- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Amin canım inşallah şuan moralim çok bozuk bir daha bir tüp bebeği kaldıramam o yüzden biraz zaman geçmesi lazım hem maddi olarak da ikinci bir tüp bebeğe hazır değiliz..( rabbim en kısa zamanda anne olmayı sana nasip etsin inşallah tabi bizede
Mikroenjeksiyon yöntemimi uyguladilar biliyormusun?
Oo süper cok güzel... transerden sonrada mutlaka dondur. Çocuğu olupta dondurmayanlar bin pisman... simdi ikinciyi istiolar dondursalardi ne kadar kolay olacakti
Alttan mı üstten mi baktılar canım?
Evet canım prş günü ilk kontrol. Heyecanlıyım az kaldı. İnş güzel haberler alırım
Canim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallahsirine82 tatlım ne yaptın? Hadi güzel haberlerle dön bize
Insaallah insaallah insaallah... cok sevindimm Allah hayirli etsin ♡Canim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
Çok şükür canim hayırlı olsun bebeğin bizede dua etmeyi unutma :)Canim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
hayirli olsun cnm darisi burdaki herkeseCanim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
Canım aşılamada başarı oranı %10-15 tüp bebekte %40-65 yani daha yüksek. Aşılamayla da hamile kalanlar var tabi ama tüp bebekte şans daha yüksek. Maliyet olarak aşılama avantajlı ama başarı şansını düşününce iş değişiyor. Eşim ilaç kullanıyor diyorsun bazı sperm problemlerinde aşılamanın başarı şansı daha da düşüyor hatta bazen sıfırlanıyor iyi düşünüp iyi araştırmak lazım tatlım. Eğer imkanın varsa ekonomik yönden rahatsan tüp bebek tavsiye ederim ben. Eşinin sperm sonuçları aşılama için yeterli mi uygun mu iyi araştır canım aşılama düşünüyorsan
Teşekkürler canlar, ben de öyle düşünüyorum ama bir de sizin fikrinizi almak istemistim. 7 Kasım da esime tekrar test yaptiririz ve sonra baslariz heralde tüp bebege. Bu ay son defa normal denemis olucam. Okul zamanı cok ayakta kaliyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun :)Aşılama zaman ve para kaybi bence...
Adet zamanın 7 kasım mi canım. Aşılama oranı %15mis direk tup daha mantıklı. Ben 1 sefer aşılama oldum negatif malesef. Bu ay adetimi bekliyorum 1 kasımda olacağım. Hic gerek kalmadan bu ay bebisin gelir ya insallah. Eşinin problemi neydiTeşekkürler canlar, ben de öyle düşünüyorum ama bir de sizin fikrinizi almak istemistim. 7 Kasım da esime tekrar test yaptiririz ve sonra baslariz heralde tüp bebege. Bu ay son defa normal denemis olucam. Okul zamanı cok ayakta kaliyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun :)
Amin insallah canimHayırlı ve bebişli olsun inş canım
Eşine ne testi yaptiracaksinizTeşekkürler canlar, ben de öyle düşünüyorum ama bir de sizin fikrinizi almak istemistim. 7 Kasım da esime tekrar test yaptiririz ve sonra baslariz heralde tüp bebege. Bu ay son defa normal denemis olucam. Okul zamanı cok ayakta kaliyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun :)
hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adınaCanim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
Bilmiyorum canim herkeze farklı veriyolar dir bende amh dusuktu ondan vermiş olabilirBana gonal f vermedi baska bi igne neden acaba adi menopurdu galiba... ilginc
CanımKızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor
Canım ben onu yeni duydum. Spermografiden ayrı yapılıyor sanırım tup bebek öncesi yapılması gerekir mi sizceCanımMK128 yaptırdı ama sonuç bekliyordu galiba. O yardımcı olabilir sana
Benim eşim yaptırdı sonucu daha almadan tüpe başladık ben sonucun temiz çıkacağından eminim ama maksat eşime iş çıksın :) . Morfoloji ile beraber yaptırdık . Aşılama tutmadığı için spermin dna sına bakılıyor ve uzun sürüyor sonucun çıkması . Ben tavsiye ederim spermden yana aklımızdaki soru işareti biter.Kızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?