Allah Allah bak buda değişik bir örnek . Demekki hiç bir yöntem kusursuz değil . Acaba bulunan en iyi sperm ve yumurtadamı sıkıntı vardı ?Benim kuzenimin olmadi da ondan yazdim boyle ustunde durdum ! Mikroenjeksiyon oldugu halde
Biliyorum bunlari ama benim kuzenimin olmadi yani o yuzdenTüp bebekte böyle sıkıntılar yok tatlım. Sadece yumurtayla spermi alıyorlar. Onun çevresindeki sıvılar alınmıyor. Temizlenip alınıyor yani
Olabilir, sperm yumurtayi dollemedi yaniAllah Allah bak buda değişik bir örnek . Demekki hiç bir yöntem kusursuz değil . Acaba bulunan en iyi sperm ve yumurtadamı sıkıntı vardı ?
Ellerindeki en iyi sperm ve en iyi yumurtada sıkıntı vardı ozamanOlabilir, sperm yumurtayi dollemedi yani
Belki de evet ! Ama nadir duyuyorum boyle bisey ! Bu arada canim sen de mi ilk deneme yapicaksin?Ellerindeki en iyi sperm ve en iyi yumurtada sıkıntı vardı ozaman
İlk tüp bebek ama mazim kabarıkBelki de evet ! Ama nadir duyuyorum boyle bisey ! Bu arada canim sen de mi ilk deneme yapicaksin?
Ben hic asilama yapmadim, ya zaten asilama bi ise yaramiyo ki daha pozitif oldu diyen duymadim!İlk tüp bebek ama mazim kabarık2 tane başarısız aşılamam var
Benim arkadaşım aşılama ile hamile kaldı , kader kısmet valla ne diyim .Ben hic asilama yapmadim, ya zaten asilama bi ise yaramiyo ki daha pozitif oldu diyen duymadim!
Bak hayatım yarın kesinleşecek ama ben 3 yumurtayla çıktım yola ve Allah izin verirse olumlu olacak. Senin neden olmasın. Daha çok yumurtan da çıkabilir ve bu sayı da az değilBende yarin son ultrasona gidicem ve yumurta toplanma günümü söyliycek muhtemelen cuma. İnşallah beş tanecik yumurtam büyümeye devam etmiştir
Evet canim ayni yerde yaptik Allahim insallh sonucunda cok guzel cikicak coo sevndmSağol canım. Biz seninle aynı merkezde yaptırmıştık dimi canım. Sadece doktorlarımız farklı. Yarın kan testini görmeden eşime söylemiycem. Emin olmam lazım
Hayirlisi canim ama demin okudum 30 yumurtasi olan varmiş sanki benimki yetersizmiş hissayati olduBak hayatım yarın kesinleşecek ama ben 3 yumurtayla çıktım yola ve Allah izin verirse olumlu olacak. Senin neden olmasın. Daha çok yumurtan da çıkabilir ve bu sayı da az değil
Saçmalama , sayı önemli değil yeterki kaliteli olsun :)Hayirlisi canim ama demin okudum 30 yumurtasi olan varmiş sanki benimki yetersizmiş hissayati oldu
Hayirli olsun canimm nerde yaptirdin ilk miydi vala heycanlandim senin adinaaTüm daularımında inan topikteki herkese isteyene bekleyene diye dua ediyorum. Allahım evlatla sınamasın bizleri diye. Hakkımızda hayırlısı
Benim arkadasim asilama hamile kaldi bebeği buyudu bile.benimde ilk asilamam tuttu ama kanimdav pihtilasma oldugu icin dusuk yaptim.inancini kirma ama maddi imkanin varsa tabi ilk onceligin tup olsun basari sansi cok cok dahabyuksek canimBen hic asilama yapmadim, ya zaten asilama bi ise yaramiyo ki daha pozitif oldu diyen duymadim!
İnşallah canım çok heyecanlıyım 10. Gün test yaptırmışmıydın. Senin sonuç kaç çıkmıştı hatırlıyor musunEvet canim ayni yerde yaptik Allahim insallh sonucunda cok guzel cikicak coo sevndm
Sağol canım ama yarın kesinleşecek. Sonucu alır almaz yazıcam. İlkti tatlım. Bahçecide mustafa bahçeciye gittimHayirli olsun canimm nerde yaptirdin ilk miydi vala heycanlandim senin adinaa
Büyütüyorlar canım. Çatlamayı engelleyici iğne verdikleri için yumurtalar büyüyor ve bekliyorlar. Erken almıyorlar, olgunluk önemli onlar içinKizlar buarada bu yumurta büyüklüğü kac olmasi lazim opuya gun vermek icin, asilamada oldugu gibi 18 mm olana kadar buyutuolarmi yoksa daha erken mi aliolar
8.gun 306İnşallah canım çok heyecanlıyım 10. Gün test yaptırmışmıydın. Senin sonuç kaç çıkmıştı hatırlıyor musun
Kızlar benim iğneye başlayışımın 5. Günü ama akıntı var beyaz, sanki yumurta çatlamış gibi .Büyütüyorlar canım. Çatlamayı engelleyici iğne verdikleri için yumurtalar büyüyor ve bekliyorlar. Erken almıyorlar, olgunluk önemli onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?