Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ne yapsam bilemedim fikir verirseniz sevinirim.
Internette cok farkli degisik fikirler var cNmm aklimda biksc tane vardi :)) bi videoda izlemiştim sanirim. Kadin esine hediye almis tablet. Adam tableti cikariyor tabletin tam arka kisminda kalan kutuda hamile oldugunu yazmis bayan . Cok degisik ve komikti adamin halleri :))) yabanci bi videoydu

Gözün aydın canım darısı bütün isteyenlerin başına

cok teşekkür ederim canım. bu konuda beni ayndınlattın. eşimin morfolojisi % 3 çıktı. doktorumuz sıkıntı yok dedi. zaten normal yolla döllenmişler yumurtalarım. 13 tane embrıyom var. ya bişey sorcaktım. yumurta toplama işleminden sonra kaçgün içerisinde adet gördünüz??

Canlar hamilelere faydali olmak icin paylasiyorum, bana da dua edin lütfen...

Hamile kadın 4 ayı doldurduktan sonra devamlı ayva yese doğacak çocuğu güzel olur. Çünkü Peygamberin zamanında çocukların hepsi çirkin doğmuş. Peygamber “Ya Rabbî benim kavmimin çocukları hep çirkin doğuyor” diyor. Allah-û Teâla’da “Onlara söyle hamileliğinin 4 ayını doldurduktan sonra devamlı ayva yesinler çocukları güzel yüzlü doğar” diyor.

Zaten güzel anne babadan güzel çocuk doğar ama bu şekilde de güzel olur yani.

Ayrıca:

Hamile iken kadında çok bulantı olur. Eğer kan-sızsa ve demire ihtiyacı varsa akşamları iki elma ve 100 gr. kuru üzüm yesin ve buna en az 1-2 ay devam eder, o zaman kanını ölçtürür. Eğer 1-2 ayda normale dönmezse yine aynı şekilde bu tedaviye devam eder. Ta ki kandaki demir normal düzeye gelene kadar devam eder. Bulantı zamanında bir bardak kaynamış suya bir kahve kaşığı kuru nane koysun, biraz demlensin ama çok koyu olmasın, koyu olursa bulantı artabilir. Bulantı esnasında elma ve ayva da bulantıyı bastırır.

Resullullah “hamile kadınlara her gün süt içirtirseniz erkek çocuk zeki, kız çocuk fiziksel olarak güzel olur” buyurmaktadır.

Doğacak çocuğun “Lokman sözlü Yusuf yüzlü” olması için hamileliğin her günü 1 tane Yusuf suresi, 1 tane Lokman suresi okunur. Buna imkan bulamayan tek sayı olarak okuyabildiği kadar okur, bunun da ilk dört ay içinde okunması daha evlâdır.

Ayy ne kadar güzeller ya. Hayırla giydir insallah. :)(

Kızlar kontrolden çıktım , iğne dozum düştü .yeni iğne eklendi yumurta çatlamasın diye .cumartesi tekrar gidicem yine paylaşırım sizlerle :)

Benim transfer aynı ay oldu canım o konuda fikrim yok

Kızlar şimdide Antalyaya gidiyoruz eşim süpriz yaptı babam hasta ona bakmaya gidiyoruz . Diğer kontrolüm cumartesi .

Kızlar kontrolden çıktım , iğne dozum düştü .yeni iğne eklendi yumurta çatlamasın diye .cumartesi tekrar gidicem yine paylaşırım sizlerle :)
Kız ben de aynen öyle bu gün bi igne daha eklendi. Cumartesi test yapacaklar e 2 hormonu bide bi test daha var p le başlayan adı onu yapacaklar vakit o testten sonra ne olacak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…