3.tedavime başlıyorum artık hobi olarak tüp bebek deniyorum.Evet kızlar benim gibi olun her yapacak tedavi buluyorum kendimesloganım her aya bir tüp
Rabbim nazarlardan saklasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurKızlar kontrolden geldim çok şükür bebişimiz sağlıklı şekilde büyümeye devam ediyormuş. Artık yavaş yavaş elleri ayakları belli olmaya başlamış. darısı sizlere inşallah bir de ilk hamişlik olunca ayrı bir şaşkın ve mutluyum hamdolsun rabbime. Onu bize sağlıklı hayırlı ve salih bir evlat etsin ( amin )
Hahaha seni yerim3.tedavime başlıyorum artık hobi olarak tüp bebek deniyorum.
Saol Canım benim inşAllah . Allah yardımcımız olsun cümlemizin .Babana acil şifalar diliyorum Can'ım sen tedavine konsantre ol babanın da hayırlısıyla Ameliyatı iyi geçer inşallah..
Hayırlısının nasıl olduğunu biz bilemeyiz canım, altında hikmetler vardır muhakkak. Hakkında hayırlısını nasip etsin Allah.Canim cok tesekkurler ama devam edemem esim zaten cok uzulecek ve kismet degilmis diyecegiz milyonda birde olsa belki belki kendiliginden kismet eder yada hic olmaz bilmiyorum ama rabbim gercekten sizlere yardim etsin hic kolay degilmis yasim daha genc olsaydi denerdim pes etmezdim ama bu benim son sansimdi canim
Hahaha seni yerimhobimizi soranlara tüp bebek , hormon iğnesi olmak falan diyelim . Çıldırmaya az kaldı ....
Ekonomik sikintiniz yoksa deneyin yaa, belli mi olur, güzel haberi verirsin bize, biz de cok mutlu oluruz :)Ekonomik olarak sikintimiz yok sukur ama bilmiyorum esim de eger isterse denerim yoksa kapanir bu sayfa
Hepimiz beraber gülelim inşAllah bir ömür boyu evlatlarımız yüzümüzü güldürsün .Ay ne güldüm ya Allah ta seni güldürsün Aynen bundan sonra hobilerimiz hormon iğnesi yumurta toplatma..Balatayı yaktık valla
Aminnnn amin inşallah canm .Rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün çabalarımızı boşa çıkarmasınHepimiz beraber gülelim inşAllah bir ömür boyu evlatlarımız yüzümüzü güldürsün .
AminnAminnnn amin inşallah canm .Rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün çabalarımızı boşa çıkarmasın
Canım benim eşiminde morfoloji %2 idi tüp bebek yaptırırken. Bak hamileyim şimdi. İnş sende güzel sonuç alırsın. Tüp bebekte sıkıntı olmaz merak etme. 3-5 tane sağlam sperm yetiyor zaten.bayanlar bugun dr gttık onden testler yapıldı dr la asıl kendı muanem yarın ıgnelerın 4 gunu gel demıstı bugun esım spermıogram testı verdı...esım varıkoselden amelıyat oldu ılerı hız 0 ıdı.....morfolojı ıse 2......snra morfolojı testlerde 4 olmustu hersey yukselmıstı ama ılerı hız hala 0 idi....derken asılama yaptık tutmadı......derken kısa sure once kendılıgımden hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum 4 ay gectı hamıle kalmayınca tup bebege basladık......bugun ku sonucta ıse morfolojı dusmus 1........fakat ılerı hızımız 50 olmus...morfolojıyı esıme yansıtmasamda kafaya taktım...tabıkı hersey allahın takdırı ama esım cok ıstıyor kafaya takıyor bana yansıtmıyor ama ben cok uzuluyorum uzulmesıne...inşallah cumlemızın rabbım kalbıne gore hayırlısını verır
İnş bu sefer tutar da hobinden mahrum kalırsın inşallaaaahhhh3.tedavime başlıyorum artık hobi olarak tüp bebek deniyorum.
cok sagol canım benım ALLAH RAZI OLSUN...saglıkı güzel hamililik olsun ınsallah senınde cumlesının güzel haberlerını duyalımCanım benim eşiminde morfoloji %2 idi tüp bebek yaptırırken. Bak hamileyim şimdi. İnş sende güzel sonuç alırsın. Tüp bebekte sıkıntı olmaz merak etme. 3-5 tane sağlam sperm yetiyor zaten.
Hayırlı sabahlar canm Allah razı olsun.. inşaallahHayırlı sabahlar kızlar. .Rabbim hayırlı umutlu afiyetli bir gün nasip etsin hepimize. ..
yaw ne alemsınızAy ne güldüm ya Allah ta seni güldürsün Aynen bundan sonra hobilerimiz hormon iğnesi yumurta toplatma..Balatayı yaktık valla
Peki sende kanama yada şiddetli sancı falan varmıydı yani dış gebelik için şüphelenilecek bir durum oluştu mu? Yoktur inşallah öle birşey bebişlerini alırsın kucağınaKizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Kızlar gonal f kullanıyorum tüp bebek icin 3.günüm göğüsüme ağrı giriyor iğneden olabilir mi az değil baya canım yanıyor hasaslaştılar iyice..:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?