hadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına
saolun kizlar daris olmayanlarin basina .hamilelerinde.kucagina almayi nasip olsun dualarim sizlerleÇok şükür canim hayırlı olsun bebeğin bizede dua etmeyi unutma :)
hayirli olsun cnm darisi burdaki herkese
Canım tup bebek merkezlerinde mi yapılıyor nasıl oluyor test. Kac günde çıkıyor. Sperm testi gibi mi.Benim eşim yaptırdı sonucu daha almadan tüpe başladık ben sonucun temiz çıkacağından eminim ama maksat eşime iş çıksın :) . Morfoloji ile beraber yaptırdık . Aşılama tutmadığı için spermin dna sına bakılıyor ve uzun sürüyor sonucun çıkması . Ben tavsiye ederim spermden yana aklımızdaki soru işareti biter.
Biz Ankara düzen laboratuarından yaptırdık herkes çok memnun ordan , bize tavsiye ettiler benim eşimde orda yaptırdı . Eşim sabahtan gitti sperm verdi . DNA hasar ve morfoloji testi istiyorum demiş paralarını ödemiş . Morfoloji 2 güne çıktı . DNA hasar en az 3 hafta dediler çünkü uzun soluklu bir testmiş.Canım tup bebek merkezlerinde mi yapılıyor nasıl oluyor test. Kac günde çıkıyor. Sperm testi gibi mi.
Him anladım canım benim teşekkür ederim. Insaalh güzel çıkar sonucuBiz Ankara düzen laboratuarından yaptırdık herkes çok memnun ordan , bize tavsiye ettiler benim eşimde orda yaptırdı . Eşim sabahtan gitti sperm verdi . DNA hasar ve morfoloji testi istiyorum demiş paralarını ödemiş . Morfoloji 2 güne çıktı . DNA hasar en az 3 hafta dediler çünkü uzun soluklu bir testmiş.
Amin hayatım , ben tavsiye ederim eğer eşin yapmaya olumlu bakıyorsa . Çünkü sperm testi çok yüzeysel oluyor ve benim eşimin her yaptığı sperm testi birbirinden alakasız .Him anladım canım benim teşekkür ederim. Insaalh güzel çıkar sonucu
Olumlu bakıyor mu akşam öğreneceğim:) Tutmama durumunu mu belirliyor buAmin hayatım , ben tavsiye ederim eğer eşin yapmaya olumlu bakıyorsa . Çünkü sperm testi çok yüzeysel oluyor ve benim eşimin her yaptığı sperm testi birbirinden alakasız .
Bazı kadınlar hiç hamile kalamıyor bazı kadınlar sperm yüzünden düşük yapıyor .Olumlu bakıyor mu akşam öğreneceğim:) Tutmama durumunu mu belirliyor bu
Evet canm dondurmaya ek ucret odedim 1 yillik 1300 tlgünaydın kızlar haber bekleyenler için inş hayırlı bir gün olur bugün. ben hala tedaviye başlamamış biri olarak sürekli size sorular soruyorum
şmdiki sorum ise yumurta dondurma işleminde ayrıca para ödedinizmi ve ne kadar ek ücrett ödediniz..
Sagol canim belki haklisin esimde isterse birkez daha denerim ama dr hic umutlu degil bunu bile sirf ben istedim diye yapti hic sansin yok dediŞimdi öyle düşünüyorsun ama Zaman'la gücünü tekrar toplayıp bir şans daha vereceksin ve o şans senin bebeğin olacak ben inanıyorum.
Çok sevindim inşallah darısı bize ve isteyen herkeseCanim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
Banada mikrornjeksyon uygulandi ama 23 taneden 13 u dolleyebildi buda sperm morfolojisi ve kalitesi dusuk oldugundan oluyo malesef iyiki mikro var yoksa benim halim fenaymisMikroenjeksiyon yöntemimi uyguladilar biliyormusun?
Canım benim gittiğim merkezde sadece mikroenjeksiyon yapılıyorcanım benimde eşimin 2,5 milyon çıktı ilk duyduğumuzda yıkıldık tabi tatildi bayramdı derken bu hafta sonu ilk görüşmemizi yapıcaz kısmetse. sonraki haftada tedavi başlar. birde ben mikroenjeksiyon konuşucam doktorla daha garanti oluyor diye okudum hep. sizin doktorunuz öyle bişey söyledimi. bişey daha hangi şehrdesin ben ist da yaptırıcam.
ne güzel canım senin gün saymanı hep izledim Allah biliyo çok istediğin burdan bile belliydi inş olur diye dua ettim. inş rabbim bize de aratmadan nasip eder.
Bence direk tup benek dene arkdsimCanlar ben de esimin ilac tedavisi bitene kadar normal yolla deniyorum ve icimde her ay az da olsa umut oluyo ama bugün adet oldum, bu ay da umutlar tukendi. Galiba ben de normal yolla hamile kalamiycam, belki de boşu boşuna zaman kaybediyorum. 28.5 yasindayim, ben de artık anne olmak istiyorum. Aşılama deneyim mi sizce, yoksa direk tüp bebek mi deneyim?
Gozun aydin canimCanim kese gorundu 1 tane sukur Rabbime . dis gebelik degilmis .Allahm isteyen herkese nasip.etsin insallah
Bunu biz tercih edebiliyormuyuz doktor mu karar veriyor. Bende sansimizi artirmak icin bunu tercih ederdim umarim bize bağlı bi karardirBanada mikrornjeksyon uygulandi ama 23 taneden 13 u dolleyebildi buda sperm morfolojisi ve kalitesi dusuk oldugundan oluyo malesef iyiki mikro var yoksa benim halim fenaymis
Ben yaptırdım canım 18 tane alındı polipler bebeğin yuyunmasına engel oluyor hiç korkulacak bişey değil içini ferah tutKızlar bilen varsa yardimci olabilir mi. .. dün yumurtalarım toplandıktan sonra doktorum et parçası görmüş polip yani. . histeroskopiyle alicaz dedi. daha önce yaptıran varmi. zor bir şey mi.. cok korkuyorum. nekadar sürer operasyon. puffff
Kızlar sperm dna hasarı testi diye yorumlar okudum yaptıran var mi aranızda ne için yapılıyor
Canım bi fikrim yok o konuda.Canım ben onu yeni duydum. Spermografiden ayrı yapılıyor sanırım tup bebek öncesi yapılması gerekir mi sizce
Canim genelde sperm faktorlu durumlarda bu yontemle beraber imsi yontemi kullaniliyo ...tercih degil merkeze bagli bi durum kullandiklari yontemlere gore degisioBunu biz tercih edebiliyormuyuz doktor mu karar veriyor. Bende sansimizi artirmak icin bunu tercih ederdim umarim bize bağlı bi karardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?