Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim kuzenimin olmadi da ondan yazdim boyle ustunde durdum ! Mikroenjeksiyon oldugu halde
Allah Allah bak buda değişik bir örnek . Demekki hiç bir yöntem kusursuz değil . Acaba bulunan en iyi sperm ve yumurtadamı sıkıntı vardı ?

Bende yarin son ultrasona gidicem ve yumurta toplanma günümü söyliycek muhtemelen cuma. İnşallah beş tanecik yumurtam büyümeye devam etmiştir
Bak hayatım yarın kesinleşecek ama ben 3 yumurtayla çıktım yola ve Allah izin verirse olumlu olacak. Senin neden olmasın. Daha çok yumurtan da çıkabilir ve bu sayı da az değil

Bak hayatım yarın kesinleşecek ama ben 3 yumurtayla çıktım yola ve Allah izin verirse olumlu olacak. Senin neden olmasın. Daha çok yumurtan da çıkabilir ve bu sayı da az değil
Hayirlisi canim ama demin okudum 30 yumurtasi olan varmiş sanki benimki yetersizmiş hissayati oldu

Ben hic asilama yapmadim, ya zaten asilama bi ise yaramiyo ki daha pozitif oldu diyen duymadim!
Benim arkadasim asilama hamile kaldi bebeği buyudu bile.benimde ilk asilamam tuttu ama kanimdav pihtilasma oldugu icin dusuk yaptim.inancini kirma ama maddi imkanin varsa tabi ilk onceligin tup olsun basari sansi cok cok dahabyuksek canim

Kizlar buarada bu yumurta büyüklüğü kac olmasi lazim opuya gun vermek icin, asilamada oldugu gibi 18 mm olana kadar buyutuolarmi yoksa daha erken mi aliolar

Kizlar buarada bu yumurta büyüklüğü kac olmasi lazim opuya gun vermek icin, asilamada oldugu gibi 18 mm olana kadar buyutuolarmi yoksa daha erken mi aliolar
Büyütüyorlar canım. Çatlamayı engelleyici iğne verdikleri için yumurtalar büyüyor ve bekliyorlar. Erken almıyorlar, olgunluk önemli onlar için

Büyütüyorlar canım. Çatlamayı engelleyici iğne verdikleri için yumurtalar büyüyor ve bekliyorlar. Erken almıyorlar, olgunluk önemli onlar için
Kızlar benim iğneye başlayışımın 5. Günü ama akıntı var beyaz, sanki yumurta çatlamış gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…