Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım 13 tane gayet ıyı bı rakam.. ne eksık ne fazla bence yetecek bı rakam yanı.. 13 tane bebıs kız az mı

Evet test Günümdü canım ama sonuç bu işte
canm Allah yardımcın olsun canını çıkma durumun el verdıgınce ınsallah bıdaha yaparsın.. bellımı olur belkı doğal yoldan olur.. Allahım herkese annelık duygusunu tatdırsın ınsaAllah.. morelını bozma dıcem ama.. sabırlı ol duanı eksık etme olacak ınsallah.dualarım senınle ve tum ısteyen arkadaşlarla..

Oo süper cok güzel... transerden sonrada mutlaka dondur. Çocuğu olupta dondurmayanlar bin pisman... simdi ikinciyi istiolar dondursalardi ne kadar kolay olacakti

cuma gunu sonucumuz pozıtıf olursa kese ne zaman gozukur kızlar
canım 4 haftalıkken sanırım alttan muayenede kese gözükürmüş. beta hcg degerın yukseksede 5.haftada karnından gözükür dıye bılıyorum yınede yanlış olmasın tecrubelı arkadaşlarda yazabılırler.. bırde alttan muayene bebeğe zararlı dıye duymuştum bırkac arkadaşımdan..

canim sanirm alttan bakmazlar benim doktor karnimdan bakti 5 haftada karindan sonrasi 10veya15 gun sonra yine karinda kalp atisi diye biliyom doktorum dedigi

15te 13 döllenme çok iyi bence canım. Sma daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde devam etmesi canım.

İnş güzel sonuç alırsın canım

Canlar ben de esimin ilac tedavisi bitene kadar normal yolla deniyorum ve icimde her ay az da olsa umut oluyo ama bugün adet oldum, bu ay da umutlar tukendi. Galiba ben de normal yolla hamile kalamiycam, belki de boşu boşuna zaman kaybediyorum. 28.5 yasindayim, ben de artık anne olmak istiyorum. Aşılama deneyim mi sizce, yoksa direk tüp bebek mi deneyim?

Inşallah canım hepinize çok teşekkür ederim.moral oldunuz bana

Bana gonal f vermedi baska bi igne neden acaba adi menopurdu galiba... ilginc
Herkese kendine uygun ilaç veriliyor canım herkesin aynı değil. Farklı olmasu doğal yani. Ben merional kullanmıştım canım. Onu dişünüp endişe etme yani

Canım aşılamada başarı oranı %10-15 tüp bebekte %40-65 yani daha yüksek. Aşılamayla da hamile kalanlar var tabi ama tüp bebekte şans daha yüksek. Maliyet olarak aşılama avantajlı ama başarı şansını düşününce iş değişiyor. Eşim ilaç kullanıyor diyorsun bazı sperm problemlerinde aşılamanın başarı şansı daha da düşüyor hatta bazen sıfırlanıyor iyi düşünüp iyi araştırmak lazım tatlım. Eğer imkanın varsa ekonomik yönden rahatsan tüp bebek tavsiye ederim ben. Eşinin sperm sonuçları aşılama için yeterli mi uygun mu iyi araştır canım aşılama düşünüyorsan

Herkese kendine uygun ilaç veriliyor canım herkesin aynı değil. Farklı olmasu doğal yani. Ben merional kullanmıştım canım. Onu dişünüp endişe etme yani
Tamam canim cok dogru şimdi youtuben baktım ayni sekilde tarif edior.. rahatladim biraz... yaa bi atabilsem su gereksiz seyleri kafamdan... hayırlısi diyorum yinede ya soyleyse ya böyleyse... neyse hayırlısı diyim yine Allah'im neylerse güzel eyler bekleyip gorcez...

( rabbim en kısa zamanda anne olmayı sana nasip etsin inşallah tabi bizede

Aşılama zaman ve para kaybi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…