Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Acaba Nasıl ilerler ki testler nomali çıkarsa yumurtalar mi alınır heycan bastı
..Allah razı olsun canım. .
Cnm maşallah diyelim. 4 . Gün 40 yumurta hiç duymadım kimsede pco falan varmı sizde o olsa bile doktor ilaç dozunu nasıl ayarladı merak ettim. 10. Gün kaç yumurta olur göbüşün iyice şişer valla opuda dikkat etmeleri lazım bence

Teşekkür ederim bence gidip yaptırın derim. Daha çok gençsiniz. Ben sizin yerinizde olsam acele etmezdim ama hayırlısı tabiki. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin

Kiloma ve yaşıma göre ayarladilar herhalde anlamadım bende hatta ne ggöre 300 doz gonal f kullanıyorum suan yarın 25 ml lik bi ilaç daha ekleyecek 2 gunde bir muayene ediyor beni doktor işte böyle ilerliyor bakayım ne olacak pco nedir bu arada bilgim yok canim

Bak şimdi baktım pco ddediğidediğin şeyin ne olduğunu hatır canım bende gayet nor.normal her şey hamd olsun polikistik over diye geçiyor google da yani o yok bende hamd olsun..

İyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-13-22-01-31.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 47
Dandik falan değil bildiğin pozitif , hayırlı olsun

Gozun aydin hayrli olsun caniim

Dandik falan değil bildiğin pozitif , hayırlı olsun
Sağol canım. İnşallah doğrudur, halen inanamıyorum aptal gibi oldum. Hep olsun diye uğraşmaktan inanamıyorum olduğuna testi bugün ilk kez açtım daha önce böyle kağıt gibi test hiç görmemiştim

Yarın kan sonucunuda yaz :)

Yarın kan sonucunuda yaz :)
Onu hemen yazıcam tatlım. 11:30 gibi çıkarmış. O benim için çok önemli. Ama inanıyorum senin de ilk tüp denemen tutacak yaşın genç ve sende sıkıntı yok. Sperm problemi de tüp bebekte aşılıyor zaten

Spermdede sorun yok çıldırmama az kaldı . Sorun yok ama bebekte yok bu Nasıl çelişki ...

Spermdede sorun yok çıldırmama az kaldı . Sorun yok ama bebekte yok bu Nasıl çelişki ...
Ooo bu daha iyi o zaman. Böyle durumlarda doktor bize şunu demişti. Yumurta ya da sperm biri birini zararlı madde gibi algılıyormuş ve vücut antikor oluşturuyormuş. Bu yüzden yumurtayla sperm birbirini itiyormuş. Ne bileyim belki sizinki öyledir. Tüp bebekte sıkıntı yaşamazsınız Allahın izniyle

Hade hayırlısı bakalım canım. .dua et bizede. .

Hayirli olsun canim, o testin benzerini arkadaşta görmüştüm ve sonra hamile olduğunu öğrendik. Genelde silik de olsa çift çizgi çıktığı zaman hamilesin demek oluyor darisi başimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…