- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Babam böbrek ameliyatı olacak Antalya'da , ben ankaradayım . İnşAllah aynı güne denk gelmez Allah yardımcımız olsun .
Kizlarbsizden dua isticem persembeydi kontrolum yarina alindi.cumartesi acile gitmistim beta 5000 ciktigi halde kese gorunmedi. Dis gebelikten supheleniyolar. Yarin insallah gorunur cok uzgunum
Kaçinci günde baktilar keseye ve kalp atisina canim??
Hayırlı olsun canım 15 gün sonra kalp atışı için dimi?
Saol canım benim inşAllahMK128 canım baban için geçmiş olsun. İnş senin için de onun için de hayırlısı olur tatlım
İnşAllah bitanemmm çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Tedavinde hayırlı olsun inşallah aynı güne gelmez
Canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Allah yardimcin olsun canim
Tatlım inş öyle bişey çıkmaz bebişini hatta belki de bebişlerini de görürsün inş
Allah razi olsun kizlar .kanamam bi agrim yok sadece cumartesi agrim vardi gecti. Bakalim insallah hayirli haberlerle dönerim.Rabbim hepimize kucaklarumiza almayi nasip etsin saglikli sihhatliPeki sende kanama yada şiddetli sancı falan varmıydı yani dış gebelik için şüphelenilecek bir durum oluştu mu? Yoktur inşallah öle birşey bebişlerini alırsın kucağına
Hadi insallah cnm bekliyoruz guzel haberleriniAllah razi olsun kizlar .kanamam bi agrim yok sadece cumartesi agrim vardi gecti. Bakalim insallah hayirli haberlerle dönerim.Rabbim hepimize kucaklarumiza almayi nasip etsin saglikli sihhatli
Allah razi olsun kizlar .kanamam bi agrim yok sadece cumartesi agrim vardi gecti. Bakalim insallah hayirli haberlerle dönerim.Rabbim hepimize kucaklarumiza almayi nasip etsin saglikli sihhatli
Gunaydin cnm hemen sorunu yanitliyim eger tedavinde bir ay ertelenip transfer ole yapilacaksa para odemiyosun yani o bir ay icin eger uzun sureli dondurulucaksa 1300 lira para oduyosun yani ben ole odedim her merkezde farkli oluyodur muhtemelen. O dondurulmus embriyolar icinde yillik bakim ucretleri varmis bu yil senelik 500 mis ben yeni dondurdugum icin odemedim tabiki seneye kac olur bilemiyorum saklamak istersek her yil bakim parasi odicez ve 5 yil sure ile saklanabiliyor embriyolargünaydın kızlar haber bekleyenler için inş hayırlı bir gün olur bugün. ben hala tedaviye başlamamış biri olarak sürekli size sorular soruyorum
şmdiki sorum ise yumurta dondurma işleminde ayrıca para ödedinizmi ve ne kadar ek ücrett ödediniz..
Hakkında hayırlısı olsun canim insallah pozitiftir:) kacta alacaksın sonucu. Tek mi cift embriyo mu :)Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum.heyecandan ölcem şimdi.....
amin kuzum ama moral bozmadan hep devam edeceğiz.Kızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu
Amin canım benim. Rabbim daha kısmet etmemis demek ki. Moral bozmak yok devam edeceğimiz elimizden geleni yapacağız yaniKızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu
Çift embriyo canım .1 saate çıkar dedilerHakkında hayırlısı olsun canim insallah pozitiftir:) kacta alacaksın sonucu. Tek mi cift embriyo mu :)
canımm ınsallah hadı hayırlı haberlerını beklıyoruzz..Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum.heyecandan ölcem şimdi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?