Kizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Yok ewe yolladi ama çarşamba tekrar gidicem dr a..
Kaçinci günde baktilar keseye ve kalp atisina canim??Ilk kontrolum cuma günü idi canım. Keseyi gorduk şükür, 2.kontrol 15 gun sonra . Doktor ariyoeum bende gebeligi takip etmek icin
Bebegi etkilemiuor cok şükür..tedavidi proteinle bedlenmek ve yatmak 2 haftada gecer dedi dr umarim oyle olur çünkü notmalde ben yetinde dursmayan ve çok çalişan biriyim..walla başka bi insana dönüştüm:))duruburcin bu durum bebegi etkilemiyor degil mi canim. Tedavisi neymis bisey diyorlar mi allah sifa versin ins
Allah yar ve yardimcin olsun pozitif düşün hep ..Allah yardimcin olsun canim
Hadi gözünaydın canım darısı bizeKızlar kontrolden geldim çok şükür bebişimiz sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyormuş. Artık yavaş yavaş elleri ayakları belli olmaya başlamış. darısı sizlere inşallah bir de ilk hamişlik olunca ayrı bir şaşkın ve mutluyum hamdolsun rabbime. Onu bize sağlıklı hayırlı ve salih bir evlat etsin ( amin )
Hayırlı olsun canım 15 gün sonra kalp atışı için dimi?Ilk kontrolum cuma günü idi canım. Keseyi gorduk şükür, 2.kontrol 15 gun sonra . Doktor ariyoeum bende gebeligi takip etmek icin
Ben aşılamada puregon kullanmıştım gonal f ile muadil gibi sanırım göğüs hassasiyeti yapmıştı bende deKızlar gonal f kullanıyorum tüp bebek icin 3.günüm göğüsüme ağrı giriyor iğneden olabilir mi az değil baya canım yanıyor hasaslaştılar iyice..:s
Tatlım inş öyle bişey çıkmaz bebişini hatta belki de bebişlerini de görürsün inşKizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Ben aşılamada puregon kullanmıştım gonal f ile muadil gibi sanırım göğüs hassasiyeti yapmıştı bende de
Benim o kadar şiddetli değildi canım istersen yarın doktoruna danış
Acayip bir şey ya göğüsüm agriyor şu şimdi sol kasığım agriyor adım atamiyorum ..
Anlam veremedim zaten yarın soracağım evet canım. .sağolasın. .Benim o kadar şiddetli değildi canım istersen yarın doktoruna danış
2. Gunum bugun 8 yumurta gördü bu cogalabilirmi bilmiyordum. Bugun ilk ignemi oldum bakalım hayırlısı olsun insallahHatta ben yumurta toplanınca kontroldekinden daha fazla çıkar mı diye başlık açmıştım başlık pek ilgi görmedi ama ben diğer arkadaşları vs takip ettim neredeyse hepsinin daha çok yumurtası çıkmış. Yumurta toplanınca ismimi etiketleyip kaç tane toplandı yaz olur mu canım? Kaç gün iğne sonrası 5 yumurta gördü doktorun?
Evet tatlim vala oyle olacak gibi :) al al bizde birbirimizin durumuna gore moralbuluruz. Belki ben senden biraz once baslarim insallah biz ve evlat hasretiyle yuregi yanan digee anneler biran once kavusurlar yavrularina.bebeklerimzin guzel günlerini konuşuruz.gecen sene tedavi gorenlerin topiklerine bakiomda simdi cocuklarinin gece uyumamasindan, gazlarin dan filan bahseder olmuslar darisi bu ekibinde basina.seneye o tarz sohbetlerde bulusmak nasip olsun ınşallah aminnnnnnn
Şimdi öyle düşünüyorsun ama Zaman'la gücünü tekrar toplayıp bir şans daha vereceksin ve o şans senin bebeğin olacak ben inanıyorum.Uzgunum yasim buyuk ve gucum yok bu yasdan sonra bu son sansimdi canim
hayırlısı olsun canım2. Gunum bugun 8 yumurta gördü bu cogalabilirmi bilmiyordum. Bugun ilk ignemi oldum bakalım hayırlısı olsun insallah
Katılıyorum pes etmek yok yolumuza devam arkadaşlar olana kadar devam!Bu bebek olacak arkadas !!!!! :) oyle ya da boyle :)
Evet kızlar benim gibi olun her yapacak tedavi buluyorum kendimeKatılıyorum pes etmek yok yolumuza devam arkadaşlar olana kadar devam!
Babana acil şifalar diliyorum Can'ım sen tedavine konsantre ol babanın da hayırlısıyla Ameliyatı iyi geçer inşallah..@35izmirim35 herşey yolunda hayatım tüp bebeğe başladım iğnelerimi yapıyor eşim her gün . Babam rahatsız biraz ona kafam takılıyor salı günü (yarın) babamın ameliyat günü belli olacak inşAllah benim transferim ile çakışmaz . Hepiniz dualarımdasınız sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin. Bizler bir çok kişiye göre şanslıyız kendimizden iyi durumdakilere bakarak mutsuz olmayalım . En azından tedavi olacak sağlığımız , maddiyatımız ve eşlerimizin desteği var . Birde bu imkanlara sahip olmayan kardeşlerimizi düşünelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?