Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Süpersin kuzum bu inanç ve dualarla inş anne olacaksın en kısa zamanda

Canom be
Canım ben de çılışyorum. Jel kolaylık stres de olmuyorsun. Doktorun dediyse jele geç. Zaten jeli yapınca hemen yürümen gerekiyor. 12 saate bir yapılıyor. Mesela evden çıkmadan sabah 8 akşam 8 yaparsın tatlım

İnşallah ikiz olur da ikisini aynı anda kullanmak nasip olur canım

Kızlar yarın 10:45te ilk kontrolümüz var. Bakalım 2 embriyodan kaçı tutunmuş anneciğine. Ben daha 2. Çocuk için korunmayı bırakmadan önce ikizim olsa keşke diyordum Allah da tamam senin dileğini kabul edeceğim ama koşuşturacaksın sabredeceksin dua edeceksin dedi belki de. Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti hamile kaldım. Eğer hayırlısıysa Allahım nasip eder de inş ikizim olur biri kız biri erkek. Ama bi taneyse de çok çok çooooook mutlu olurum. Allahım hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inş hepimize. Heyecan başladı bakalım yarın keselerimiz kalp atışlarımız duyulacak mı? Minişlerim napıyor içeride? İnş iyilerdir. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Canım kan sonucun çıktı mı?

daha denemedik hayatım iğnelerimi oluyorum . bugün randevum var kontrol bakalım doktor açıklama yapar.
daha önceki işlem sizin aşılama olmuştu dimi yanlış hatırladım ben. bende kısmetse ctesi ilk görüşmeye gidicem artık ona bile heyecanlanıyorum ama ya başka bi sıkıntı çıkarsa falan diye..
Slm canim bizde mikroenjeksiyon yaptiracagiz eşim den dolayı biz bisey söylemeden doktor mikroenjeksiyon dedi
sanırım bizede dr aynı şeyi söyler bizde de sıkıntı eşimde çünkü...
canım rabbim gönlüne göre versin inş. hep minişlerim diye konuşuyosun zaten belkide rabbim içine doğanı verir. sağlıklı sıhhatli olduklarını gör gerisi hiç önemli değil

Canım inşallah Allah kalbine göre versin

Ç
Canım kan sonucun çıktı mı?
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım

Hayırlı olsun cnmm Allah sag sağlım kucağına almanı nasıp etsınnnn

Allah kucağına almayi nasip etsin canım çok sevindim inan Ağlıyorum allah hepimizi böyle sevindirsin ..mutlu oldum rabbim hayırlı evlat eylesin sana eşine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…