Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBizlere de dua et hamilelerin duası kabul olur

3.tedavime başlıyorum artık hobi olarak tüp bebek deniyorum.
Hahaha seni yerim hobimizi soranlara tüp bebek , hormon iğnesi olmak falan diyelim . Çıldırmaya az kaldı ....

Babana acil şifalar diliyorum Can'ım sen tedavine konsantre ol babanın da hayırlısıyla Ameliyatı iyi geçer inşallah..
Saol Canım benim inşAllah . Allah yardımcımız olsun cümlemizin .

Hayırlısının nasıl olduğunu biz bilemeyiz canım, altında hikmetler vardır muhakkak. Hakkında hayırlısını nasip etsin Allah.

Canım benim eşiminde morfoloji %2 idi tüp bebek yaptırırken. Bak hamileyim şimdi. İnş sende güzel sonuç alırsın. Tüp bebekte sıkıntı olmaz merak etme. 3-5 tane sağlam sperm yetiyor zaten.

Canım benim eşiminde morfoloji %2 idi tüp bebek yaptırırken. Bak hamileyim şimdi. İnş sende güzel sonuç alırsın. Tüp bebekte sıkıntı olmaz merak etme. 3-5 tane sağlam sperm yetiyor zaten.
cok sagol canım benım ALLAH RAZI OLSUN...saglıkı güzel hamililik olsun ınsallah senınde cumlesının güzel haberlerını duyalım

Ay ne güldüm ya Allah ta seni güldürsünAynen bundan sonra hobilerimiz hormon iğnesi yumurta toplatma..Balatayı yaktık valla
yaw ne alemsınız sabah sabah gülmekten bı hal oldum :))))) Allahta sızın yuzunuzu ıstedıgınız seylerın gerceklesmesıyle güldürsün kızlar...

Kızlar bilen varsa yardimci olabilir mi. .. dün yumurtalarım toplandıktan sonra doktorum et parçası görmüş polip yani. . histeroskopiyle alicaz dedi. daha önce yaptıran varmi. zor bir şey mi.. cok korkuyorum. nekadar sürer operasyon. puffff

Kizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Peki sende kanama yada şiddetli sancı falan varmıydı yani dış gebelik için şüphelenilecek bir durum oluştu mu? Yoktur inşallah öle birşey bebişlerini alırsın kucağına

Kızlar gonal f kullanıyorum tüp bebek icin 3.günüm göğüsüme ağrı giriyor iğneden olabilir mi az değil baya canım yanıyor hasaslaştılar iyice..:s

Benim gğüslerim hep öyleydi canım ya muhtemelen iğnedendir

Reactions: zrr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…