Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

duruburcin bu durum bebegi etkilemiyor degil mi canim. Tedavisi neymis bisey diyorlar mi allah sifa versin ins
Bebegi etkilemiuor cok şükür..tedavidi proteinle bedlenmek ve yatmak 2 haftada gecer dedi dr umarim oyle olur çünkü notmalde ben yetinde dursmayan ve çok çalişan biriyim..walla başka bi insana dönüştüm:))

Hadi gözünaydın canım darısı bize

Kızlar gonal f kullanıyorum tüp bebek icin 3.günüm göğüsüme ağrı giriyor iğneden olabilir mi az değil baya canım yanıyor hasaslaştılar iyice..:s
Ben aşılamada puregon kullanmıştım gonal f ile muadil gibi sanırım göğüs hassasiyeti yapmıştı bende de

Reactions: zrr
Kizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Tatlım inş öyle bişey çıkmaz bebişini hatta belki de bebişlerini de görürsün inş

2. Gunum bugun 8 yumurta gördü bu cogalabilirmi bilmiyordum. Bugun ilk ignemi oldum bakalım hayırlısı olsun insallah

bizim de o tarz msjlar yazacagimiz gunler gelicek di miii. Hiyaaa dusuncesi bile super icim isindi.
Sen gun sayarken ben transfer fln olucam heralde :)
Bilmiyorum icimde olucak ya da olmuycak diyebbi his te yok. Insallah olur.
Hos bazi aylar acaba bu ay hamile miyim sanki hissediyorum dedigim aylarda noldu da :)

bayanlar bugun dr gttık onden testler yapıldı dr la asıl kendı muanem yarın ıgnelerın 4 gunu gel demıstı bugun esım spermıogram testı verdı...esım varıkoselden amelıyat oldu ılerı hız 0 ıdı.....morfolojı ıse 2......snra morfolojı testlerde 4 olmustu hersey yukselmıstı ama ılerı hız hala 0 idi....derken asılama yaptık tutmadı......derken kısa sure once kendılıgımden hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum 4 ay gectı hamıle kalmayınca tup bebege basladık......bugun ku sonucta ıse morfolojı dusmus 1........fakat ılerı hızımız 50 olmus...morfolojıyı esıme yansıtmasamda kafaya taktım...tabıkı hersey allahın takdırı ama esım cok ıstıyor kafaya takıyor bana yansıtmıyor ama ben cok uzuluyorum uzulmesıne...inşallah cumlemızın rabbım kalbıne gore hayırlısını verır

Babana acil şifalar diliyorum Can'ım sen tedavine konsantre ol babanın da hayırlısıyla Ameliyatı iyi geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…