Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Seni cok iyi anliyorum canim . ama unutma hic umitsz degilsin sukur . bi umit her zaman var her zaman benim elbet bi cocugum olucak Rabbim nasip ederse diye dusun. Verende O alanda O . herseyimizi O'na biraktik. Allaha tevekkul et canim bu biraz rahatlatir. Demekki Rabbimin bi bildigi var . şer gibi gorunen herseyin altinda bi hayir vardir. Her geceninde sabahi uzulme Dua edicem senin icin kalbin ferahlasin insallah

Oyyy gülüm Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inş Allah büyük inş sana da en kısa zamanda tatdırır annelik duygusunu

canım çok teşekkürler eşimdemişti de ben inanmamıştım. dondurucak kadar çok olursa bende dondururum yaaa

15 yumurtam toplandi. ama transfer ertelendi. adette gördükten sonra histereskopi olcam. ve üzerine birdaha adet gorcem sonra transfer olcak. yani 2ay sonra. bu iyimi kötümu bilemedim
Aceleye gelmemesi her zman iyidir canim herseye bakilmasi kontrol altinda olman hic moralini bozma beklemek zor ama sabir

Kızlar azonce Embriyologum aradı. dun yumurtalarim toplandi tam 15 taneydi. 13 tanesi döllenmiş. duruma gore 3 yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu sayi nasıl sizce... ya cok şaşırdım yani karmaşık duygular içindeyim

Aceleye gelmemesi her zman iyidir canim herseye bakilmasi kontrol altinda olman hic moralini bozma beklemek zor ama sabir

bugün mutluyum canım. ne kadar gerekiyorsa beklerim. yeterki tutsun. 15 adet yumurta toplamislardi dün. bugun aradılar 14 tanesi yeterli olgunluktaydi 13 taneside döllenmiş.

Darısı karnına da tutunup yerleşmesine bebişlerinin:) Bi sürü bebişin olmuş bak düne kadar hiç yokken bugün 13 bebişin var:)

Darısı karnına da tutunup yerleşmesine bebişlerinin:) Bi sürü bebişin olmuş bak düne kadar hiç yokken bugün 13 bebişin var:)

amin canım. hepimiz inşallah bebeğimize kavusuruz. histereskopi olcam sonra da transfer. yanu daha 1,5-2 ay var

geçen hafta bugun transferım oldu bı hafta ne cabuk gectı cuma gunu test gunum bı gelsın ıstıyorum bı gelmesın negatıfe hazırlamaya calısıyorum kendımı ama basarılı olabılcek mıyım bılmıyorum pozıtıfe zaten hazırım :)

Allahım ınsallah hayırlı salıh salıha evlatlar nasıp etsın sana ve tüm ısteyenlere canım.. Dualarda bırbırımızı unutmayalım ınsallah bebegın sana sımsıkıı tutunmuştur mutlu haberını alırız bızde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…