Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

günaydın kızlar haber bekleyenler için inş hayırlı bir gün olur bugün. ben hala tedaviye başlamamış biri olarak sürekli size sorular soruyorum
şmdiki sorum ise yumurta dondurma işleminde ayrıca para ödedinizmi ve ne kadar ek ücrett ödediniz..

Canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Allah yardimcin olsun canim

Tatlım inş öyle bişey çıkmaz bebişini hatta belki de bebişlerini de görürsün inş

Peki sende kanama yada şiddetli sancı falan varmıydı yani dış gebelik için şüphelenilecek bir durum oluştu mu? Yoktur inşallah öle birşey bebişlerini alırsın kucağına
Allah razi olsun kizlar .kanamam bi agrim yok sadece cumartesi agrim vardi gecti. Bakalim insallah hayirli haberlerle dönerim.Rabbim hepimize kucaklarumiza almayi nasip etsin saglikli sihhatli

Gunaydin cnm hemen sorunu yanitliyim eger tedavinde bir ay ertelenip transfer ole yapilacaksa para odemiyosun yani o bir ay icin eger uzun sureli dondurulucaksa 1300 lira para oduyosun yani ben ole odedim her merkezde farkli oluyodur muhtemelen. O dondurulmus embriyolar icinde yillik bakim ucretleri varmis bu yil senelik 500 mis ben yeni dondurdugum icin odemedim tabiki seneye kac olur bilemiyorum saklamak istersek her yil bakim parasi odicez ve 5 yil sure ile saklanabiliyor embriyolar

Kızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu

kızlar merhaba,
ben bir tüp bebek yaptım ama öle allaha emanet. size bir kaç soru sormak istiyorum.
1- birincisi zaten tüp bebek yapcağımız için ve tüplerde sorun varsa da tüp bebek yapacağımız için hsg çekmediler ama duyuyorum ki çekiliyormuş?
2-bu kadar parayı verdikten sonra nerde yaptırmamı önerirsiniz?
3-morfolojide genetik test de yaptılar mı size? gerek var mı ürolaga?yoksa morfoloji de genetik testler vesaire önemli değil mi? her durumda durum tüp bebeğe mi bağlı?

amin kuzum ama moral bozmadan hep devam edeceğiz.

Amin canım benim. Rabbim daha kısmet etmemis demek ki. Moral bozmak yok devam edeceğimiz elimizden geleni yapacağız yani

Kızlar doktora gittim 4. Günüm tam 46 tane yumoşum olmuş..:)) yarın cetrotide 25 mg ekledi iğneme 300 doz gonal f devam dedi.. 17 sinde iki tane test yapacaz dedi ondan sonra ne olur bilmem acaba normali çıkarsa d3gerler kızlar yollar mi yumurtalikları alırlar mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…