Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

8.gun 306
10.gun583
15. 6307
17.gun 10514
Bugun de kan verdm 7w 4 gunluk 210.052 cikti hepsi ezberimde kafayi bozmazsak iyi
Canım maşallah yaaa. Senin ikiz mi tatlım. Ben 10. Gün 100 falan olur mu dedim 500 yani. Kese görünmedi henüz dimi talım. Bugün kaçıncı gün merak ettim

kizlar bugun hicri yilbaşi yani muharrem ayi rabbim tedavi gören test sonucunu bekleyen tedaviye başlayack ve hamile olana hepsine hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin rabbim bu mubarek günde icimizdeki sessiz haykirişi duysun yuzlerimizi güldursun peygamberimizin (sas)ummetini cogaltmayi bizede nasip etsin dualarimizda birbirjmizi unutmayalim amin amin ecmain

Sanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?
Sen nerdesin canim yok ya ankarada arkadaslar da var ordada cok iyi drlar varmis zaten Allah ol dedikten sonra olur Allah istemezse krali en ustasi yapsa da olmaz sen rahat ol drun nederse eksiksiz yap ilaclar yada tedavide mi unutkanlik yoksa genel unutkanlikmi var ben not aliyorum herseyi ilaclari dr a soracagm sorulari yaziyorum onceden onn yannda unutuyorum dediklerini de esim not aliyo ama genel unutkanligin varsa b12 baktr istersen dusukse degerin o unutkanlik yapabilir bide haliyle vucut yorgn beyin yorgun diyorum ya bizim kafa vucut iyi dayaniyo Allah guc versin cumlemize

Birtek ben mi progestan amp kullaniyorum herkes fitil yada jel kullaniyo sanki ve ben 43.igneyi oldm bugun 60 tane olunca kntrolum ozamana kadr devam dedi dr ama tukenmek uzereyim jelde yazdi igne yaptramazsan jele gec dedi ama oda tedrgin ediyo kanama olurmu acaba bide calisiyorum butun gun ayaktaym jel kullanrken sikinti olmazmi ne yapaym kizlar akil verin fenalardayimm

Bu arada bahçeci ile ilgili çok kötü şeyler duydum kızlar bir tanıdığın başına gelmiş ama burada biliyorum ki birsürü o merkezde tedavi gören arkadaşlar var.Anlatmak istemiyorum morallerini bozmamak adına ancak lütfen uyanık olun yaptıkları şeyleri sorgulayın herşeye tamam demeyin sorun!!!!! Rabbim işinizi rast getirsin kimse olumsuzluk yaşamasın tek dileğim benim ve tanıdıklarımın canı yandı lütfen ayık olun !

Arkadaşlar bugün hicri yılbaşı geçen sene yine başka bir forumda bir arkadaş paylaşmıştı bebek isteyenler kendine bir bebek eşyası (emzik,biberon,çorap,tulum)alsın bugün diye mesela evimizde de bereket olsun diye eve birşey alınır ya erzak falan bebek isteyenlerde bebek eşyası alsın demişti.Ben geçen yıl emzik almıştım bu yılda alıcam birşey sizinlede paylaşmak istedim Allah dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallah yüzümüzü güldürsün.Hepinizin Hicri Yılbaşısı kutlu olsun

Kuzum buna göre bal gibi de hamilesin inş kanda da pozitifi görüp bayram edersin hadi hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…