Seni cok iyi anliyorum canim . ama unutma hic umitsz degilsin sukur . bi umit her zaman var her zaman benim elbet bi cocugum olucak Rabbim nasip ederse diye dusun. Verende O alanda O . herseyimizi O'na biraktik. Allaha tevekkul et canim bu biraz rahatlatir. Demekki Rabbimin bi bildigi var . şer gibi gorunen herseyin altinda bi hayir vardir. Her geceninde sabahi uzulme Dua edicem senin icin kalbin ferahlasin insallahKızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu
Çok saol canım benim inşcok sagol canım benım ALLAH RAZI OLSUN...saglıkı güzel hamililik olsun ınsallah senınde cumlesının güzel haberlerını duyalım
Alttan mı üstten mi baktılar canım?Kesiyi 21.gün gördük canım. Kalp atışı henüz görünmedi 2 hafta sonra oda
Evet canım prş günü ilk kontrol. Heyecanlıyım az kaldı. İnş güzel haberler alırımSanırım öyledir canım. Senin 15 inde idi değilmi . Hemkese hem kalp atışı için
Allah yardımcımız olsun Bitanemmm , üzülme dicem ama üzüleceksin . Allah en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin .Sonuç 0.1 yine olmadı yaniii kızlar.
Ayyy hadi inş güzel haberlerle dön canımKızlar kan verdim sonuç bekliyorum.heyecandan ölcem şimdi.....
Oyyy gülüm Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş Allah büyük inş sana da en kısa zamanda tatdırır annelik duygusunuKızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu
Saol canım.üzülmemek elde değil.ama napalım nasip değilmişAllah yardımcımız olsun Bitanemmm , üzülme dicem ama üzüleceksin . Allah en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin .
Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Test günün müydü? İnş en kısa zamanda yavruna kavuşturur AllahımSonuç 0.1 yine olmadı yaniii kızlar.
Gunaydin cnm hemen sorunu yanitliyim eger tedavinde bir ay ertelenip transfer ole yapilacaksa para odemiyosun yani o bir ay icin eger uzun sureli dondurulucaksa 1300 lira para oduyosun yani ben ole odedim her merkezde farkli oluyodur muhtemelen. O dondurulmus embriyolar icinde yillik bakim ucretleri varmis bu yil senelik 500 mis ben yeni dondurdugum icin odemedim tabiki seneye kac olur bilemiyorum saklamak istersek her yil bakim parasi odicez ve 5 yil sure ile saklanabiliyor embriyolar
Evet test Günümdü canım ama sonuç bu işteCanım hakkında hayırlısı olsun inş. Test günün müydü? İnş en kısa zamanda yavruna kavuşturur Allahım
Aceleye gelmemesi her zman iyidir canim herseye bakilmasi kontrol altinda olman hic moralini bozma beklemek zor ama sabir15 yumurtam toplandi. ama transfer ertelendi. adette gördükten sonra histereskopi olcam. ve üzerine birdaha adet gorcem sonra transfer olcak. yani 2ay sonra. bu iyimi kötümu bilemedim
Aceleye gelmemesi her zman iyidir canim herseye bakilmasi kontrol altinda olman hic moralini bozma beklemek zor ama sabir
Darısı karnına da tutunup yerleşmesine bebişlerinin:) Bi sürü bebişin olmuş bak düne kadar hiç yokken bugün 13 bebişin var:)Kızlar azonce Embriyologum aradı. dun yumurtalarim toplandi tam 15 taneydi. 13 tanesi döllenmiş. duruma gore 3 yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu sayi nasıl sizce... ya cok şaşırdım yani karmaşık duygular içindeyim
Darısı karnına da tutunup yerleşmesine bebişlerinin:) Bi sürü bebişin olmuş bak düne kadar hiç yokken bugün 13 bebişin var:)
Allahım ınsallah hayırlı salıh salıha evlatlar nasıp etsın sana ve tüm ısteyenlere canım.. Dualarda bırbırımızı unutmayalım ınsallah bebegın sana sımsıkıı tutunmuştur mutlu haberını alırız bızde.geçen hafta bugun transferım oldu bı hafta ne cabuk gectı cuma gunu test gunum bı gelsın ıstıyorum bı gelmesın negatıfe hazırlamaya calısıyorum kendımı ama basarılı olabılcek mıyım bılmıyorum pozıtıfe zaten hazırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?