Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar benim iğneye başlayışımın 5. Günü ama akıntı var beyaz, sanki yumurta çatlamış gibi .
Hiç korkma canım o oluyor hem de baya bi çok oluyor aynı yumurta çatlama akıntısı gibi çatlamıyor emin ol bende korkmuştum aynı şeyden ama normal olduğunu söyledi doktor ve hemşire. İçin rahat olsun yani. Çatlamadan uslu uslu büyüyorlardır

Sanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?
B12 vitaminin düşük olabilir canım baktırdın mı? Eksikse hemen iğne ile tamamlatırsın tatlım

Canım ben de progestan iğne kullanıyorum günde 1 tane. Bugün 25. İğne vurulacak. Çoğunlukla ağrı vs çok az oluyor önemsiz düzeyde. Bazen fazla oluyor 2-3 defa şiddetli oldu kolonyalı pamukla ovduk rahatladım geçti. Ben şunu farkettim ben iğne yapılacağı anda iğne batırılırken kendimi kalçamı kasarsam ağrı şişlik morluk o zaman oluşuyor. Ama kasmazsam bişey yok bunu birkaç defa deneyimledim aynen dediğim gibi oldu. Tabi bi de iğneyi yapan kişinin önemi de var. Bazı arkadaşlar mor ağrılı yerler için çok dıştan yapılmış ondan dedi. Yeşil uçla yapılıyor her zaman o daha iyi olur diye. Tereciye tere satmayalım ama benim deneyimlerim bu şekilde tatlım. Özellikle iğne batırılırken kasmamaya çalış bence çok daha iyi olacak o sırada bebişlerini vs düşün iğneyi unut

Ben Burdur'dayim canim ama doktorum Isparta'da git gel yapiyorum, yakin zaten. B12 ye baktilar canim alt sinirda ama ilaca gerek yok demişlerdi

Aynen canm bol bol su ic kendimizi dinlemesek keske ama iste elde degil birak kendini rahat ol simdi kasiklarinda dolgunluk agri sanci olucak yavas yavas opuya kadar artarak devam edicek yumisler buydukce
Tamam Canım saol

Tamam Canım bende korktum çatladılarmı diye :)

Cnm benim doktrumda hem günde 3 fitil 200 lük hemde iğne vermişti progestan. Bebişi ve keseyi görünce kesenin yerleştiği yer iyi ve kesede kanlanma vs. Bişey yok dedi gelişimide iyi görünüyor dedi. Yani 7 haftanın sonuna doğru igneyi kesti . Şimdi sadece fitil kullanıyorum. Sende doktor sıkıntı yok diyorsa lekelenme falanda yokse jele geçebilirsin. İğneler malum çok büyük acı ve işkence gibi.

Ya zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedim

Ya zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedim
bu ıgne ıslerı hamıle kalıncada bıtmıyor sanırım

Dr da dedi kotuysen jele gecelim diye ama iste benimde jel icime sinmiyo bilemedim

Hayirli olsun canm tebrikler

İnşallah canım inşallah

ya kızlar bişiy sorcam. benim eşimin sperm sayısı 157 milyon çıktı. yani burda okudugum sayılarla nerdeyse ucurum var. bu kadar yüksek cıkmasının dezavantajı olurmu ki????

ya kızlar bişiy sorcam. benim eşimin sperm sayısı 157 milyon çıktı. yani burda okudugum sayılarla nerdeyse ucurum var. bu kadar yüksek cıkmasının dezavantajı olurmu ki????
Yüksek olması da iyi değil diye biliyorum ama hız ml de olan sperm sayısı önemli total değil.çok olduğunda yumurtayı döllerken boğuyorlarmış benim bir tanıdığıma öyle demişler oyüzden çocuğu olmuyordu.Ama tüp bebekte sıkıntı yok

kızlar sperm sayısı yaptığınız yere merkeze hastaneye göre çok değişiyor benim eşim her ay yaptırdı. 18 milyon 165 milyon 45 milyon çıktı üst üste testler.

Sayilariniz cok guzel kizlar maşallah diyelim ama dediginiz gibi sayidan cok kalitesi önemli hareketi hizi egriligi düzlüğü baş durumu vs. Ama yikama sonucundaki sayi önemli tüpte sıkıntı olmuda bunlar,asilamada önemli... hic spermi olmayanda bile ameliyatla icerden alip mikroenjeksiyon ile yumurtayi dolluyorlamis doktorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…