Spermiogram canım
Baslarda yani 8 ay önce 8 milyon üstüydu. Sonra yine ayni sonrasinda 4 milyon son yikama sonucu 1.3 çıktı. 2 aşılama boşa gitti sonra Doktor acil tüp dedi. Kismetse bu cuma son bi test daha yapilacak... Allah im inş nasip eder cok geç kalmadan...Düşük derken, kac cikti canım?
Cnm maşallah diyelim. 4 . Gün 40 yumurta hiç duymadım kimsede pco falan varmı sizde o olsa bile doktor ilaç dozunu nasıl ayarladı merak ettim. 10. Gün kaç yumurta olur göbüşün iyice şişer valla opuda dikkat etmeleri lazım benceAcaba Nasıl ilerler ki testler nomali çıkarsa yumurtalar mi alınır heycan bastı
..Allah razı olsun canım. .
Tup bebek gibi cok mu acaba diye sordum canim fiyatini 150-200 farketmez artik :)ben 26 yaşındayım canım bizim iki taraflida sorunlarımız vardi ameliyatlar olduk şükür bendekileri temizledik esimde hareket ve morfoloji %1 kasim başı gibi adet olacağım öncesinde test yaptirsak güzel olacak sanki. Yarin tup bebek doktorunu arayıp soracağım insallah. Bebeginde hayırlı olsun bize de dua etmeyi unutma :)
Vala bizde genetik test yaptirdik sperm dna hasar testi yaptirmadik artik embriyolar olustu ins tutar da bunlara gerek kalmaz
Kiloma ve yaşıma göre ayarladilar herhalde anlamadım bende hatta ne ggöre 300 doz gonal f kullanıyorum suan yarın 25 ml lik bi ilaç daha ekleyecek 2 gunde bir muayene ediyor beni doktor işte böyle ilerliyor bakayım ne olacak pco nedir bu arada bilgim yok canimCnm maşallah diyelim. 4 . Gün 40 yumurta hiç duymadım kimsede pco falan varmı sizde o olsa bile doktor ilaç dozunu nasıl ayarladı merak ettim. 10. Gün kaç yumurta olur göbüşün iyice şişer valla opuda dikkat etmeleri lazım bence
Bak şimdi baktım pco ddediğidediğin şeyin ne olduğunu hatır canım bende gayet nor.normal her şey hamd olsun polikistik over diye geçiyor google da yani o yok bende hamd olsun..Kiloma ve yaşıma göre ayarladilar herhalde anlamadım bende hatta ne ggöre 300 doz gonal f kullanıyorum suan yarın 25 ml lik bi ilaç daha ekleyecek 2 gunde bir muayene ediyor beni doktor işte böyle ilerliyor bakayım ne olacak pco nedir bu arada bilgim yok canim
Dandik falan değil bildiğin pozitif , hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
Canım çoook sevindim Allah kıcağına almayı nasip etsin inşallahAmin amin kuzum ins tez zamanda darisi size
Gozun aydin hayrli olsun caniimİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
Sağol canım. İnşallah doğrudur, halen inanamıyorum aptal gibi oldum. Hep olsun diye uğraşmaktan inanamıyorum olduğuna testi bugün ilk kez açtım daha önce böyle kağıt gibi test hiç görmemiştimDandik falan değil bildiğin pozitif , hayırlı olsun
Yarın kan sonucunuda yaz :)Sağol canım. İnşallah doğrudur, halen inanamıyorum aptal gibi oldum. Hep olsun diye uğraşmaktan inanamıyorum olduğuna testi bugün ilk kez açtım daha önce böyle kağıt gibi test hiç görmemiştim
Sağol canım. Biz seninle aynı merkezde yaptırmıştık dimi canım. Sadece doktorlarımız farklı. Yarın kan testini görmeden eşime söylemiycem. Emin olmam lazımGozun aydin hayrli olsun caniim
Onu hemen yazıcam tatlım. 11:30 gibi çıkarmış. O benim için çok önemli. Ama inanıyorum senin de ilk tüp denemen tutacak yaşın genç ve sende sıkıntı yok. Sperm problemi de tüp bebekte aşılıyor zatenYarın kan sonucunuda yaz :)
Spermdede sorun yokOnu hemen yazıcam tatlım. 11:30 gibi çıkarmış. O benim için çok önemli. Ama inanıyorum senin de ilk tüp denemen tutacak yaşın genç ve sende sıkıntı yok. Sperm problemi de tüp bebekte aşılıyor zaten
Ooo bu daha iyi o zaman. Böyle durumlarda doktor bize şunu demişti. Yumurta ya da sperm biri birini zararlı madde gibi algılıyormuş ve vücut antikor oluşturuyormuş. Bu yüzden yumurtayla sperm birbirini itiyormuş. Ne bileyim belki sizinki öyledir. Tüp bebekte sıkıntı yaşamazsınız Allahın izniyleSpermdede sorun yokçıldırmama az kaldı . Sorun yok ama bebekte yok bu Nasıl çelişki ...
ne olacak bizim bu halimiz:SSpermdede sorun yokçıldırmama az kaldı . Sorun yok ama bebekte yok bu Nasıl çelişki ...
Hade hayırlısı bakalım canım. .dua et bizede. .İyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
çıldırmaya az kaldı:)ne olacak bizim bu halimiz:S
Hayirli olsun canim, o testin benzerini arkadaşta görmüştüm ve sonra hamile olduğunu öğrendik. Genelde silik de olsa çift çizgi çıktığı zaman hamilesin demek oluyorİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?