O zaman ikiz ihtimali yüksek gibiCanım 3. Gün embriyosuydu iki tane konmuştu
İnş canım çok saolBizde Keçiörende baya oturduk cnm hala ailemden oturanlar var. Ankaraya geldiginde beklerimm insallah bebislerle ♡
Internette cok farkli degisik fikirler var cNmm aklimda biksc tane vardi :)) bi videoda izlemiştim sanirim. Kadin esine hediye almis tablet. Adam tableti cikariyor tabletin tam arka kisminda kalan kutuda hamile oldugunu yazmis bayan . Cok degisik ve komikti adamin halleri :))) yabanci bi videoyduNe yapsam bilemedim fikir verirseniz sevinirim.
İstersen bi bebiş eşyası al yanına da güzel bir not yaz sonucu da sıkıştır yanınaNe yapsam bilemedim fikir verirseniz sevinirim.
Gözün aydın canım darısı bütün isteyenlerin başınaÇ
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
Olmaz canım daha iyi hatta. Benim eşimin de 1 mlde 80 milyon 100 milyon falan çıkıyor verdiği bir örnek 2-3 ml civarı olunca totalde 200-300 milyon ediyor ileri hızlı hareketli oranı birazcık düşüktü yavaş ileri normaldi total hareketli sayısı normaldi morfoloji 2 idi. Sayı çok olunca çok daha iyi bişey yani. Morfoloji %2 demek spermlerin %2si normal yapıda demek. 200 milyon sperm varsa %2si 4 milyonu normal yapıda demek. 20 milyon sperm olsaydı %2si 0.4 milyon normal yapıda demek. Sayı fazlalığı avantaj yani
Ayy ne kadar güzeller ya. Hayırla giydir insallah. :)(Kızlar ben 5 ay önce 2 zıbın 2 ayakkabı almıştım biri kız biri erkek için. Güya eşime hamileliğimi bunlarla sürpriz yaparak söyleyecektim. Gerçi sürpriz yapamadım ama olsundarısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inş. Hayırlı sağlıklı salih evlatlarımız olur inş. Dualarımdasınız şekerler
İnşallah canim ya ikiz olur bir kız bir erkek. Bende öyle çok istiyorum:))Güya kız erkek ne olacağını bilemem baştan demiştim her ikisiyle sürpriz yapacaktım. Belki ikizdir benim minişler biri kız biri erkek. İçime öyle doğuyor
canım senin transferin oldumu ki..Doktor ikiz riski olabilir Dedi kocamda şans o şans diyor şimdi aşırı Mutlu sanki ikize hamile kaldım . Bizim ikizimiz olcak diyor
Olmadı , kontrole gelip hayal kuruyor eşimcanım senin transferin oldumu ki..
Benim transfer aynı ay oldu canım o konuda fikrim yokcok teşekkür ederim canım. bu konuda beni ayndınlattın. eşimin morfolojisi % 3 çıktı. doktorumuz sıkıntı yok dedi. zaten normal yolla döllenmişler yumurtalarım. 13 tane embrıyom var. ya bişey sorcaktım. yumurta toplama işleminden sonra kaçgün içerisinde adet gördünüz??
Kız ben de aynen öyle bu gün bi igne daha eklendi. Cumartesi test yapacaklar e 2 hormonu bide bi test daha var p le başlayan adı onu yapacaklar vakit o testten sonra ne olacak bilmiyorum..Kızlar kontrolden çıktım , iğne dozum düştü .yeni iğne eklendi yumurta çatlamasın diye .cumartesi tekrar gidicem yine paylaşırım sizlerle :)
Hadi insallah canim :) ah bu eşler hep mi boyleler ya polyannalar :)) kaçıncı gunun bugünDoktor ikiz riski olabilir Dedi kocamda şans o şans diyor şimdi aşırı Mutlu sanki ikize hamile kaldım . Bizim ikizimiz olcak diyor
Canim baban ne zaman ameliyat olacak belli oldu mu. Aileni görmen iyi gelir moral olur sanada :)Kızlar şimdide Antalyaya gidiyoruz eşim süpriz yaptı babam hasta ona bakmaya gidiyoruz . Diğer kontrolüm cumartesi .
Ve bende ikiz istedim doktor olur dedi ..inşallah çift emriyo koyulacak..Doktor ikiz riski olabilir Dedi kocamda şans o şans diyor şimdi aşırı Mutlu sanki ikize hamile kaldım . Bizim ikizimiz olcak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?