Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayrlı olsn canm bende pko mişim aslında bu cok buyuk cozumsuz bı durum degıl heleki eşinde sorun yoksa muhtemelen aşılama onerebilirler sana
Benim ilk denemm tüp bebek oldu eşimin durumu yuzunden aşılama konusunda bilgim yok ama pko ler tup bebek tedavısınde daha sanslı kesım sayılıyormus cunku yumrta sayımız fazla yasın kilon boyun ve yumırtalık rezwrvine gore yumrtalklardakı folıkul sayısına gore herkeste farklı olur ılacların dozu dr tarafndan ayarlanr ben 187.5 unte gunluk ıgne kullandm 10 gun 200 225 250 dıye artar yada 150 100 75 e dusr kı bız pko lere genelde dusuk ayarda doz verıyolar adetın 1. Yada 2. Gunu muayne oluyosun sonra ılac dozun karr verılıyo 5 gun tek cesıt ıgne 5 gun 2 cesıt ıgne son olarakta catlatma ıgnesı yapıyosun yanı benım boyleydi cok uzattm yanı yasın genc ve esinde problem yoksa pko bence buyuk sorun degıl sıkıntı etme

Bu

Ikinci olucak dondurulmusla bu tutmassa ignelere basliycam tekrar bir hafta bsy degilmis bende aylar suruyo sandim maglum igneler pahali ben bu idin pesine dusuyim :)))))
Yanı dene bı basla bakalm senn ozel durumunda varmıs belkı senn dahada cabuk cıkar denemden bılemzsın canm hem sen al raporu baskalarına da yonlendrrsın anlatrsn nasıl olıyo dıye

Cnm oncelkle hosgeldin ve gecmis olsun...pcos icin nasi bi tedavi uygulanio pek bilemiorm dozlari filan daha dusuk olabiloms ama burda cok arkadas var pcos lu olup tup bebek yaptran sana cvp verrler umarm..simdiden yolun acik olsun bu surecte cnm...
Cok teseekurler canim umarim allah isteyen herkwsin kucagini bos birakmaz yeterki olsun saglikla kucagima alim ne derlerse yaparim

Ya aslinda benim rapor cikar cunku yumurtalar gelismedigi icin dogustan durek verirler ama rapor almak zor geluyo bana oraya git buraya git ne bileyim ya ufff
Kizlar ,transfer sonrasi ,tutarsada bir suru ilac igne oluyor insanin parasi cokda olsa bence hakkiniz varsa kullanin paraylada bebeklerine birseyler alirsin ,cok ugrastirmiyo insan basladimi cabuk cikiyo ,alah aratmasin kimseye ama 3.ncu 5,ci denemede tutan oluyo ne para dayanir ne guc ,o yuzden rapor hakkinizi kullanin hatta universitede bile yaptirip iyi sonuc olan cok kisi tanidim universiteye gittigim donemde ben o zaman asilama icin gitmistim

Ankaradaki universite hastanesine basvur ,elindeki tahlilleride gotur,sonradan isteyecegi evraklari hazirlamak kolay 2 ser adet resimm ,sskdan hizmet dokumu,nufus kayit ornegi ,evlilik cuzdani fotokopisi
Tamam arkadaşım eşimle bir koşucam rapor için ihtiyaç duyarsak tekrar danışırım sana . Teşekkür ederim

Pekı canm pko sin adet duzensızlıgn hormon bozuklugun kıllanma yada adet olamama durumun varmı
Adet duzensizligim var adet oluyorum ama bazi aylar tam gununde bazi aylar 2ayi buluyo gecikmesi kiloda var boyum 156 kilom 63.80 bugun tartildim diyetteyin suan daha dogrusu ozel bisi yapmiyorum dikkat ediyorum sadece kilo vermeye basladim ama tabi daha neler yapmam gerek bilmiyorum esimde veya ne sigara nede alkol var

Canım sonucta duzensızde olsa kendınkendıne adet oluyosun ılac kullanmadan buda ıyı bazı pkolar hıc adet olmuyo ılacsız mesela ben de pkoyum ama benm pko belırtılerınden hıcbırı yok hocbı sıkayetm yok ama yumrtlklarım polıkıstık evet kilo var bıraz onu verrsın troıtıne bakılır varsa sorun onn için ilac verebilir ayrca benm dr um seker hapi vermiştı pko yumurtlamaya destek oluyomus sanada aynn benm gbı dusuk dozda igne verrler canm dedıgım gıbı eşinde sıkıntı yokmus daha rahat olur sızın tedavınız dıye dusunuyorum drn senı yonlendırr zaten canm tedaviye baslayıncada bol bol su içmelisin

Evet suyu ok okudum zaten normalde en az 2.5lt su iciyorum gunde suyun faydasi tam olarak nedir normalde kac kg olmam gerwkli tup bebek icin zayifla gel diyolar genelde hastalara yumurta toplama islemi zormu surec nasil isliyo tam olarak ilk once ignelerlemi haplarlami baslaniyo kac gun suruyo nasil yani :) cok sordum kusura bakma

Suyun yumurtalık gelısımınde vede opularda ozellıkle toplama sonrası yumurta sayısı cok oldugundan vucudun susuz kalmamasınıcın cok onemlı 58 59 60 kg yeterli bence senn için ilk muayne ye adetn 1. 2. Gunu gıdıyosun alttn muayne edıyo dr sonra eger hormonal bı sıkıntın yoksa direk ignelere baslarsn 2 gunde bır 3 gunde bır dr ultrsn bakıyo yumrtlk lara gelıaımıne 10 12 gun gobekten igne oluyosun sonra catlatma ıgnesı ve yumrta toplama oluyo yumurta toplama cok kolay bayıltıyolar senı hıc bısey hıssermıyosun yumurta toplama sonrası benm cok agrm oldu yumrtm fazlaydı ama oda gecıyo sonra 3 5 gun sonra yukleme oluyo 12.gunu gebelık testı yaklasık 1 ay da netıcelenr bu kısa protokol birde uzun protokol var kı bunda yanlıs degılsem oncesınden haplar ıcılıyo sonra ıgne baslıyolar ama genc yas pko genelde kısa protkol yapıyolar yymurta sayılarımız cok dıye

Cok tesekkurler canim cok saol allah hayirlisini versin peki bi kac yerde 2.gun dollenme 3.gun gibi bisi okudum tam anlamadim ve transfer sonrasinda nelere dikkat etmek gerek ozellikle yiyip icmemiz veya yemeyip icmememiz gereken bisiler varmi

Cok tesekkurler canim cok saol allah hayirlisini versin peki bi kac yerde 2.gun dollenme 3.gun gibi bisi okudum tam anlamadim ve transfer sonrasinda nelere dikkat etmek gerek ozellikle yiyip icmemiz veya yemeyip icmememiz gereken bisiler varmi
2.gun embrıyosu 3. Gun ve 5.gun embrıyosu yerlersteılıyo ona drun karr verıyo canm bu arada kuru ıncir kabak cekırdegi arı sutu polen hurma ananas suyu badem ceviz yumurta gelısımıne kalıteaıne cok faydalı ve transfer sonrası tutunmayada faydalılarmıs tuketıesın bunlardan
Ah canm transfer sonrasını keske yasayabılseydım benm gecen cmrtsı yumrta toplamm oldu ama dr um 1 ay erteledı transferı adet olunca gdıcem transfer ve sonrası bendede yok canım benım sen basla belkı benımkı olursa o zaman kadr paylasırım yasadıklarımı
Aslında hıc bır sonrakı basamagı merak etmemek lazm drun ne derse harfıyen uygula canm ınsallh hayrlısıyla olucak allah hepımızın emeklerınn meyvesını versin hayrlısıyla

Amin canim benim allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin allahin izniyle yuzumuze gulucugle nese katacak meleklerimiz gelsin artik insallah biran once hallolur senin durumunda canim mutlaka yaz merak ederim sanirim tek yapilmasi gerekwn doktora guvenmek bilincli olmak stressiz ve sabirli olmak gerisi bos okadar wey okuyorumki birsuru sey alah ol deyince hic bisiye gerwk kalmiyo aalinda

Peki fark ediyomu 2. 3. Veya 5.gun embriyolari

5.gun embriyosu daha cok tutunuyomus ıstatıstıken ama tutunacak olanı Allah biliyo benm drum 3.gun embrysuyken dondrmaya karrverdı o oyle uygun gordu onu drlar bılıyo canm ya
Anladim canim hayirlisi artik cok saol sayende tum sorularima cevap bulabildim en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyorum

Evet canım aynen oyle benmde ılk denemm cok okudum bıraz kafası karısyo ınsann cunku herkesın sorunu durumu bunyesı tedvı surecı farklı olıyo dedıgın gıbı önce Allah'a sonra dr una guvencen tam teslım olcan yanı onlar nederse o ıyı beslencen stres yok normal hayatna devam edıcen yol bu aslında ...herseyn hayrlısı bak ben ymrta toplattm 3 . 5. Gun transfer oluyo normalde ama rısklı gorduler ve erteledıler ne zaman ne olacagı bellı olmıyo senn planladgn gbı gtmıyo bazen hersey hayrlısı demek zamanı degılmıs demek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…