Yenimahallede bi sene okudum ilkokul5:)ataturk ilk og.okulumda(guven ilk okuluydu adi sonra degisti):)yenımahalledeym cnmm
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)Ç
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
canım test gunun ne zaman?? düşmüş mü acaba dıye kendını strese sokma.. Allahın ıznıyle bebısın senınledır. hafıf ağrıların olması normal dıye bılıyorum ama tecrubelı arkadaşlar daha ıyı bılırKızlar daha once de yazdım ama tranferim olduğundan beri(cuma gunu) sağ kasigimda hafif ağrı vardı. İki gün sonra azalmaya başlamıştı.dün uzandim ve bıçak saplanması gibi bi ağrım oldu.acaba bebeğim tutunmak üzereyken düşmüş olabilir mi?
Amin canım amin inşallah. .Can
Im darısı başına inşallah saülıkla en kısa zamanda
İnş canım minişlerim onlar benim minik fındık tanelerimdaha önceki işlem sizin aşılama olmuştu dimi yanlış hatırladım ben. bende kısmetse ctesi ilk görüşmeye gidicem artıkona bile heyecanlanıyorum ama ya başka bi sıkıntı çıkarsa falan diye..
sanırım bizede dr aynı şeyi söyler bizde de sıkıntı eşimde çünkü...
canım rabbim gönlüne göre versin inş. hep minişlerim diye konuşuyosun zaten belkide rabbim içine doğanı verir. sağlıklı sıhhatli olduklarını gör gerisi hiç önemli değil
Çok saol canım benimCanım inşallah Allah kalbine göre versin
Çok güzel tebrik ederim canım. Çok sevindim senin iki embriyo muydu, kaç günlükken transfer edilmişti? Bence senin ikiz olabilir. Gözünaydın tatlımÇ
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
Canım onlar çok doğal bende de olmuştu arada bir. Halen de arada bir olabiliyor düşürmeyle kesinlikle kesinlikle kesinlikle alakası yokkk tamam mı canım boşa üzüyorsun kendini. Bebişi de üzme bakem annesiKızlar daha once de yazdım ama tranferim olduğundan beri(cuma gunu) sağ kasigimda hafif ağrı vardı. İki gün sonra azalmaya başlamıştı.dün uzandim ve bıçak saplanması gibi bi ağrım oldu.acaba bebeğim tutunmak üzereyken düşmüş olabilir mi?
canm benimde oyle oldu suan cok şukur hamileyim ve inaniyorumki sende hamilesin kimin oyle olduysa hamile oldugunu duydum tabi rabbimjn isine karişmayiz bol bol dua et insallh hamişsindirTest günüm pazara canım.tam yerleşme zamanıydı. Çok üzülüyorum. Hala da ağrım var. İns yardımcı olan birileri çıkar.iyi telkinler almaya o kadar ihtiyacım var ki
Sağol canım darısı başına inşallah. Dersteyim çok fazla yazamıyorum. Kusura bakmayınHayırlı olsun cnmm Allah sag sağlım kucağına almanı nasıp etsınnnn
iyimde kotuyumde mide bulantisi baş donmesi bugun baya kotu etti benimerhabalar nasilsiniz kizlarrr
İyidir tatlım sen nasılsın?merhabalar nasilsiniz kizlarrr
InsaAllah canim Allah razi olsun kolay gelsin ♡♡Sağol canım darısı başına inşallah. Dersteyim çok fazla yazamıyorum. Kusura bakmayın
Hadi inş eşine güzel bir sürpriz hazırla bence.Sağol canım darısı başına inşallah. Dersteyim çok fazla yazamıyorum. Kusura bakmayın
Canım 3. Gün embriyosuydu iki tane konmuştuÇok saol canım benim
Çok güzel tebrik ederim canım. Çok sevindim senin iki embriyo muydu, kaç günlükken transfer edilmişti? Bence senin ikiz olabilir. Gözünaydın tatlım
Canım onlar çok doğal bende de olmuştu arada bir. Halen de arada bir olabiliyor düşürmeyle kesinlikle kesinlikle kesinlikle alakası yokkk tamam mı canım boşa üzüyorsun kendini. Bebişi de üzme bakem annesi
Bizde Keçiörende baya oturduk cnm hala ailemden oturanlar var. Ankaraya geldiginde beklerimm insallah bebislerle ♡
Ne yapsam bilemedim fikir verirseniz sevinirim.Hadi inş eşine güzel bir sürpriz hazırla bence.
Merhaba canm hosgeldin cok sukur iyiym sen nasilsin ?♡merhabalar nasilsiniz kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?