Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

( rabbim en kısa zamanda anne olmayı sana nasip etsin inşallah tabi bizede
Amin canım inşallah şuan moralim çok bozuk bir daha bir tüp bebeği kaldıramam o yüzden biraz zaman geçmesi lazım hem maddi olarak da ikinci bir tüp bebeğe hazır değiliz..

kızlar bende doktordan yeni geldim histerokobi öteki aya alındı...bu arada doktor hem eşime hem de bana vitamin ve hormon düzenleyici verdi 2.adetimde de tedaviye başlarız dedi...rabbim bu sefer hayırlısını verir inşallah bu süreç ciddi anlamda zor ve yıkıcı

Aşılama zaman ve para kaybi bence...
Teşekkürler canlar, ben de öyle düşünüyorum ama bir de sizin fikrinizi almak istemistim. 7 Kasım da esime tekrar test yaptiririz ve sonra baslariz heralde tüp bebege. Bu ay son defa normal denemis olucam. Okul zamanı cok ayakta kaliyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun :)

Adet zamanın 7 kasım mi canım. Aşılama oranı %15mis direk tup daha mantıklı. Ben 1 sefer aşılama oldum negatif malesef. Bu ay adetimi bekliyorum 1 kasımda olacağım. Hic gerek kalmadan bu ay bebisin gelir ya insallah. Eşinin problemi neydi

Eşine ne testi yaptiracaksiniz

Kızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor

Kızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor
Benim eşim yaptırdı sonucu daha almadan tüpe başladık ben sonucun temiz çıkacağından eminim ama maksat eşime iş çıksın :) . Morfoloji ile beraber yaptırdık . Aşılama tutmadığı için spermin dna sına bakılıyor ve uzun sürüyor sonucun çıkması . Ben tavsiye ederim spermden yana aklımızdaki soru işareti biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…