Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar daha once de yazdım ama tranferim olduğundan beri(cuma gunu) sağ kasigimda hafif ağrı vardı. İki gün sonra azalmaya başlamıştı.dün uzandim ve bıçak saplanması gibi bi ağrım oldu.acaba bebeğim tutunmak üzereyken düşmüş olabilir mi?

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)

canım test gunun ne zaman?? düşmüş mü acaba dıye kendını strese sokma.. Allahın ıznıyle bebısın senınledır. hafıf ağrıların olması normal dıye bılıyorum ama tecrubelı arkadaşlar daha ıyı bılır

Test günüm pazara canım.tam yerleşme zamanıydı. Çok üzülüyorum. Hala da ağrım var. İns yardımcı olan birileri çıkar.iyi telkinler almaya o kadar ihtiyacım var ki

İnş canım minişlerim onlar benim minik fındık tanelerim

Canım inşallah Allah kalbine göre versin
Çok saol canım benim
Çok güzel tebrik ederim canım. Çok sevindim senin iki embriyo muydu, kaç günlükken transfer edilmişti? Bence senin ikiz olabilir. Gözünaydın tatlım
Canım onlar çok doğal bende de olmuştu arada bir. Halen de arada bir olabiliyor düşürmeyle kesinlikle kesinlikle kesinlikle alakası yokkk tamam mı canım boşa üzüyorsun kendini. Bebişi de üzme bakem annesi

Test günüm pazara canım.tam yerleşme zamanıydı. Çok üzülüyorum. Hala da ağrım var. İns yardımcı olan birileri çıkar.iyi telkinler almaya o kadar ihtiyacım var ki
canm benimde oyle oldu suan cok şukur hamileyim ve inaniyorumki sende hamilesin kimin oyle olduysa hamile oldugunu duydum tabi rabbimjn isine karişmayiz bol bol dua et insallh hamişsindir

Canım 3. Gün embriyosuydu iki tane konmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…