Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Doğru anlamışsın tatlım hamile kalıncada vuruluyor. Çekiliyor derken ağrısı sızısı çekiliyor anlamında dedim
ha anladım canmmm .. napalım çekılen çıle kutsaldır artık :) hayatımda hep ıgneden kaçardım en sıddetlı ağrılarda dahı vurdurmazdımm sımdı tam ortasındayım :)

Kızlar ben 5 ay önce 2 zıbın 2 ayakkabı almıştım biri kız biri erkek için. Güya eşime hamileliğimi bunlarla sürpriz yaparak söyleyecektim. Gerçi sürpriz yapamadım ama olsun darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inş. Hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur inş. Dualarımdasınız şekerler

Eklentiler

• 20150917_212144-1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20150917_212300-1.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 20150917_212509-1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20150917_212527-1.webp
    30 KB · Görüntüleme: 23
pembe ayakkabı nedir yaaaaa

ben ankarada oturuyorum canım benim kalk gel bir gün ama şimdi hamilesin yorulma sonra bebeğini al gel bende onun poposunu yiyim .
Oyy canım benim. Ben de doğma büyüme ankaralıyım sende mi oralısın? Akrabalarımın çoğu ankarada senin de bebiş olsun öyle geleyim bari. Ben de onu ısırırım yeriiiimmmm

Oyy canım benim. Ben de doğma büyüme ankaralıyım sende mi oralısın? Akrabalarımın çoğu ankarada senin de bebiş olsun öyle geleyim bari. Ben de onu ısırırım yeriiiimmmm
Evet canım bende ankaralıyım burda yaşıyorum. Keşke hepimizin evlatları olsada bir buluşsak bugünleri bir hatırlayıp gülsek .

Güya kız erkek ne olacağını bilemem baştan demiştim her ikisiyle sürpriz yapacaktım. Belki ikizdir benim minişler biri kız biri erkek. İçime öyle doğuyor
S
ALLAH gönlüne göre versin canım benim .

İnş canım inş. Çok duygulandım canım dualarımdasın

Allah yüzüne baksın bitanem valla çok hüzünlendirdin beni .Allah kucaklarımızı doldursun.

Insaallahhh canmm dualarimdasinizzz hepiniz insaallahhhh..

Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sizlerde benim dualarımdasınız ben inanıyorum kendi adıma bir gün anne olacağımı biliyorum Allah sağlık güç kuvvet verdiği sürece asla tükenmeyecek içimdeki çocuk aşkı önüme çıkan bütün engellerde de şimdiye kadar hep Allahın bildiği birşey vardır dedim en doğru zamanda bebeğim bana gelecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…