Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

35izmirim35 herşey yolunda hayatım tüp bebeğe başladım iğnelerimi yapıyor eşim her gün . Babam rahatsız biraz ona kafam takılıyor salı günü (yarın) babamın ameliyat günü belli olacak inşAllah benim transferim ile çakışmaz . Hepiniz dualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin. Bizler bir çok kişiye göre şanslıyız kendimizden iyi durumdakilere bakarak mutsuz olmayalım . En azından tedavi olacak sağlığımız , maddiyatımız ve eşlerimizin desteği var . Birde bu imkanlara sahip olmayan kardeşlerimizi düşünelim .

Dogru diyosun canim ! Baban ne ameliyati olacak ? Onemli bisey mi ? Allah sifa versin ! Oyle tabi canim dogru diyosun ! Erkekte de olsa sorun kadinda da olsa hormonlari yiyen hep biziz ! :)

Bence o zaman dene kesinlikle. Pes etmek yok. Sonucunda melekler var çünkü. Hiç pes edilir mi bu güzel meleklere kavuşmak varken
Senin ne zaman transfer edildi canım?
3 ekimde transfer edildi bugün 9. Günüm tatlım. Bana göre yumurtan çoook sakın moralini bozma. Bizim işimiz hotmonlarla hormonlar da moralden çok etkileniyor biliyosun. Kaçıncı günün. Benim 13. Gün toplanmıştı tatlım

Benim iğnelerin 8 inci günü canim. Toplama cuma yada haftaya pazartesi olabilir dedi doktor

Kızlar kontrolden geldim çok şükür bebişimiz sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyormuş. Artık yavaş yavaş elleri ayakları belli olmaya başlamış. darısı sizlere inşallah bir de ilk hamişlik olunca ayrı bir şaşkın ve mutluyum hamdolsun rabbime. Onu bize sağlıklı hayırlı ve salih bir evlat etsin ( amin )

Maşallah nazar değmesin annesi. Böyle güzel haberler moral oluyor. Darısı başımıza inşallah...

Ay ne güzel böyle haberler aldikça umutlanıyor insan. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin canim

Tesekkurler canim cok haklisin herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim iyiki varsiniz

Dogru diyosun canim ! Baban ne ameliyati olacak ? Onemli bisey mi ? Allah sifa versin ! Oyle tabi canim dogru diyosun ! Erkekte de olsa sorun kadinda da olsa hormonlari yiyen hep biziz ! :)
Babam böbrek ameliyatı olacak Antalya'da , ben ankaradayım . İnşAllah aynı güne denk gelmez Allah yardımcımız olsun .

Kızlar gonal f kullanıyorum tüp bebek icin 3.günüm göğüsüme ağrı giriyor iğneden olabilir mi az değil baya canım yanıyor hasaslaştılar iyice..:s

Benim de 15 gun var.
Kurbanlik koyunlar gibi toplanmis meelesiyoz yaa yazik bize valla
Bu verdigi ilaclar ne ilaci. Ben bi folik asit kullaniyorum
Ben histereskopi oldum gecen ay o yuzden estrofem rahmi guclendirici tarnusalda adet geturici olarwk verdi doktor.senle tabi farkli prosedurdeyiz beim dueumumdan oturu sana suan folik asit yeter bebcede zaten herade estrofem transeferden sinra vericektir doktorun bebegin tutunmasi icin

Neredeyse ayni zamanlar yaptiricaz o zaman di mi ekim sonu fln?
Of cok heycanli :) takibe aliyorum seni de

Kizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum

Neredeyse ayni zamanlar yaptiricaz o zaman di mi ekim sonu fln?
Of cok heycanli :) takibe aliyorum seni de
Evet tatlim vala oyle olacak gibi :) al al bizde birbirimizin durumuna gore moralbuluruz. Belki ben senden biraz once baslarim insallah biz ve evlat hasretiyle yuregi yanan digee anneler biran once kavusurlar yavrularina.bebeklerimzin guzel günlerini konuşuruz.gecen sene tedavi gorenlerin topiklerine bakiomda simdi cocuklarinin gece uyumamasindan, gazlarin dan filan bahseder olmuslar darisi bu ekibinde basina.seneye o tarz sohbetlerde bulusmak nasip olsun ınşallah aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…