Ne
den bu kadar karamsarlik ? 2. Denemeyse bi daha bi daha olana kadar ...
Canım kaçıncı gününde iğnede? Boşuna ağlama. Benim ilk 2 kontrolde 5 yumurta görüldü 3. Yani son kontrolde 6 yumurta görüldü. Yumurta toplanınca 11 yumurtam çıktı 8i işleme alındı 5i döllendi 4 günlük sağlıklı olan 2 embriyo transfer edildi diğer üçü pek sağlıklı değil dendi onlarla gebelik şansı düşük boşuna dondurtma dendi dondurtmadık biz de. Şükür hamileyim şu an. İnş darısı başına. Bu arada o dönem ben arkadaşlarınkini de hep takip ettim forumdan. Çoğu kişinin hatta neredeyse hepsinin kontrolde söylenenden daha fazla yumurtası toplandı. Stres yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor o nedenle umutlu ve pozitif olmaya çalış güzel düşün güzel olsun canımMoralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Hastanede yatiyo musun canim ?Kizlar benim 80 olan betahcg 128 olmus ama karnimdaki su hala ayni organlar suda yüzüo hayirlisi bakalim..
Bu bebek olacak arkadas !!!!! :) oyle ya da boyle :)35izmirim35 haklısın hayatım . Allah tan umut kesilmez maddiyat ve sağlık el verdiği sürece tekrar tekrar deneyeceğiz olana kadar .
evt aynı kaderi paylaşıyoruz seninle biraz şakalaşacaktım ama birbirimizi tanımıyoruz diye aman dedi,m sus fırca yemiyekCanim benim demek ayni kaderi paylasiyoruz
Amiiiin insallah rabbim kalbine gore verir devam edin ve inaniyorum ki o mutlulugu yasaticak rabbim
Cok sevindim bana benzeyen bir arkadas olmasina cunki yasimiz ve olaylar ayni insallah rabbim ikinci kez evlat sahibi olmamizi nasip eder
Bence ekonomik yönden sizi çok zorlamayacaksa bi daha deneyin canım. Annem beni 44 yaşında doğurmuş tüp bebek değil doğal yoldan. Diyeceğim pes etme lütfen. Eşini de çok seviyorsun ne güzel. Allahım yüzünü güldürür inşCanim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canim
Canim yaaa allah yardim etsin hic kolay degil insallah olur insallah ben istanbulda oturuyorum canimevt aynı kaderi paylaşıyoruz seninle biraz şakalaşacaktım ama birbirimizi tanımıyoruz diye aman dedi,m sus fırca yemiyekbol bol shbet ederiz ben ank dayım sen nerdesin canım duların için de ALLAH razı olsun RABBİM inş sanada tez zamnda verir cünkü bizim zamanımız bitiyo buda cok üzücü bizim için ben haftaya tüpe başlıcam sende ümidini kesme canım bu ay histerskopi yaptırayım diger ay tüpe başlıyalım diyorum bilmiyom ki kafm çok karışık zaten bu parayı bile zar zor ekledik arabayı satık offfffffffffff of
Moralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Çok çok çok mutlu oldum bu okuduklarima, inşallah benimde toplama sırasında çok çıkar, zaten burdan yazcam öyle olunca ama bu sabah ciddi ciddi umutsuzdum. Allah razi olsun hepinizdenCanım kaçıncı gününde iğnede? Boşuna ağlama. Benim ilk 2 kontrolde 5 yumurta görüldü 3. Yani son kontrolde 6 yumurta görüldü. Yumurta toplanınca 11 yumurtam çıktı 8i işleme alındı 5i döllendi 4 günlük sağlıklı olan 2 embriyo transfer edildi diğer üçü pek sağlıklı değil dendi onlarla gebelik şansı düşük boşuna dondurtma dendi dondurtmadık biz de. Şükür hamileyim şu an. İnş darısı başına. Bu arada o dönem ben arkadaşlarınkini de hep takip ettim forumdan. Çoğu kişinin hatta neredeyse hepsinin kontrolde söylenenden daha fazla yumurtası toplandı. Stres yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor o nedenle umutlu ve pozitif olmaya çalış güzel düşün güzel olsun canım
Ekonomik olarak sikintimiz yok sukur ama bilmiyorum esim de eger isterse denerim yoksa kapanir bu sayfaBence ekonomik yönden sizi çok zorlamayacaksa bi daha deneyin canım. Annem beni 44 yaşında doğurmuş tüp bebek değil doğal yoldan. Diyeceğim pes etme lütfen. Eşini de çok seviyorsun ne güzel. Allahım yüzünü güldürür inş
Hatta ben yumurta toplanınca kontroldekinden daha fazla çıkar mı diye başlık açmıştım başlık pek ilgi görmedi ama ben diğer arkadaşları vs takip ettim neredeyse hepsinin daha çok yumurtası çıkmış. Yumurta toplanınca ismimi etiketleyip kaç tane toplandı yaz olur mu canım? Kaç gün iğne sonrası 5 yumurta gördü doktorun?Çok çok çok mutlu oldum bu okuduklarima, inşallah benimde toplama sırasında çok çıkar, zaten burdan yazcam öyle olunca ama bu sabah ciddi ciddi umutsuzdum. Allah razi olsun hepinizden
Bence o zaman dene kesinlikle. Pes etmek yok. Sonucunda melekler var çünkü. Hiç pes edilir mi bu güzel meleklere kavuşmak varkenEkonomik olarak sikintimiz yok sukur ama bilmiyorum esim de eger isterse denerim yoksa kapanir bu sayfa
balım benimde son şansım olacak imkanımız yok bu ilk ve son yaşta bitikUzgunum yasim buyuk ve gucum yok bu yasdan sonra bu son sansimdi canim
bacım seni diger topktetede takip ediyordum nasıl gidiyor her sey yolundamı ALLAH yüzünü güldürür inş35izmirim35 haklısın hayatım . Allah tan umut kesilmez maddiyat ve sağlık el verdiği sürece tekrar tekrar deneyeceğiz olana kadar .
Canim yaaa allah yardim etsin hic kolay degil insallah olur insallah ben istanbulda oturuyorum canim[/QUOTE
aminnn canm cümlemize inşş gel öpem seni kader daşım benim
Canım ne diyorsun sen. Ben o kadar yüksek dozda iğneler kullandığım halde 3 tane oldu. Sanki yumurtaların toplanmış da içi boş çıkmış. Nasıl konuşur o doktor öyle. Moral vereceğine toplamadan bilmeden yorum yapıyor. Canım benim üç tane toplandı üçü de embriyo oldu, 2 si trsnsfer edildi. Biri donmuş bekliyor. Moralini bozma bak boşa üzüyorsun kendini. Rabbim ol derse olacak zaten bir tane bile yeter. Bak yumurtaların kötü etkilenir üzülürsen moralini bozma tatlımMoralim çok bozuk kizlar, bugün ultrason da 10mm lik sadece 5 tane yumurta gördük tüp bebek için 10 tane toplananlarin bile anca beşi dördü dölleniyormuş. Doktor beş taneden boşta çikabilir dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti
Ama bi tane varmis :) bizim hic yokUzgunum yasim buyuk ve gucum yok bu yasdan sonra bu son sansimdi canim
Ama bi tane varmis :) bizim hic yok[/QUOTE
balımmm inşş tez vakitte seninde olur ama biz anne olduk şükür çok şükür ama eşlerimiz bizim yaşımız yüzünden baba olamıyacak diye korkumuz bi cocuk baba dediginde ilerdee çokk ilerde ya yüzümüze vurursa haa şimdi bişi yok amaa ilerisi işte
Canim isim etiketleme nasil oluyor? Benim iğnelerin bugün 7. günüydü menegon ve puregon ama bugün ilk defa orgautran iğnesi vuruldumHatta ben yumurta toplanınca kontroldekinden daha fazla çıkar mı diye başlık açmıştım başlık pek ilgi görmedi ama ben diğer arkadaşları vs takip ettim neredeyse hepsinin daha çok yumurtası çıkmış. Yumurta toplanınca ismimi etiketleyip kaç tane toplandı yaz olur mu canım? Kaç gün iğne sonrası 5 yumurta gördü doktorun?
Senin ne zaman transfer edildi canım?Canım ne diyorsun sen. Ben o kadar yüksek dozda iğneler kullandığım halde 3 tane oldu. Sanki yumurtaların toplanmış da içi boş çıkmış. Nasıl konuşur o doktor öyle. Moral vereceğine toplamadan bilmeden yorum yapıyor. Canım benim üç tane toplandı üçü de embriyo oldu, 2 si trsnsfer edildi. Biri donmuş bekliyor. Moralini bozma bak boşa üzüyorsun kendini. Rabbim ol derse olacak zaten bir tane bile yeter. Bak yumurtaların kötü etkilenir üzülürsen moralini bozma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?