Tabiki canım benim özelden sorarım aklıma sorular geldikçesana sorularımı .raporu almak için devlet hastanesine gitmek gerekli ve adetin 2. Günü mü olmalı ? Yoksa her hangi bir gün gitsekte olurmu ?Eger istersen ozelden msjlasiriz telefondada detayli anlatabilirim,bu denememde anladim raporun kiymetini sadece ilaca verdim 2500 ,madem calistik ssk odedik yararlanmamak icin hicbir sebep yok
özelden yazdım Hayatım sanaEger istersen ozelden msjlasiriz telefondada detayli anlatabilirim,bu denememde anladim raporun kiymetini sadece ilaca verdim 2500 ,madem calistik ssk odedik yararlanmamak icin hicbir sebep yok
Bende istanbul bahcecide yaptrıyorum ama benim raporum yok cıkmoyo malesef 2000 tl sadece ılaclara odedım 2250 de bahcecıye odedım dr ozelde onada ayrıyetten para oducem embr dpndurma da eklennce 8500 9000 olucak napalım ben mecburum ama alabılen kesınlıklr alsn raporunu kullansınCnm benim bu benim ikinci denememdi ,ilkinde rapor cikarttim veistanbulda yaptirdim bahceci kliniginde bende tesadufen ogrenmistim raporun orda gectigini ,istanbulda bircok yerde rapor gecen yerler var,5000 lira olan ucret 3000 liraya iniyor ve igneleri raporlu almak cok avantaj ,gecen sefer 800 lira ilaca vermistim ,2000 lirayi bulan ilaclara ,en az 3 senelik evliysen baska cocugunuz yoksa ssk gununuz yeterliyse universite hastanesine basvuruyosun rapor cikariyosun,eger universitede yaptirmak istersende 400 ,500 hastanesine gore ucret oduyosun kocaeli universitesinde cok cabuk rapor cikiyo ,ve istatistiki basarilari yuksek orda yaptirabilirsin maddiyat zorlamasin dersen,ben tek kullanabildim yasim 38 ama 23 ve 38 yas arasi 3 kez hakkin var.
Amin canim Allah hepımızın gonlune gore versin inşllh bebislerin sımsıkı tutunsun sanaKizlar bbugun aradilar 3 tane blastokist 5.gun embriyosu dondurdular..ama 3nu bir dondurmuslar...insallah bebesimlerm beni birakmazlar gerek kalmaz ama eger gerek olursa en iyi iki tanesini koyariz dediler..dondruma parasida almadilar tibbi zorunluluk olarak yazarm.dedi dr saolsun..sadece cozme parasi kalio..insallah bebislerm benmle kalir Allah'im isteyen herkese saglikli bebisler ver Ya Rabbim..
Arkadaşım senin neden raporun çıkmıyor ? Yaşın mı tutmuyorBende istanbul bahcecide yaptrıyorum ama benim raporum yok cıkmoyo malesef 2000 tl sadece ılaclara odedım 2250 de bahcecıye odedım dr ozelde onada ayrıyetten para oducem embr dpndurma da eklennce 8500 9000 olucak napalım ben mecburum ama alabılen kesınlıklr alsn raporunu kullansın
Canım ben 2 yıllık bıle evlı degılım daha 27 yasındaym ama daha once asılama da yaptrmdm ılk tup bebek ben sartlara uymuyorum malesefArkadaşım senin neden raporun çıkmıyor ? Yaşın mı tutmuyor
Cnm antibiyotugin bitsin. Ondan sonraa serbest bence:))zaten normalinin serbest olmayisi ara 3.4 gun varya iltahap filan olur diye soncta islem gordunya cnm ondanKızlar bısey sorucam ama bıraz utanyorum benım opu yapıldı trasferım de bır ay ertelendı normalde opu sonrası transfere kaar ılıskı yasakya ama benm transferm 1 belkı bıbuck ay sonra olucakya ilişki durumu olablırmı nasıl olcak dr a da soramadm bunu
Anladım canm tesekkr ederım bende oyle dusundumde ne kadar beklemek gerektgnı kestıremedım suan zaten hala agrım gerginligm var kasıklarımda toparlanamadım dahaCnm antibiyotugin bitsin. Ondan sonraa serbest bence:))zaten normalinin serbest olmayisi ara 3.4 gun varya iltahap filan olur diye soncta islem gordunya cnm ondan
Ben yurt disinda yasiyorum 15ekimde ilk randevum ama hic bi fikrim yok cok arastirdim ama hep doktor agziyla okuyabildim bi cok seyi nasil oluyo en iyisi hangisi pcos var bende esimde hic bi sorun yok yardim ederseniz sevinirim tesekkurlerKizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
Degilmi bencede aynen sana katılıyorum da işte ben acemiyimya herseyden tedirgin oluyoum canım acıyacak gıbıde geliyo erteleyebildigim kadr ertelıcem zaten 22 sı adet gunum az kaldı ondan sonra hepten perhizdeyizBide soyle bisey var 1 ay yasak olmasi bence imkansz bole olup beklerken dogal yolla hamile kalanlar var sonucta:)
Hayrlı olsn canm bende pko mişim aslında bu cok buyuk cozumsuz bı durum degıl heleki eşinde sorun yoksa muhtemelen aşılama onerebilirler sanaBen yurt disinda yasiyorum 15ekimde ilk randevum ama hic bi fikrim yok cok arastirdim ama hep doktor agziyla okuyabildim bi cok seyi nasil oluyo en iyisi hangisi pcos var bende esimde hic bi sorun yok yardim ederseniz sevinirim tesekkurler
Cnm oncelkle hosgeldin ve gecmis olsun...pcos icin nasi bi tedavi uygulanio pek bilemiorm dozlari filan daha dusuk olabiloms ama burda cok arkadas var pcos lu olup tup bebek yaptran sana cvp verrler umarm..simdiden yolun acik olsun bu surecte cnm...Ben yurt disinda yasiyorum 15ekimde ilk randevum ama hic bi fikrim yok cok arastirdim ama hep doktor agziyla okuyabildim bi cok seyi nasil oluyo en iyisi hangisi pcos var bende esimde hic bi sorun yok yardim ederseniz sevinirim tesekkurler
Ya aslinda benim rapor cikar cunku yumurtalar gelismedigi icin dogustan durek verirler ama rapor almak zor geluyo bana oraya git buraya git ne bileyim ya ufffBende istanbul bahcecide yaptrıyorum ama benim raporum yok cıkmoyo malesef 2000 tl sadece ılaclara odedım 2250 de bahcecıye odedım dr ozelde onada ayrıyetten para oducem embr dpndurma da eklennce 8500 9000 olucak napalım ben mecburum ama alabılen kesınlıklr alsn raporunu kullansın
Çalışıyomusun calısıyorsan tabıkı kostrmak zor olur ama bak 1 haftada cıkıyomus belkı senn okadr bıle surmez bence mutlaka almalısın bu uzun bı surec ve acıkcası parayada bakıyo maddı ımkansızlıktan yapamayan sıgortası olmayan caresız bısuru ınsan var bence senn yernde olsam ugrasmaksa ugrasırr alırm arkdsım senn kacıncı denemendıYa aslinda benim rapor cikar cunku yumurtalar gelismedigi icin dogustan durek verirler ama rapor almak zor geluyo bana oraya git buraya git ne bileyim ya ufff
Transfer olmiyacagi icin yasak dgl ama suan icersi hassas oldugu icin zorluk cekersin bi kacgun bekle snr devam :)Degilmi bencede aynen sana katılıyorum da işte ben acemiyimya herseyden tedirgin oluyoum canım acıyacak gıbıde geliyo erteleyebildigim kadr ertelıcem zaten 22 sı adet gunum az kaldı ondan sonra hepten perhizdeyiz
Ikinci olucak dondurulmusla bu tutmassa ignelere basliycam tekrar bir hafta bsy degilmis bende aylar suruyo sandim maglum igneler pahali ben bu idin pesine dusuyim :)))))Çalışıyomusun calısıyorsan tabıkı kostrmak zor olur ama bak 1 haftada cıkıyomus belkı senn okadr bıle surmez bence mutlaka almalısın bu uzun bı surec ve acıkcası parayada bakıyo maddı ımkansızlıktan yapamayan sıgortası olmayan caresız bısuru ınsan var bence senn yernde olsam ugrasmaksa ugrasırr alırm arkdsım senn kacıncı denemendı
Ankaradaki universite hastanesine basvur ,elindeki tahlilleride gotur,sonradan isteyecegi evraklari hazirlamak kolay 2 ser adet resimm ,sskdan hizmet dokumu,nufus kayit ornegi ,evlilik cuzdani fotokopisiBen ankaradayım canlarım . 25 yaşındayım 4 yıllık Evliyim hiç hamile kalmadım 1 aşılama yapıldı . Rapor bana vermezler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?