16 17 18 i gorene kadr bekledik biz ama bilmem her dr aynimidir canmKizlar buarada bu yumurta büyüklüğü kac olmasi lazim opuya gun vermek icin, asilamada oldugu gibi 18 mm olana kadar buyutuolarmi yoksa daha erken mi aliolar
Yok canm o bende de olmustu rahat ol hersey yolundaKızlar benim iğneye başlayışımın 5. Günü ama akıntı var beyaz, sanki yumurta çatlamış gibi .
Tamam hayatım iğneden heraldeYok canm o bende de olmustu rahat ol hersey yolunda
Canım maşallah yaaa. Senin ikiz mi tatlım. Ben 10. Gün 100 falan olur mu dedim 500 yani. Kese görünmedi henüz dimi talım. Bugün kaçıncı gün merak ettim8.gun 306
10.gun583
15. 6307
17.gun 10514
Bugun de kan verdm 7w 4 gunluk 210.052 cikti hepsi ezberimde kafayi bozmazsak iyi
Kalp atisini da duyduk cok sukur cift embriyo evet bugun transfer sonrasi 37.gun oluyoCanım maşallah yaaa. Senin ikiz mi tatlım. Ben 10. Gün 100 falan olur mu dedim 500 yani. Kese görünmedi henüz dimi talım. Bugün kaçıncı gün merak ettim
Aynen canm bol bol su ic kendimizi dinlemesek keske ama iste elde degil birak kendini rahat ol simdi kasiklarinda dolgunluk agri sanci olucak yavas yavas opuya kadar artarak devam edicek yumisler buydukceTamam hayatım iğneden heralde
Bende ordayim darisi bizim basimiza ins cok sevindim yarin guzel haberlerini bekliyoruzzSağol canım ama yarın kesinleşecek. Sonucu alır almaz yazıcam. İlkti tatlım. Bahçecide mustafa bahçeciye gittim
Öyle diyorlar ama yüksek ihtimal donduramiycaz dedi doktor bakalim yarin sabah ne diyecek. Bu arada sorcam hep unutuyorum mustafa bahçeci hangi ilde ?Saçmalama , sayı önemli değil yeterki kaliteli olsun :)
Sanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?İstanbulda canim
Sen nerdesin canim yok ya ankarada arkadaslar da var ordada cok iyi drlar varmis zaten Allah ol dedikten sonra olur Allah istemezse krali en ustasi yapsa da olmaz sen rahat ol drun nederse eksiksiz yap ilaclar yada tedavide mi unutkanlik yoksa genel unutkanlikmi var ben not aliyorum herseyi ilaclari dr a soracagm sorulari yaziyorum onceden onn yannda unutuyorum dediklerini de esim not aliyo ama genel unutkanligin varsa b12 baktr istersen dusukse degerin o unutkanlik yapabilir bide haliyle vucut yorgn beyin yorgun diyorum ya bizim kafa vucut iyi dayaniyo Allah guc versin cumlemizeSanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?
Ay inşallah bebeğimi verir bu defa da mahrum kalırım ağzın bal yesinİnş bu sefer tutar da hobinden mahrum kalırsın inşallaaaahhhh
Amin Can'ım hepimizin inşallahyaw ne alemsınızsabah sabah gülmekten bı hal oldum :))))) Allahta sızın yuzunuzu ıstedıgınız seylerın gerceklesmesıyle güldürsün kızlar...
İstanbul da olanlar da Ankara da olsak diyorlar.Hayırlı vicdanlı doktor bulun gerisi hikayeSanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?
Kuzum buna göre bal gibi de hamilesin inş kanda da pozitifi görüp bayram edersin hadi hayırlı olsun canımİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
Alemsin kız vallaAma arkadaşım yalan mı ya :) bütün doktorlar bize gaz veriyor pohpohluyor madem bukadar mükemmeliz yahu çocuk nerdeyumurta iyi sperm iyi sıkıntı 3. Şahısta ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?