Süpersin kuzum bu inanç ve dualarla inş anne olacaksın en kısa zamandaAllah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sizlerde benim dualarımdasınız ben inanıyorum kendi adıma bir gün anne olacağımı biliyorum Allah sağlık güç kuvvet verdiği sürece asla tükenmeyecek içimdeki çocuk aşkı önüme çıkan bütün engellerde de şimdiye kadar hep Allahın bildiği birşey vardır dedim en doğru zamanda bebeğim bana gelecek biliyorum
yakındır ınsaallah o günler...Evet canım bende ankaralıyım burda yaşıyorum. Keşke hepimizin evlatları olsada bir buluşsak bugünleri bir hatırlayıp gülsek .
Canım ben de çılışyorum. Jel kolaylık stres de olmuyorsun. Doktorun dediyse jele geç. Zaten jeli yapınca hemen yürümen gerekiyor. 12 saate bir yapılıyor. Mesela evden çıkmadan sabah 8 akşam 8 yaparsın tatlımBirtek ben mi progestan amp kullaniyorum herkes fitil yada jel kullaniyo sanki ve ben 43.igneyi oldm bugun 60 tane olunca kntrolum ozamana kadr devam dedi dr ama tukenmek uzereyim jelde yazdi igne yaptramazsan jele gec dedi ama oda tedrgin ediyo kanama olurmu acaba bide calisiyorum butun gun ayaktaym jel kullanrken sikinti olmazmi ne yapaym kizlar akil verin fenalardayimm
İnşallah ikiz olur da ikisini aynı anda kullanmak nasip olur canımKızlar ben 5 ay önce 2 zıbın 2 ayakkabı almıştım biri kız biri erkek için. Güya eşime hamileliğimi bunlarla sürpriz yaparak söyleyecektim. Gerçi sürpriz yapamadım ama olsundarısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inş. Hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur inş. Dualarımdasınız şekerler
Hay ağızın bal yesin canımSüpersin kuzum bu inanç ve dualarla inş anne olacaksın en kısa zamanda
Canım kan sonucun çıktı mı?Canom be
Canım ben de çılışyorum. Jel kolaylık stres de olmuyorsun. Doktorun dediyse jele geç. Zaten jeli yapınca hemen yürümen gerekiyor. 12 saate bir yapılıyor. Mesela evden çıkmadan sabah 8 akşam 8 yaparsın tatlım
İnş saol canım benimİnşallah ikiz olur da ikisini aynı anda kullanmak nasip olur canım
daha önceki işlem sizin aşılama olmuştu dimi yanlış hatırladım ben. bende kısmetse ctesi ilk görüşmeye gidicem artıkdaha denemedik hayatım iğnelerimi oluyorum . bugün randevum var kontrol bakalım doktor açıklama yapar.
sanırım bizede dr aynı şeyi söyler bizde de sıkıntı eşimde çünkü...Slm canim bizde mikroenjeksiyon yaptiracagiz eşim den dolayı biz bisey söylemeden doktor mikroenjeksiyon dedi
canım rabbim gönlüne göre versin inş. hep minişlerim diye konuşuyosun zaten belkide rabbim içine doğanı verir. sağlıklı sıhhatli olduklarını gör gerisi hiç önemli değilKızlar yarın 10:45te ilk kontrolümüz var. Bakalım 2 embriyodan kaçı tutunmuş anneciğine. Ben daha 2. Çocuk için korunmayı bırakmadan önce ikizim olsa keşke diyordum Allah da tamam senin dileğini kabul edeceğim ama koşuşturacaksın sabredeceksin dua edeceksin dedi belki de. Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti hamile kaldım. Eğer hayırlısıysa Allahım nasip eder de inş ikizim olur biri kız biri erkek. Ama bi taneyse de çok çok çooooook mutlu olurum. Allahım hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inş hepimize. Heyecan başladı bakalım yarın keselerimiz kalp atışlarımız duyulacak mı? Minişlerim napıyor içeride? İnş iyilerdir. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Canım inşallah Allah kalbine göre versinKızlar yarın 10:45te ilk kontrolümüz var. Bakalım 2 embriyodan kaçı tutunmuş anneciğine. Ben daha 2. Çocuk için korunmayı bırakmadan önce ikizim olsa keşke diyordum Allah da tamam senin dileğini kabul edeceğim ama koşuşturacaksın sabredeceksin dua edeceksin dedi belki de. Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti hamile kaldım. Eğer hayırlısıysa Allahım nasip eder de inş ikizim olur biri kız biri erkek. Ama bi taneyse de çok çok çooooook mutlu olurum. Allahım hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inş hepimize. Heyecan başladı bakalım yarın keselerimiz kalp atışlarımız duyulacak mı? Minişlerim napıyor içeride? İnş iyilerdir. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Cnm bende dogma buyume ankaralym:)hemseriyiz desene neresinden ankaraninnOyy canım benim. Ben de doğma büyüme ankaralıyım sende mi oralısın? Akrabalarımın çoğu ankaradasenin de bebiş olsun öyle geleyim bari. Ben de onu ısırırım yeriiiimmmm
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlımCanım kan sonucun çıktı mı?
Hayırlı olsun cnmm Allah sag sağlım kucağına almanı nasıp etsınnnnÇ
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
Ankaralı kaç kişiyiiizzzzzzzzzzz :))) neresinden ankaranınCnm bende dogma buyume ankaralym:)hemseriyiz desene neresinden ankaraninn
Allah kucağına almayi nasip etsin canım çok sevindim inan Ağlıyorum allah hepimizi böyle sevindirsin ..mutlu oldum rabbim hayırlı evlat eylesin sana eşine..Ç
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
Dogma buyume etlik asagieglence:)Ankaralı kaç kişiyiiizzzzzzzzzzz :))) neresinden ankaranın
Sen cnm:)Ankaralı kaç kişiyiiizzzzzzzzzzz :))) neresinden ankaranın
ooo :)) aılemden bıkac kışı o tarafta oturuyor cnm asagıeglence guzeldırDogma buyume etlik asagieglence:)
yenımahalledeym cnmmSen cnm:)
Im darısı başına inşallah saülıkla en kısa zamandaAllah kucağına almayi nasip etsin canım çok sevindim inan Ağlıyorum allah hepimizi böyle sevindirsin ..mutlu oldum rabbim hayırlı evlat eylesin sana eşine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?