Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedim
İki ampulu birden aynı yere yaptırmasan. Birini bir tarafa birini diğer tarafa yaptırsan bi dene bence. Belki fazla miktar ilaç bir yere yapılınca öyle yapıyor olabilir

ya kızlar bişiy sorcam. benim eşimin sperm sayısı 157 milyon çıktı. yani burda okudugum sayılarla nerdeyse ucurum var. bu kadar yüksek cıkmasının dezavantajı olurmu ki????
Olmaz canım daha iyi hatta. Benim eşimin de 1 mlde 80 milyon 100 milyon falan çıkıyor verdiği bir örnek 2-3 ml civarı olunca totalde 200-300 milyon ediyor ileri hızlı hareketli oranı birazcık düşüktü yavaş ileri normaldi total hareketli sayısı normaldi morfoloji 2 idi. Sayı çok olunca çok daha iyi bişey yani. Morfoloji %2 demek spermlerin %2si normal yapıda demek. 200 milyon sperm varsa %2si 4 milyonu normal yapıda demek. 20 milyon sperm olsaydı %2si 0.4 milyon normal yapıda demek. Sayı fazlalığı avantaj yani

Ben böyle bişey duymadım canım sanmıyorum böyle bir dezavantajı olduğunu.

İnş canım inş. Çok duygulandım canım dualarımdasın

@siyahnci ne durumdasın test günün
Ben böyle bişey duymadım canım sanmıyorum böyle bir dezavantajı olduğunu.
Bende ilk defa duymuştum onunla 150 milyondu birden yumuşa çullanıyolarmış yumurta boğuluyormuş doktor kendi ağzıyla böyle söylemiş bilmiyorum bilimsel araştırma var mı yoksa kendi fikri mi

HAHAHAH kız sabah sabah ne matematik ne hesap okurken kafam karıştı

Anladım canım ben de kesin biliyorum diyemem

Allah yüzüne baksın bitanem valla çok hüzünlendirdin beni .Allah kucaklarımızı doldursun.

Insaallahhh canmm dualarimdasinizzz hepiniz insaallahhhh..

HAHAHAH kız sabah sabah ne matematik ne hesap okurken kafam karıştı
Yaaaa matematiği çok severim ben. Hatta lisedeyken matematik öğretmeni olmayı düşünmüştüm bi ara sonra fikir değiştirdim Sağlık sektörünü seçtim çocukluğumdan beri. Sağlıkçı oldum o nedenle. Matematiği halen çok seviyorum

canım benim okurken daldım gittim valla sen çok yaşa yaaatek tek çarpmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…