Hakkımızda hayırlısı , seninde Allah tamamını erdirsin.Ooo bu daha iyi o zaman. Böyle durumlarda doktor bize şunu demişti. Yumurta ya da sperm biri birini zararlı madde gibi algılıyormuş ve vücut antikor oluşturuyormuş. Bu yüzden yumurtayla sperm birbirini itiyormuş. Ne bileyim belki sizinki öyledir. Tüp bebekte sıkıntı yaşamazsınız Allahın izniyle
Tüm daularımında inan topikteki herkese isteyene bekleyene diye dua ediyorum. Allahım evlatla sınamasın bizleri diye. Hakkımızda hayırlısıHade hayırlısı bakalım canım. .dua et bizede. .
Evet ya bu baya pozitifİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
Sağol canım inşallah o da olacak Allahı izniyleHayirli olsun canim, o testin benzerini arkadaşta görmüştüm ve sonra hamile olduğunu öğrendik. Genelde silik de olsa çift çizgi çıktığı zaman hamilesin demek oluyordarisi başimiza
Senin bugün kaçıncı gün oldu ne duurmda yumoşların bakim?Doktorun öngördüğü bi tarih varmı toplama için? Gerçi iğnelere başladıktan sonra ilk randevu 5 6 gün sonra oluyomuş galiba sen daha o kadar olmadı heralde başlayalı demi?Hakkımızda hayırlısı , seninde Allah tamamını erdirsin.
Tupte boyle bi sorun olmuyor mu pekiOoo bu daha iyi o zaman. Böyle durumlarda doktor bize şunu demişti. Yumurta ya da sperm biri birini zararlı madde gibi algılıyormuş ve vücut antikor oluşturuyormuş. Bu yüzden yumurtayla sperm birbirini itiyormuş. Ne bileyim belki sizinki öyledir. Tüp bebekte sıkıntı yaşamazsınız Allahın izniyle
Yarın ilk kontrol , benim yumurtayla ilgili hiç sorunum olmaz :) bizim sorunumuz fazla mükemmel olmamız sonunda negatif sonuç almamızSenin bugün kaçıncı gün oldu ne duurmda yumoşların bakim?Doktorun öngördüğü bi tarih varmı toplama için? Gerçi iğnelere başladıktan sonra ilk randevu 5 6 gün sonra oluyomuş galiba sen daha o kadar olmadı heralde başlayalı demi?
E
Evet ya bu baya pozitif[/QUO
İzmirliii... senin de güzel haberlerini alıcaz burdan Allahın izniyle inanıyorum tatlım
Laboratuvar ortamında birleşiyor sperm ve yumurta . Sonra kadına tutunuyor yada tutunmuyor.Tupte boyle bi sorun olmuyor mu peki
Yarın ilk kontrol , benim yumurtayla ilgili hiç sorunum olmaz :) bizim sorunumuz fazla mükemmel olmamız sonunda negatif sonuç almamız
Yok onu biliyorum, yani lab. Da boyle bi risk olmuyo mu?Laboratuvar ortamında birleşiyor sperm ve yumurta . Sonra kadına tutunuyor yada tutunmuyor.
Ama arkadaşım yalan mı ya :) bütün doktorlar bize gaz veriyor pohpohluyor madem bukadar mükemmeliz yahu çocuk nerdegüldürdün beni akşaam akşam:)
Tüp bebekte böyle sıkıntılar yok tatlım. Sadece yumurtayla spermi alıyorlar. Onun çevresindeki sıvılar alınmıyor. Temizlenip alınıyor yaniTupte boyle bi sorun olmuyor mu peki
Birleşmeyi dışarda yapıyorlar o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum o açıdan.Yok onu biliyorum, yani lab. Da boyle bi risk olmuyo mu?
aynen öyle bizede problem yok dedikçe doktorlar iyice çileden çıkıom yaaa ee problem yoksa sonuç niye yok anlamıyom ki be yaaaaaaAma arkadaşım yalan mı ya :) bütün doktorlar bize gaz veriyor pohpohluyor madem bukadar mükemmeliz yahu çocuk nerdeyumurta iyi sperm iyi sıkıntı 3. Şahısta ozaman
aynen öyle bizede problem yok dedikçe doktorlar iyice çileden çıkıom yaaa ee problem yoksa sonuç niye yok anlamıyom ki be yaaaaaa
Canım Allahın izniyle olacak sadece zamanı varBide problem olsa demek Nolcak ....
Benim kuzenimin olmadi da ondan yazdim boyle ustunde durdum ! Mikroenjeksiyon oldugu haldeBirleşmeyi dışarda yapıyorlar o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum o açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?