Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım tup bebek merkezlerinde mi yapılıyor nasıl oluyor test. Kac günde çıkıyor. Sperm testi gibi mi.

Canım tup bebek merkezlerinde mi yapılıyor nasıl oluyor test. Kac günde çıkıyor. Sperm testi gibi mi.
Biz Ankara düzen laboratuarından yaptırdık herkes çok memnun ordan , bize tavsiye ettiler benim eşimde orda yaptırdı . Eşim sabahtan gitti sperm verdi . DNA hasar ve morfoloji testi istiyorum demiş paralarını ödemiş . Morfoloji 2 güne çıktı . DNA hasar en az 3 hafta dediler çünkü uzun soluklu bir testmiş.

Him anladım canım benim teşekkür ederim. Insaalh güzel çıkar sonucu

Him anladım canım benim teşekkür ederim. Insaalh güzel çıkar sonucu
Amin hayatım , ben tavsiye ederim eğer eşin yapmaya olumlu bakıyorsa . Çünkü sperm testi çok yüzeysel oluyor ve benim eşimin her yaptığı sperm testi birbirinden alakasız .

Amin hayatım , ben tavsiye ederim eğer eşin yapmaya olumlu bakıyorsa . Çünkü sperm testi çok yüzeysel oluyor ve benim eşimin her yaptığı sperm testi birbirinden alakasız .
Olumlu bakıyor mu akşam öğreneceğim:) Tutmama durumunu mu belirliyor bu

Evet canm dondurmaya ek ucret odedim 1 yillik 1300 tl

Şimdi öyle düşünüyorsun ama Zaman'la gücünü tekrar toplayıp bir şans daha vereceksin ve o şans senin bebeğin olacak ben inanıyorum.
Sagol canim belki haklisin esimde isterse birkez daha denerim ama dr hic umutlu degil bunu bile sirf ben istedim diye yapti hic sansin yok dedi yumurtam yokken ignelerle saglikli 3 tane oldu ama sonuc sifir tabi
Ve ikinci kez dr um kesin yapmaz bilmiyorum yarin su testi yapayim cunki 12.gun yani dr un istedigi mecburi test gunu yapayim ve dr a gondereyi. Bakalim diyecek mi birdaha deneyelim diye ama hic sanmam zaten esimde suan istemez belki bir yil sonra o da belki canim kismet

Canım benim gittiğim merkezde sadece mikroenjeksiyon yapılıyor

Bence direk tup benek dene arkdsim

Banada mikrornjeksyon uygulandi ama 23 taneden 13 u dolleyebildi buda sperm morfolojisi ve kalitesi dusuk oldugundan oluyo malesef iyiki mikro var yoksa benim halim fenaymis
Bunu biz tercih edebiliyormuyuz doktor mu karar veriyor. Bende sansimizi artirmak icin bunu tercih ederdim umarim bize bağlı bi karardir

Ben yaptırdım canım 18 tane alındı polipler bebeğin yuyunmasına engel oluyor hiç korkulacak bişey değil içini ferah tut

Kızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor

Cnm biz yaptırdık. Ankarada yaşıyoruz düzen lab. Ve genart lab. Ta 2 tüp bebeğimiz negatif olunca.problemde eşimdeydı ve sayı, morfolojı, hareket, problemi vardı bunları çözmeden tekrar başlamayalım derken nette kaan aydos hocayı kesfettik sebepsiz infertilite ve tekrarlayan tüp bebek tedavilerinde problem erkekteyse bir nedeninin bu oldugunu eğer böyle problem yoksa sayıya ve morfolojıye çok takılmayın bebek olur diyordu. Bunun üzerine ilaç, beslenme ve çesitli detoks tedavileri önerdi bize. Her ay belli şeylerin tahlilini istedi. İlk yaptırdıgımızda %65 hasar çıktı. Hoca bu zaten neden bebek olmadığını açıklıyor dedi .6 ay sonunda kademeli olarak hasarımız %10 a düştü. %13 sınır hasar değeriydi bunun altında sağlıklı sayılıyordu. Şükür bizde sonucu alınca tüp bebişe başladık ve pozitifi gördük rabbime bin şükür. Hatta hoca bize 6 ay normal deneyin bebeğiniz olacaktır dedi ama benim yaşım 34 olunca zaman kaybetmeyelim istedik . Kaan aydos diye girerseniz bir sürü hasta hikayesi okursunuz ve kaan hocanın önerilerinide görebilirsiniz. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bunu biz tercih edebiliyormuyuz doktor mu karar veriyor. Bende sansimizi artirmak icin bunu tercih ederdim umarim bize bağlı bi karardir
Canim genelde sperm faktorlu durumlarda bu yontemle beraber imsi yontemi kullaniliyo ...tercih degil merkeze bagli bi durum kullandiklari yontemlere gore degisio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…