Maşallah tekrar kan vermeni doktorun mu istedi canım? İkizdi dimi senin?8.gun 306
10.gun583
15. 6307
17.gun 10514
Bugun de kan verdm 7w 4 gunluk 210.052 cikti hepsi ezberimde kafayi bozmazsak iyi
Hiç korkma canım o oluyor hem de baya bi çok oluyor aynı yumurta çatlama akıntısı gibi çatlamıyor emin ol bende korkmuştum aynı şeyden ama normal olduğunu söyledi doktor ve hemşire. İçin rahat olsun yani. Çatlamadan uslu uslu büyüyorlardırKızlar benim iğneye başlayışımın 5. Günü ama akıntı var beyaz, sanki yumurta çatlamış gibi .
B12 vitaminin düşük olabilir canım baktırdın mı? Eksikse hemen iğne ile tamamlatırsın tatlımSanirim istanbulda olanlar daha şansli seçenekleri çok fazla. Bu arada kizlar sizde de fazlaca unutkanlik oluyor mu yoksa birtek bende mi?
Canım ben de progestan iğne kullanıyorum günde 1 tane. Bugün 25. İğne vurulacak. Çoğunlukla ağrı vs çok az oluyor önemsiz düzeyde. Bazen fazla oluyor 2-3 defa şiddetli oldu kolonyalı pamukla ovduk rahatladım geçti. Ben şunu farkettim ben iğne yapılacağı anda iğne batırılırken kendimi kalçamı kasarsam ağrı şişlik morluk o zaman oluşuyor. Ama kasmazsam bişey yok bunu birkaç defa deneyimledim aynen dediğim gibi oldu. Tabi bi de iğneyi yapan kişinin önemi de var. Bazı arkadaşlar mor ağrılı yerler için çok dıştan yapılmış ondan dedi. Yeşil uçla yapılıyor her zaman o daha iyi olur diye. Tereciye tere satmayalım ama benim deneyimlerim bu şekilde tatlım. Özellikle iğne batırılırken kasmamaya çalış bence çok daha iyi olacak o sırada bebişlerini vs düşün iğneyi unutBirtek ben mi progestan amp kullaniyorum herkes fitil yada jel kullaniyo sanki ve ben 43.igneyi oldm bugun 60 tane olunca kntrolum ozamana kadr devam dedi dr ama tukenmek uzereyim jelde yazdi igne yaptramazsan jele gec dedi ama oda tedrgin ediyo kanama olurmu acaba bide calisiyorum butun gun ayaktaym jel kullanrken sikinti olmazmi ne yapaym kizlar akil verin fenalardayimm
Ben Burdur'dayim canim ama doktorum Isparta'da git gel yapiyorum, yakin zaten. B12 ye baktilar canim alt sinirda ama ilaca gerek yok demişlerdiSen nerdesin canim yok ya ankarada arkadaslar da var ordada cok iyi drlar varmis zaten Allah ol dedikten sonra olur Allah istemezse krali en ustasi yapsa da olmaz sen rahat ol drun nederse eksiksiz yap ilaclar yada tedavide mi unutkanlik yoksa genel unutkanlikmi var ben not aliyorum herseyi ilaclari dr a soracagm sorulari yaziyorum onceden onn yannda unutuyorum dediklerini de esim not aliyo ama genel unutkanligin varsa b12 baktr istersen dusukse degerin o unutkanlik yapabilir bide haliyle vucut yorgn beyin yorgun diyorum ya bizim kafa vucut iyi dayaniyo Allah guc versin cumlemize
Baktirmiştim daha önce canim, ben iğnelerden mi acaba diye şüphelendimB12 vitaminin düşük olabilir canım baktırdın mı? Eksikse hemen iğne ile tamamlatırsın tatlım
Tamam Canım saolAynen canm bol bol su ic kendimizi dinlemesek keske ama iste elde degil birak kendini rahat ol simdi kasiklarinda dolgunluk agri sanci olucak yavas yavas opuya kadar artarak devam edicek yumisler buydukce
Saol Canım benim inşAllahAlemsin kız vallasen bizi güldürüyorsun Allah da seni güldürsün inş
Tamam Canım bende korktum çatladılarmı diye :)Hiç korkma canım o oluyor hem de baya bi çok oluyor aynı yumurta çatlama akıntısı gibi çatlamıyor emin ol bende korkmuştum aynı şeyden ama normal olduğunu söyledi doktor ve hemşire. İçin rahat olsun yani. Çatlamadan uslu uslu büyüyorlardır
Birtek ben mi progestan amp kullaniyorum herkes fitil yada jel kullaniyo sanki ve ben 43.igneyi oldm bugun 60 tane olunca kntrolum ozamana kadr devam dedi dr ama tukenmek uzereyim jelde yazdi igne yaptramazsan jele gec dedi ama oda tedrgin ediyo kanama olurmu acaba bide calisiyorum butun gun ayaktaym jel kullanrken sikinti olmazmi ne yapaym kizlar akil verin fenalardayimm
Ya zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedimCanım ben de progestan iğne kullanıyorum günde 1 tane. Bugün 25. İğne vurulacak. Çoğunlukla ağrı vs çok az oluyor önemsiz düzeyde. Bazen fazla oluyor 2-3 defa şiddetli oldu kolonyalı pamukla ovduk rahatladım geçti. Ben şunu farkettim ben iğne yapılacağı anda iğne batırılırken kendimi kalçamı kasarsam ağrı şişlik morluk o zaman oluşuyor. Ama kasmazsam bişey yok bunu birkaç defa deneyimledim aynen dediğim gibi oldu. Tabi bi de iğneyi yapan kişinin önemi de var. Bazı arkadaşlar mor ağrılı yerler için çok dıştan yapılmış ondan dedi. Yeşil uçla yapılıyor her zaman o daha iyi olur diye. Tereciye tere satmayalım ama benim deneyimlerim bu şekilde tatlım. Özellikle iğne batırılırken kasmamaya çalış bence çok daha iyi olacak o sırada bebişlerini vs düşün iğneyi unut
bu ıgne ıslerı hamıle kalıncada bıtmıyor sanırımYa zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedim
Dr da dedi kotuysen jele gecelim diye ama iste benimde jel icime sinmiyo bilemedimCnm benim doktrumda hem günde 3 fitil 200 lük hemde iğne vermişti progestan. Bebişi ve keseyi görünce kesenin yerleştiği yer iyi ve kesede kanlanma vs. Bişey yok dedi gelişimide iyi görünüyor dedi. Yani 7 haftanın sonuna doğru igneyi kesti . Şimdi sadece fitil kullanıyorum. Sende doktor sıkıntı yok diyorsa lekelenme falanda yokse jele geçebilirsin. İğneler malum çok büyük acı ve işkence gibi.
Hayirli olsun canm tebriklerİyi akşamlar kızlar ancak fırsat bulabildim. Elimde ovulasyon testiyle hediye gönderilmiş gebelik testi vardı bu gün transferin 10. Günü yapayım dedim. Sonucu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Eşim de dahil daha hiç kimseye bir şey söyleyemedim. Okula geçtim dersim vardı. Ders arası sağlık ocağına koşup kan verdim. Sonucu yarın alıcam. İçim içime sığmıyor, eşime de belli edemedim. Test çok dandik geldi çünkü, yanlış olma ihtimali var mı acaba...
İnşallah canım inşallahBaslarda yani 8 ay önce 8 milyon üstüydu. Sonra yine ayni sonrasinda 4 milyon son yikama sonucu 1.3 çıktı. 2 aşılama boşa gitti sonra Doktor acil tüp dedi. Kismetse bu cuma son bi test daha yapilacak... Allah im inş nasip eder cok geç kalmadan...
Benim 201 di 10.gun tek bebise hamileyim canmCanım maşallah yaaa. Senin ikiz mi tatlım. Ben 10. Gün 100 falan olur mu dedim 500 yani. Kese görünmedi henüz dimi talım. Bugün kaçıncı gün merak ettim
Baslarda yani 8 ay önce 8 milyon üstüydu. Sonra yine ayni sonrasinda 4 milyon son yikama sonucu 1.3 çıktı. 2 aşılama boşa gitti sonra Doktor acil tüp dedi. Kismetse bu cuma son bi test daha yapilacak... Allah im inş nasip eder cok geç kalmadan...
Yüksek olması da iyi değil diye biliyorum ama hız ml de olan sperm sayısı önemli total değil.çok olduğunda yumurtayı döllerken boğuyorlarmış benim bir tanıdığıma öyle demişler oyüzden çocuğu olmuyordu.Ama tüp bebekte sıkıntı yokya kızlar bişiy sorcam. benim eşimin sperm sayısı 157 milyon çıktı. yani burda okudugum sayılarla nerdeyse ucurum var. bu kadar yüksek cıkmasının dezavantajı olurmu ki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?