İki ampulu birden aynı yere yaptırmasan. Birini bir tarafa birini diğer tarafa yaptırsan bi dene bence. Belki fazla miktar ilaç bir yere yapılınca öyle yapıyor olabilirYa zaten igneyi yapan da arkadaslarim yesil ucla yapiyoruz ama 2 amp ondan mi oluyo bilmiyorum bildigin bezeleniyo sisiyo alkollu kolonyali pamuk ta ise yaramiyo hemsrenn onerdigi kremide kullaniyorum.ne yapsam olmuyo jele gecsemmi acaba bilemedim
Tatlım bebişler olunca iğneler çekiliyorbu ıgne ıslerı hamıle kalıncada bıtmıyor sanırım
Olmaz canım daha iyi hatta. Benim eşimin de 1 mlde 80 milyon 100 milyon falan çıkıyor verdiği bir örnek 2-3 ml civarı olunca totalde 200-300 milyon ediyor ileri hızlı hareketli oranı birazcık düşüktü yavaş ileri normaldi total hareketli sayısı normaldi morfoloji 2 idi. Sayı çok olunca çok daha iyi bişey yani. Morfoloji %2 demek spermlerin %2si normal yapıda demek. 200 milyon sperm varsa %2si 4 milyonu normal yapıda demek. 20 milyon sperm olsaydı %2si 0.4 milyon normal yapıda demek. Sayı fazlalığı avantaj yaniya kızlar bişiy sorcam. benim eşimin sperm sayısı 157 milyon çıktı. yani burda okudugum sayılarla nerdeyse ucurum var. bu kadar yüksek cıkmasının dezavantajı olurmu ki????
Ben böyle bişey duymadım canım sanmıyorum böyle bir dezavantajı olduğunu.Yüksek olması da iyi değil diye biliyorum ama hız ml de olan sperm sayısı önemli total değil.çok olduğunda yumurtayı döllerken boğuyorlarmış benim bir tanıdığıma öyle demişler oyüzden çocuğu olmuyordu.Ama tüp bebekte sıkıntı yok
İnş canım inş. Çok duygulandım canım dualarımdasınGünaydın kızlar ben bu sabah Hicri Yılbaşı için bebeğime fisher price eğitici kule aldım Allahım inşallah bebeğimin oynadığı günleri görmeyi nasip edecek bana.Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Bende ilk defa duymuştum onunla 150 milyondu birden yumuşa çullanıyolarmış yumurta boğuluyormuş doktor kendi ağzıyla böyle söylemiş bilmiyorum bilimsel araştırma var mı yoksa kendi fikri miBen böyle bişey duymadım canım sanmıyorum böyle bir dezavantajı olduğunu.
muhakkak öyledirTatlım bebişler olunca iğneler çekiliyor
Himmm hanileykende vuruluyor sandim cnmmmTatlım bebişler olunca iğneler çekiliyor
HAHAHAH kız sabah sabah ne matematik ne hesap okurken kafam karıştıOlmaz canım daha iyi hatta. Benim eşimin de 1 mlde 80 milyon 100 milyon falan çıkıyor verdiği bir örnek 2-3 ml civarı olunca totalde 200-300 milyon ediyor ileri hızlı hareketli oranı birazcık düşüktü yavaş ileri normaldi total hareketli sayısı normaldi morfoloji 2 idi. Sayı çok olunca çok daha iyi bişey yani. Morfoloji %2 demek spermlerin %2si normal yapıda demek. 200 milyon sperm varsa %2si 4 milyonu normal yapıda demek. 20 milyon sperm olsaydı %2si 0.4 milyon normal yapıda demek. Sayı fazlalığı avantaj yani
Anladım canım ben de kesin biliyorum diyemem@siyahnci ne durumdasın test günün
Bende ilk defa duymuştum onunla 150 milyondu birden yumuşa çullanıyolarmış yumurta boğuluyormuş doktor kendi ağzıyla böyle söylemiş bilmiyorum bilimsel araştırma var mı yoksa kendi fikri mi
Allah yüzüne baksın bitanem valla çok hüzünlendirdin beni .Allah kucaklarımızı doldursun.Günaydın kızlar ben bu sabah Hicri Yılbaşı için bebeğime fisher price eğitici kule aldım Allahım inşallah bebeğimin oynadığı günleri görmeyi nasip edecek bana.Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Insaallahhh canmm dualarimdasinizzz hepiniz insaallahhhh..Günaydın kızlar ben bu sabah Hicri Yılbaşı için bebeğime fisher price eğitici kule aldım Allahım inşallah bebeğimin oynadığı günleri görmeyi nasip edecek bana.Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Progestan iğne sanırım 3 ay. Clexane kan sulandırıcı iğne de normalde 3 ay sanırım ama bende hafif pıhtılaşma problemi çıkmıştı 9 ay kullandırır sanırımmuhakkak öyledirpeki doğuma kadarmı kullanılıyor.
Doğru anlamışsın tatlım hamile kalıncada vuruluyor. Çekiliyor derken ağrısı sızısı çekiliyor anlamında dedimHimmm hanileykende vuruluyor sandim cnmmm
Yaaaa matematiği çok severim ben. Hatta lisedeyken matematik öğretmeni olmayı düşünmüştüm bi ara sonra fikir değiştirdim Sağlık sektörünü seçtim çocukluğumdan beri. Sağlıkçı oldum o nedenle. Matematiği halen çok seviyorumHAHAHAH kız sabah sabah ne matematik ne hesap okurken kafam karıştı
canım benim okurken daldım gittim valla sen çok yaşa yaaaYaaaa matematiği çok severim ben. Hatta lisedeyken matematik öğretmeni olmayı düşünmüştüm bi ara sonra fikir değiştirdim Sağlık sektörünü seçtim çocukluğumdan beri. Sağlıkçı oldum o nedenle. Matematiği halen çok seviyorum
canım benim okurken daldım gittim valla sen çok yaşa yaaatek tek çarpmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?