İsmin önüne @ işareti koyup boşluk bırakmadan etiketleyeceğin kişinin adını yazıyorsun canımCanim isim etiketleme nasil oluyor? Benim iğnelerin bugün 7. günüydü menegon ve puregon ama bugün ilk defa orgautran iğnesi vuruldum
Dogru diyosun canim ! Baban ne ameliyati olacak ? Onemli bisey mi ? Allah sifa versin ! Oyle tabi canim dogru diyosun ! Erkekte de olsa sorun kadinda da olsa hormonlari yiyen hep biziz ! :)35izmirim35 herşey yolunda hayatım tüp bebeğe başladım iğnelerimi yapıyor eşim her gün . Babam rahatsız biraz ona kafam takılıyor salı günü (yarın) babamın ameliyat günü belli olacak inşAllah benim transferim ile çakışmaz . Hepiniz dualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin. Bizler bir çok kişiye göre şanslıyız kendimizden iyi durumdakilere bakarak mutsuz olmayalım . En azından tedavi olacak sağlığımız , maddiyatımız ve eşlerimizin desteği var . Birde bu imkanlara sahip olmayan kardeşlerimizi düşünelim .
Bence o zaman dene kesinlikle. Pes etmek yok. Sonucunda melekler var çünkü. Hiç pes edilir mi bu güzel meleklere kavuşmak varken
3 ekimde transfer edildi bugün 9. Günüm tatlım. Bana göre yumurtan çoook sakın moralini bozma. Bizim işimiz hotmonlarla hormonlar da moralden çok etkileniyor biliyosun. Kaçıncı günün. Benim 13. Gün toplanmıştı tatlımSenin ne zaman transfer edildi canım?
Benim iğnelerin 8 inci günü canim. Toplama cuma yada haftaya pazartesi olabilir dedi doktor3 ekimde transfer edildi bugün 9. Günüm tatlım. Bana göre yumurtan çoook sakın moralini bozma. Bizim işimiz hotmonlarla hormonlar da moralden çok etkileniyor biliyosun. Kaçıncı günün. Benim 13. Gün toplanmıştı tatlım
Pazartesi olursa 8 gün var ve rahatlıkla büyür canım. Bak boşuna üzüldüm diyceksin boşuna moralini bozma. Daha bekleme stresi var bunun. Dur çok erkencisin...Benim iğnelerin 8 inci günü canim. Toplama cuma yada haftaya pazartesi olabilir dedi doktor
Maşallah nazar değmesin annesi. Böyle güzel haberler moral oluyor. Darısı başımıza inşallah...Kızlar kontrolden geldim çok şükür bebişimiz sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyormuş. Artık yavaş yavaş elleri ayakları belli olmaya başlamış. darısı sizlere inşallah bir de ilk hamişlik olunca ayrı bir şaşkın ve mutluyum hamdolsun rabbime. Onu bize sağlıklı hayırlı ve salih bir evlat etsin ( amin )
Ay ne güzel böyle haberler aldikça umutlanıyor insan. Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin canimKızlar kontrolden geldim çok şükür bebişimiz sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyormuş. Artık yavaş yavaş elleri ayakları belli olmaya başlamış. darısı sizlere inşallah bir de ilk hamişlik olunca ayrı bir şaşkın ve mutluyum hamdolsun rabbime. Onu bize sağlıklı hayırlı ve salih bir evlat etsin ( amin )
Tesekkurler canim cok haklisin herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim iyiki varsinizmasmara70 , ablalarım üzülmeyin eğer sağlıgınız ve maddi gücünüzde sıkıntı yoksa bir daha denemenin bir sakıncası yok. Eğer si bu kadar ümitsiz olursanız eşinizde belki siİ üzgün görmekten dolayı vazgeçebilir. Belkide çok istiyordur bir evladı olsun öpüp koklasın ona baba desin.
Eğer topicte bakarsanız belki bizim yaşımıZ siz kadar değil ama hiç çocuk aahibi olmayanlarımız var, eşinin ciddi problemi olanlar var maddi sıkıntıdan dolayı doktora gidemeyenler var. Bunları görürsünüz.
Çok yıpratıcı bir süreç evet .ama bizde burada kimseye anlatamadığımız dertlerimizi anlatıp deva bulmaya çözüm bulmaya çalışıyoz ve acılarımız azalıyor , sevinçlerimiz çogalşıyor.
Üzülmeyin rabbim dermansız dert vermesin cümlemize. En sonundada bize hayırlı sağlıklı salih evlat versin. Amin
Babam böbrek ameliyatı olacak Antalya'da , ben ankaradayım . İnşAllah aynı güne denk gelmez Allah yardımcımız olsun .Dogru diyosun canim ! Baban ne ameliyati olacak ? Onemli bisey mi ? Allah sifa versin ! Oyle tabi canim dogru diyosun ! Erkekte de olsa sorun kadinda da olsa hormonlari yiyen hep biziz ! :)
Amin inşallahMaşallah nazar değmesin annesi. Böyle güzel haberler moral oluyor. Darısı başımıza inşallah...
Canım sen ilk kontrolünü olmuş muydun? Kese kalp atışı vs bakılmış mıydı?
Ben histereskopi oldum gecen ay o yuzden estrofem rahmi guclendirici tarnusalda adet geturici olarwk verdi doktor.senle tabi farkli prosedurdeyiz beim dueumumdan oturu sana suan folik asit yeter bebcede zaten herade estrofem transeferden sinra vericektir doktorun bebegin tutunmasi icinBenim de 15 gun var.
Kurbanlik koyunlar gibi toplanmis meelesiyoz yaa yazik bize valla
Bu verdigi ilaclar ne ilaci. Ben bi folik asit kullaniyorum
Neredeyse ayni zamanlar yaptiricaz o zaman di mi ekim sonu fln?Ben histereskopi oldum gecen ay o yuzden estrofem rahmi guclendirici tarnusalda adet geturici olarwk verdi doktor.senle tabi farkli prosedurdeyiz beim dueumumdan oturu sana suan folik asit yeter bebcede zaten herade estrofem transeferden sinra vericektir doktorun bebegin tutunmasi icin
Evet tatlim vala oyle olacak gibi :) al al bizde birbirimizin durumuna gore moralbuluruz. Belki ben senden biraz once baslarim insallah biz ve evlat hasretiyle yuregi yanan digee anneler biran once kavusurlar yavrularina.bebeklerimzin guzel günlerini konuşuruz.gecen sene tedavi gorenlerin topiklerine bakiomda simdi cocuklarinin gece uyumamasindan, gazlarin dan filan bahseder olmuslar darisi bu ekibinde basina.seneye o tarz sohbetlerde bulusmak nasip olsun ınşallah aminnnnnnnNeredeyse ayni zamanlar yaptiricaz o zaman di mi ekim sonu fln?
Of cok heycanli :) takibe aliyorum seni de
Ewet canim tüp bebekHayirli olsun, tüp bebek miydi canim
Yok ewe yolladi ama çarşamba tekrar gidicem dr a..Hastanede yatiyo musun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?