden gelirsin canım, yakında bebeginin mutlu haberini de alırız inşallah. Bu arada kaç yasindasin canım, dondurulmus embriyon falan var mi?
Sisstt moral bozmak yok biz buraya nie toplandik moral bulmak birbirimize destek icin dua et güzelim şükret azda olsa umut var ya hic olmayanlar napsin.. iyi düşün iyi olsun dualarim sizinle insallahhhhMoralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Benim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacakti
Ilk evliligimden bir oglum var allah bagislasin 17 yasinda bu ikinci evliligim ve malum yumurtalarim cok azaldigi icin tup bebek yaptim ilk denememiz bizim ilk cocugum normal yolla gebelikti ikinci esimin cocugu olmadigi icin istedik
sadece yumurta rezervim dusuktu baska problemim yoktu tedaviyle 4 tane iyi yumurtam oldu onlarin 3 nu saglikli bir sekilde dollediler ve hemen 2.gun 2 tane embriyo transfer ettiler 2 ekimde ve dr 14"ekimde test yapicaksin demisti ben biraz erken yaptim bugun gerci sonuc degismez tabi ama oyle iste tatlim
dondurulmus degil yani opu dan hemen iki gun sonra transfer yapildi
biliyorum belki digeceksiniz sen 43 yasindasin ve zaten sansin yok kadar azdi ama gercekten cok istedik ozellikle esim hic yasamadigi babalik duygusunu tatmak istedi cunku birbirimizi cok seviyoruz ve yurekten istiyordum belki ben anneligi yasadim evet sukurler olsun bir delikanli aslan parcasi oglum varama esim icin istedim ve tabi yeniden anne olmak icin
Iste boyle kardesim hikayem
bide nette bisey buldum degerlerle ilgili ama cozemedim
Kalan embriyo yu dondurmadınız mı? Hem yaşına bahane bulma bence.bende 35 yaşındayım daha ilk çocuk için uğraşıyoruz.ayrıca yumurta oluştuktan sonra yaşın 50 olsada fark etmiyor biliyor sun.yılmak yok.Allah yazmışsa vardır bi zamanı.23-24 yaşındaki arkadaş lardan da tutmayan insanlar varBenim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacakti
Ilk evliligimden bir oglum var allah bagislasin 17 yasinda bu ikinci evliligim ve malum yumurtalarim cok azaldigi icin tup bebek yaptim ilk denememiz bizim ilk cocugum normal yolla gebelikti ikinci esimin cocugu olmadigi icin istedik
sadece yumurta rezervim dusuktu baska problemim yoktu tedaviyle 4 tane iyi yumurtam oldu onlarin 3 nu saglikli bir sekilde dollediler ve hemen 2.gun 2 tane embriyo transfer ettiler 2 ekimde ve dr 14"ekimde test yapicaksin demisti ben biraz erken yaptim bugun gerci sonuc degismez tabi ama oyle iste tatlim
biliyorum belki digeceksiniz sen 43 yasindasin ve zaten sansin yok kadar azdi ama gercekten cok istedik ozellikle esim hic yasamadigi babalik duygusunu tatmak istedi cunku birbirimizi cok seviyoruz ve yurekten istiyordum belki ben anneligi yasadim evet sukurler olsun bir delikanli aslan parcasi oglum varama esim icin istedim ve tabi yeniden anne olmak icin
Canm sana benden tavsiye sakın vazgeçme.Sen zaten çok büyük yol katetmişsin biz ikinci denemede embriyo bile elde edemedik.Bence bundan sonraki denemelerde hamile kalırsın sakın pes etme devam et.Benim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacakti
İnşallah canimBitanemmm yapma böyle daha hiç bişey belli değil , belki hepsi çok güzel senin yumurtalarının.
Sağol tatlim allah dualarimizi kabul etsin inşallahSisstt moral bozmak yok biz buraya nie toplandik moral bulmak birbirimize destek icin dua et güzelim şükret azda olsa umut var ya hic olmayanlar napsin.. iyi düşün iyi olsun dualarim sizinle insallahhhh
Sagol canım, bu mesajin bana çok moral oldu. İnsan nedense her olumsuzlukta sanki tek kendi başina geliyor zannediyorLütfen ağlama benim sadece 2 yumurtası olan ve sonunda ikiz oğulları olan arkadaşlarım bile var.5 yumurta dan 1 tanesi bile senin evlat sahibi olman için yeterli olabilir. Olumsuz düşünme.bekleyip görelim bakalım kaç tanesi döllenecek.bence hiç fena değil 5 yumurta.bu tedavinin en önemli şartları olumlu düşünme ve sabır canım
Canim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canimCanm sana benden tavsiye sakın vazgeçme.Sen zaten çok büyük yol katetmişsin biz ikinci denemede embriyo bile elde edemedik.Bence bundan sonraki denemelerde hamile kalırsın sakın pes etme devam et.
Canım sen ilk kontrolünü olmuş muydun? Kese kalp atışı vs bakılmış mıydı?canım benimde kapsül. Bazen erimediği için benim de çamaşırıma geliyor. Sanırm tedirgin olacak bir durm yoktur
İnşallah allah doğal yolla nasip eder canım üzülmeCanim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canim
Yok dondurmadi dr neden bilmiyorum oysa belki dondursaydi birdaha denerdim zor surec yumurta toplamaya kadar olanlar bilmiyorum canim yinede cok tesekkurler guzel desteklerinize yasi genc olup ne zorluklar cekenler var okuyorum rabbim yardimciniz olsunKalan embriyo yu dondurmadınız mı? Hem yaşına bahane bulma bence.bende 35 yaşındayım daha ilk çocuk için uğraşıyoruz.ayrıca yumurta oluştuktan sonra yaşın 50 olsada fark etmiyor biliyor sun.yılmak yok.Allah yazmışsa vardır bi zamanı.23-24 yaşındaki arkadaş lardan da tutmayan insanlar var
Oyyy çok saol canım benim. Bana yapılabilecek en büyük iyilik dua etmekti Allah razı olsun. İnşallah Allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin tatlımcanım benimde eşimin 2,5 milyon çıktı ilk duyduğumuzda yıkıldık tabi tatildi bayramdı derken bu hafta sonu ilk görüşmemizi yapıcaz kısmetse. sonraki haftada tedavi başlar. birde ben mikroenjeksiyon konuşucam doktorla daha garanti oluyor diye okudum hep. sizin doktorunuz öyle bişey söyledimi. bişey daha hangi şehrdesin ben ist da yaptırıcam.
ne güzel canım senin gün saymanı hep izledim Allah biliyo çok istediğin burdan bile belliydi inş olur diye dua ettim. inş rabbim bize de aratmadan nasip eder.
Canim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canim
çok büyük şoktayım bacım sen benmisin yoksaBenim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacakti
den bu kadar karamsarlik ? 2. Denemeyse bi daha bi daha olana kadar ...Sagol canim keske insallah diyelim ama sanmiyorum degisecegini
Sadece 2 gun daha idare edicem zaten carsamba test yapilacak ve sonuc dr bildirilecek ondan sonra bu sayfayi kapatirim napalim demek ksmet degilmis
Canim benim demek ayni kaderi paylasiyoruzçok büyük şoktayım bacım sen benmisin yoksa
S.a bacım benim yaşımda 40 ve ikinci evliligim 17 yaşında oglum var severek evlendik eşim daha önce hiç evlilk yapmadıgı icin çoçugu yok bende diyodum ki benim gibi yok diye senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ve yazmk istedim 2 defa devlt hs aşılama oldum malesef negatif cıktı bu ay bizde tüp yaptrcaz ALLAH hepimizin yapdımcısı olsun benim korkum menopoza girme korkusu adetimde çok azalma var bu korkutuyo inş bizde tekrar anne oluruz bacım dualarım topklerde anne hasretiyle yananlarda RABBİM kimseye evlatla sınımasn inşş herkez saglıklı evlatları olur inşş
Hayirli olsun, tüp bebek miydi canimKizlar benim 80 olan betahcg 128 olmus ama karnimdaki su hala ayni organlar suda yüzüo hayirlisi bakalim..
Uzgunum yasim buyuk ve gucum yok bu yasdan sonra bu son sansimdi canimNe
den bu kadar karamsarlik ? 2. Denemeyse bi daha bi daha olana kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?