Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim yasim cok buyuk 43 ve bu ikinci cocugum icin olacakti
Ilk evliligimden bir oglum var allah bagislasin 17 yasinda bu ikinci evliligim ve malum yumurtalarim cok azaldigi icin tup bebek yaptim ilk denememiz bizim ilk cocugum normal yolla gebelikti ikinci esimin cocugu olmadigi icin istedik
sadece yumurta rezervim dusuktu baska problemim yoktu tedaviyle 4 tane iyi yumurtam oldu onlarin 3 nu saglikli bir sekilde dollediler ve hemen 2.gun 2 tane embriyo transfer ettiler 2 ekimde ve dr 14"ekimde test yapicaksin demisti ben biraz erken yaptim bugun gerci sonuc degismez tabi ama oyle iste tatlim
dondurulmus degil yani opu dan hemen iki gun sonra transfer yapildi
biliyorum belki digeceksiniz sen 43 yasindasin ve zaten sansin yok kadar azdi ama gercekten cok istedik ozellikle esim hic yasamadigi babalik duygusunu tatmak istedi cunku birbirimizi cok seviyoruz ve yurekten istiyordum belki ben anneligi yasadim evet sukurler olsun bir delikanli aslan parcasi oglum varama esim icin istedim ve tabi yeniden anne olmak icin
Iste boyle kardesim hikayem
bide nette bisey buldum degerlerle ilgili ama cozemedim

Sisstt moral bozmak yok biz buraya nie toplandik moral bulmak birbirimize destek icin dua et güzelim şükret azda olsa umut var ya hic olmayanlar napsin.. iyi düşün iyi olsun dualarim sizinle insallahhhh

Üzüldüm ablacim, keşke olsaydi ama vardır bunda da bi hayır. Belki normal yolla olur, belki de bi kez daha deneme imkaniniz olur. İnşallah Allah nasip eder. Allah esinle sevginizi mutlulugunuzu daim etsin.

Kalan embriyo yu dondurmadınız mı? Hem yaşına bahane bulma bence.bende 35 yaşındayım daha ilk çocuk için uğraşıyoruz.ayrıca yumurta oluştuktan sonra yaşın 50 olsada fark etmiyor biliyor sun.yılmak yok.Allah yazmışsa vardır bi zamanı.23-24 yaşındaki arkadaş lardan da tutmayan insanlar var

Canm sana benden tavsiye sakın vazgeçme.Sen zaten çok büyük yol katetmişsin biz ikinci denemede embriyo bile elde edemedik.Bence bundan sonraki denemelerde hamile kalırsın sakın pes etme devam et.

Sisstt moral bozmak yok biz buraya nie toplandik moral bulmak birbirimize destek icin dua et güzelim şükret azda olsa umut var ya hic olmayanlar napsin.. iyi düşün iyi olsun dualarim sizinle insallahhhh
Sağol tatlim allah dualarimizi kabul etsin inşallah

Sagol canım, bu mesajin bana çok moral oldu. İnsan nedense her olumsuzlukta sanki tek kendi başina geliyor zannediyor

Canm sana benden tavsiye sakın vazgeçme.Sen zaten çok büyük yol katetmişsin biz ikinci denemede embriyo bile elde edemedik.Bence bundan sonraki denemelerde hamile kalırsın sakın pes etme devam et.
Canim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canim

İnşallah allah doğal yolla nasip eder canım üzülme

Yok dondurmadi dr neden bilmiyorum oysa belki dondursaydi birdaha denerdim zor surec yumurta toplamaya kadar olanlar bilmiyorum canim yinede cok tesekkurler guzel desteklerinize yasi genc olup ne zorluklar cekenler var okuyorum rabbim yardimciniz olsun

Oyyy çok saol canım benim. Bana yapılabilecek en büyük iyilik dua etmekti Allah razı olsun. İnşallah Allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin tatlım

çok büyük şoktayım bacım sen benmisin yoksa
S.a bacım benim yaşımda 40 ve ikinci evliligim 17 yaşında oglum var severek evlendik eşim daha önce hiç evlilk yapmadıgı icin çoçugu yok bende diyodum ki benim gibi yok diye senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ve yazmk istedim 2 defa devlt hs aşılama oldum malesef negatif cıktı bu ay bizde tüp yaptrcaz ALLAH hepimizin yapdımcısı olsun benim korkum menopoza girme korkusu adetimde çok azalma var bu korkutuyo inş bizde tekrar anne oluruz bacım dualarım topklerde anne hasretiyle yananlarda RABBİM kimseye evlatla sınımasn inşş herkez saglıklı evlatları olur inşş

Canim benim demek ayni kaderi paylasiyoruz
Amiiiin insallah rabbim kalbine gore verir devam edin ve inaniyorum ki o mutlulugu yasaticak rabbim
Cok sevindim bana benzeyen bir arkadas olmasina cunki yasimiz ve olaylar ayni insallah rabbim ikinci kez evlat sahibi olmamizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…