Canim genelde sperm faktorlu durumlarda bu yontemle beraber imsi yontemi kullaniliyo ...tercih degil merkeze bagli bi durum kullandiklari yontemlere gore degisio
Canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tek mi cift mi konuldu. Birde testin maliyeti ne kadarCnm biz yaptırdık. Ankarada yaşıyoruz düzen lab. Ve genart lab. Ta 2 tüp bebeğimiz negatif olunca.problemde eşimdeydı ve sayı, morfolojı, hareket, problemi vardı bunları çözmeden tekrar başlamayalım derken nette kaan aydos hocayı kesfettik sebepsiz infertilite ve tekrarlayan tüp bebek tedavilerinde problem erkekteyse bir nedeninin bu oldugunu eğer böyle problem yoksa sayıya ve morfolojıye çok takılmayın bebek olur diyordu. Bunun üzerine ilaç, beslenme ve çesitli detoks tedavileri önerdi bize. Her ay belli şeylerin tahlilini istedi. İlk yaptırdıgımızda %65 hasar çıktı. Hoca bu zaten neden bebek olmadığını açıklıyor dedi .6 ay sonunda kademeli olarak hasarımız %10 a düştü. %13 sınır hasar değeriydi bunun altında sağlıklı sayılıyordu. Şükür bizde sonucu alınca tüp bebişe başladık ve pozitifi gördük rabbime bin şükür. Hatta hoca bize 6 ay normal deneyin bebeğiniz olacaktır dedi ama benim yaşım 34 olunca zaman kaybetmeyelim istedik . Kaan aydos diye girerseniz bir sürü hasta hikayesi okursunuz ve kaan hocanın önerilerinide görebilirsiniz. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım 6 tane dondurulmuş embriyom var.doktorum adet olunca gel dedi.yine deneyeceğim.hepimizin hakkında hayırlısı artıkcanm Allah yardımcın olsun canını çıkma durumun el verdıgınce ınsallah bıdaha yaparsın.. bellımı olur belkı doğal yoldan olur.. Allahım herkese annelık duygusunu tatdırsın ınsaAllah.. morelını bozma dıcem ama.. sabırlı ol duanı eksık etme olacak ınsallah.dualarım senınle ve tum ısteyen arkadaşlarla..
Canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tek mi cift mi konuldu. Birde testin maliyeti ne kadar
Ay arkadasim masallah ya sasirdim nazar degmesin !Kızlar doktora gittim 4. Günüm tam 46 tane yumoşum olmuş..:)) yarın cetrotide 25 mg ekledi iğneme 300 doz gonal f devam dedi.. 17 sinde iki tane test yapacaz dedi ondan sonra ne olur bilmem acaba normali çıkarsa d3gerler kızlar yollar mi yumurtalikları alırlar mi ..
Adet zamanım 7 Kasımdan 1.5-2 hafta sonra canım, esimin son spermiyogramda 6 milyon sperm ve yuzde 97 si hareketsizdi canım, dr bi cok ilac verdi. 3 ay kullanmasi icin, 3 ayin dolmasini bekliyoruz yeniden test yaptirmak icin.Adet zamanın 7 kasım mi canım. Aşılama oranı %15mis direk tup daha mantıklı. Ben 1 sefer aşılama oldum negatif malesef. Bu ay adetimi bekliyorum 1 kasımda olacağım. Hic gerek kalmadan bu ay bebisin gelir ya insallah. Eşinin problemi neydi
Acaba Nasıl ilerler ki testler nomali çıkarsa yumurtalar mi alınır heycan bastıAy arkadasim masallah ya sasirdim nazar degmesin !
Yasayip gorucez benim de tecrubem yok! Ama sayi olarak iyi , zaten 12. Gun falan topluyolar diye biliyorum yani o civarlar, sorun neydi spermlerde mi var ?Acaba Nasıl ilerler ki testler nomali çıkarsa yumurtalar mi alınır heycan bastı
..Allah razı olsun canım. .
Evet canım eşimin sperm sayısı 16 milyon du 7 ayda sayısı 4 milyona düştü morfoloji 4 ama ameliyat falan dediler..sakaryada turgay şenen e gidiyorum oda eşime ameliyat olma dedi bende tüp bebek oluyorsa yapalım dedim. Ondan sonra eğer tutarsa bebeğimiz olursa olursun ameliyat dedim çünkü turgay bey ameliyattan sonra ne olacağı belli olmaz..dediYasayip gorucez benim de tecrubem yok! Ama sayi olarak iyi , zaten 12. Gun falan topluyolar diye biliyorum yani o civarlar, sorun neydi spermlerde mi var ?
Spermiogram canımEşine ne testi yaptiracaksiniz
Tup bebek gibi cok mu acaba diye sordum canim fiyatini 150-200 farketmez artik :)ben 26 yaşındayım canım bizim iki taraflida sorunlarımız vardi ameliyatlar olduk şükür bendekileri temizledik esimde hareket ve morfoloji %1 kasim başı gibi adet olacağım öncesinde test yaptirsak güzel olacak sanki. Yarin tup bebek doktorunu arayıp soracağım insallah. Bebeginde hayırlı olsun bize de dua etmeyi unutma :)Cnm yalan olmasın. En son geçtiğimiz mayısta yaptırdık. Sanırım 150 civarıydı ama inan net hatırlamıyorum. Bana 2 konuldu ama biri iyi kalite diğeri düşük kaliteydi şükür bir bebişimiz var. Yaşınız daha düşükse bizden eşindeyse problem bunada mutlaka baktır derim. Biz boşa 2 tüp denedik hem maddi yıprandık hem manevi . Çünkü doğal yolla gebe kalanlar var allah yardımcımız olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun canim insallah çok iyi çıkar test sonuçlarıAdet zamanım 7 Kasımdan 1.5-2 hafta sonra canım, esimin son spermiyogramda 6 milyon sperm ve yuzde 97 si hareketsizdi canım, dr bi cok ilac verdi. 3 ay kullanmasi icin, 3 ayin dolmasini bekliyoruz yeniden test yaptirmak icin.
Eşime 5 kez yapildi 3 iyi 2 si düşük cikti...Spermiogram canım
Teşekkürler canım amin inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun canim insallah çok iyi çıkar test sonuçları
Düşük derken, kac cikti canım?Eşime 5 kez yapildi 3 iyi 2 si düşük cikti...
Vala bizde genetik test yaptirdik sperm dna hasar testi yaptirmadik artik embriyolar olustu ins tutar da bunlara gerek kalmazI
Imsı yöntemide yine morfoloji seçiyor fakat genetiğini seçemiyor malesef. O bir tür aldatmaca gibi bence. Çünkü az kalsın ona güvenip tüp yapacaktık. Sonra yaptırıp dedalarca begatif alan arkadaşları okudum forumda en iyisi problemimizi çözüp öyle sonuca gidelim desik bizde iyikide öyle yapmışız. Süreç uzadı ama maddi manevi daha fazla yığranmadık
Saol tatlimsirine82 cnm gözün aydın keseniz hayırlı olsun
Allah razi olsun canmGozun aydin canim
Amin amin kuzum ins tez zamanda darisi sizeÇok sevindim inşallah darısı bize ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?