- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
canım 13 tane gayet ıyı bı rakam.. ne eksık ne fazla bence yetecek bı rakam yanı.. 13 tane bebıs kız az mıKızlar azonce Embriyologum aradı. dun yumurtalarim toplandi tam 15 taneydi. 13 tanesi döllenmiş. duruma gore 3 yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu sayi nasıl sizce... ya cok şaşırdım yani karmaşık duygular içindeyim
canm Allah yardımcın olsun canını çıkma durumun el verdıgınce ınsallah bıdaha yaparsın.. bellımı olur belkı doğal yoldan olur.. Allahım herkese annelık duygusunu tatdırsın ınsaAllah.. morelını bozma dıcem ama.. sabırlı ol duanı eksık etme olacak ınsallah.dualarım senınle ve tum ısteyen arkadaşlarla..Evet test Günümdü canım ama sonuç bu işte
Oo süper cok güzel... transerden sonrada mutlaka dondur. Çocuğu olupta dondurmayanlar bin pisman... simdi ikinciyi istiolar dondursalardi ne kadar kolay olacaktiKızlar azonce Embriyologum aradı. dun yumurtalarim toplandi tam 15 taneydi. 13 tanesi döllenmiş. duruma gore 3 yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu sayi nasıl sizce... ya cok şaşırdım yani karmaşık duygular içindeyim
canım 4 haftalıkken sanırım alttan muayenede kese gözükürmüş. beta hcg degerın yukseksede 5.haftada karnından gözükür dıye bılıyorum yınede yanlış olmasın tecrubelı arkadaşlarda yazabılırler.. bırde alttan muayene bebeğe zararlı dıye duymuştum bırkac arkadaşımdan..cuma gunu sonucumuz pozıtıf olursa kese ne zaman gozukur kızlar
canim sanirm alttan bakmazlar benim doktor karnimdan bakti 5 haftada karindan sonrasi 10veya15 gun sonra yine karinda kalp atisi diye biliyom doktorum dedigicanım 4 haftalıkken sanırım alttan muayenede kese gözükürmüş. beta hcg degerın yukseksede 5.haftada karnından gözükür dıye bılıyorum yınede yanlış olmasın tecrubelı arkadaşlarda yazabılırler.. bırde alttan muayene bebeğe zararlı dıye duymuştum bırkac arkadaşımdan..
Mikroenjeksiyon yöntemimi uyguladilar biliyormusun?bugün mutluyum canım. ne kadar gerekiyorsa beklerim. yeterki tutsun. 15 adet yumurta toplamislardi dün. bugun aradılar 14 tanesi yeterli olgunluktaydi 13 taneside döllenmiş.
Bana gonal f vermedi baska bi igne neden acaba adi menopurdu galiba... ilgincSlm kizlar bende bugün itibariyle tedaviye başladım yarından itibaren gonal f vurulacagim pazartesi kontrolümüz var çok heyecanliyim ilk tedavimiz
15te 13 döllenme çok iyi bence canım. Sma daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde devam etmesi canım.Kızlar azonce Embriyologum aradı. dun yumurtalarim toplandi tam 15 taneydi. 13 tanesi döllenmiş. duruma gore 3 yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu sayi nasıl sizce... ya cok şaşırdım yani karmaşık duygular içindeyim
İnş güzel sonuç alırsın canımgeçen hafta bugun transferım oldu bı hafta ne cabuk gectı cuma gunu test gunum bı gelsın ıstıyorum bı gelmesın negatıfe hazırlamaya calısıyorum kendımı ama basarılı olabılcek mıyım bılmıyorum pozıtıfe zaten hazırım :)
Her dr farklı zamanda çağırıyor canım bizim dr test gününden 10 gün sonra çağırıyor canımcuma gunu sonucumuz pozıtıf olursa kese ne zaman gozukur kızlar
Inşallah canım hepinize çok teşekkür ederim.moral oldunuz banacanm Allah yardımcın olsun canını çıkma durumun el verdıgınce ınsallah bıdaha yaparsın.. bellımı olur belkı doğal yoldan olur.. Allahım herkese annelık duygusunu tatdırsın ınsaAllah.. morelını bozma dıcem ama.. sabırlı ol duanı eksık etme olacak ınsallah.dualarım senınle ve tum ısteyen arkadaşlarla..
Hayırlı ve bebişli olsun inş canımSlm kizlar bende bugün itibariyle tedaviye başladım yarından itibaren gonal f vurulacagim pazartesi kontrolümüz var çok heyecanliyim ilk tedavimiz
Herkese kendine uygun ilaç veriliyor canım herkesin aynı değil. Farklı olmasu doğal yani. Ben merional kullanmıştım canım. Onu dişünüp endişe etme yaniBana gonal f vermedi baska bi igne neden acaba adi menopurdu galiba... ilginc
Canım aşılamada başarı oranı %10-15 tüp bebekte %40-65 yani daha yüksek. Aşılamayla da hamile kalanlar var tabi ama tüp bebekte şans daha yüksek. Maliyet olarak aşılama avantajlı ama başarı şansını düşününce iş değişiyor. Eşim ilaç kullanıyor diyorsun bazı sperm problemlerinde aşılamanın başarı şansı daha da düşüyor hatta bazen sıfırlanıyor iyi düşünüp iyi araştırmak lazım tatlım. Eğer imkanın varsa ekonomik yönden rahatsan tüp bebek tavsiye ederim ben. Eşinin sperm sonuçları aşılama için yeterli mi uygun mu iyi araştır canım aşılama düşünüyorsanCanlar ben de esimin ilac tedavisi bitene kadar normal yolla deniyorum ve icimde her ay az da olsa umut oluyo ama bugün adet oldum, bu ay da umutlar tukendi. Galiba ben de normal yolla hamile kalamiycam, belki de boşu boşuna zaman kaybediyorum. 28.5 yasindayim, ben de artık anne olmak istiyorum. Aşılama deneyim mi sizce, yoksa direk tüp bebek mi deneyim?
Tamam canim cok dogru şimdi youtuben baktım ayni sekilde tarif edior.. rahatladim biraz... yaa bi atabilsem su gereksiz seyleri kafamdan... hayırlısi diyorum yinede ya soyleyse ya böyleyse... neyse hayırlısı diyim yine Allah'im neylerse güzel eyler bekleyip gorcez...Herkese kendine uygun ilaç veriliyor canım herkesin aynı değil. Farklı olmasu doğal yani. Ben merional kullanmıştım canım. Onu dişünüp endişe etme yani
Kızlar şimdi benim hamilelik hayal oldu ama dr. tamamen ümidini kesme dedi. Ama ilaçları kesti anlamadım. Artık adet olacağım günü bekliyoruz. Nasıl olacak şimdi adet olunca herşey bitecek değil mi. Tam bir aydır süren o koşuşturmaca o umut, o heyecan, o beklenti, o sıkıntı, o acı hepsi bitecek. İçim çok sızlıyor biliyormusunuz. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir durumu
Aşılama zaman ve para kaybi bence...Canlar ben de esimin ilac tedavisi bitene kadar normal yolla deniyorum ve icimde her ay az da olsa umut oluyo ama bugün adet oldum, bu ay da umutlar tukendi. Galiba ben de normal yolla hamile kalamiycam, belki de boşu boşuna zaman kaybediyorum. 28.5 yasindayim, ben de artık anne olmak istiyorum. Aşılama deneyim mi sizce, yoksa direk tüp bebek mi deneyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?