Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Dcu cok sevindirici bence kesin hamilesin yani insallah diyelim..demekki yumurtalarin kaliteli gelismis

Arkadaslar yumurta gelistirici igneleri olurken yumurtanin erken catlamasini önlemek için bir igne daha olunuyor o igneyi adetin kacinci günü oldunuz ben adetimin 7.günu sabah 8.45te yaptim oyle soylendi.ancak normaldede yumurta catlamaya yakin uzayan bir mukus var ya 7.gun igneyi yapmadan bu salgi gelmis cok afedersiniz acaba yumurtam erken mi catladi igneyi vurmadan once diye endiselendim ne dersiniz

Anlayamadm canm duumunu adetın 7.gunu ne alaka ki ben bısey anlamadm yanı bu ıgneyı ultrason ve yumurta gelısme durumuna gore baslanıyo benm oyle oldu drum muayne ettı bi igne daha eklıcez dedı senn olayı anlayamadm ben

Ya aslinda soyle bugun normalde muayeneye cagirmisti bakti gecen ctesi dediki sen sehirdisindan geliyosun izinde alamiyosun cok geriliyosun senin yumurtalarin durumu pek degismicek belli 7.gun bu igneyi de yap 9.gun yani ctesi muayeneye gel dedi oyle

Ya aslinda soyle bugun normalde muayeneye cagirmisti bakti gecen ctesi dediki sen sehirdisindan geliyosun izinde alamiyosun cok geriliyosun senin yumurtalarin durumu pek degismicek belli 7.gun bu igneyi de yap 9.gun yani ctesi muayeneye gel dedi oyle
Cnm yumurtalari 3 gunde bi kontrol edecekki durumuna gore verecek igneyi..belki doz arttrcak belki azaltcak..sacmalamis resmen..sen panik yapma akintin yumurtalarn sayisiyla filan ilglidr nebilim baska biseydendr..sen o igneyi vurulduysan bisi olmas korkma

Dcu seninde bu donemde opudan önce boyle akintin olmusmuydu

Ben sunu anlamadım senn yaptrdıgın yumurta baskılayıcı ıgnemı catlatma ıgnesımı baskılayıcı ıgneyı opuya kadar hep yaptm ben bı tane degıldı benım bır tane olan catlatma ıgnesı oluyo o dedıgın akıntıdan bendede olmustu canm ona takılma ıcını ferah tut ama ıgne olayna anlam veremedm

Bu dedigim igne yumurtanin erken catlamasini onleyici.yani catlatma ignesi yapilincaya kadar bende bu önleyici igneyi hergun yapicam opuya kadar

Dcu seninde bu donemde opudan önce boyle akintin olmusmuydu
Yok cnm olmadi ama takilma akintiya..sen gununde saatin vurul ignelerini..bisey yoktr korkma..sadece bana tuaf gelen ikinci ve dokuzuncu gun arasinda cagrmamasi demekki bi bildgi var..sen icini ferah tut..

Kizlar gun sayan transferi olan yokmu bu aralar?zaman g3cmek bilmio evdeyim isede gitmiorm pzts baslicam zaman hic gecmiio

böyle bsy ilk kez duyuyorum igneyi takibe göre veriyolar be
Kizlar gun sayan transferi olan yokmu bu aralar?zaman g3cmek bilmio evdeyim isede gitmiorm pzts baslicam zaman hic gecmiio
@kalbim7
maalesef biz daha beklemedeyiz ama K Kalbim789 var ama onunda sesi cıkmıyo hiç :) heralde bize süpriz hamileyim diycek :)

Adet oldum sonunda çok Gecikti bu ay .

Benim de opu sonrası adetime 9 gun kaldı tabı zamannda olabılırsem ama goguslerım okadar sıs ve dolu kı cok agrıyolar ya hıc boyle olmamıstım sanırım ıgnelerden bende bır an once adet olmak ıstıyorum cok gerıldım artk

Olsun canım gecte olsa olmussun sımdı hayrlısıyla surecın baslasın canm hadı bismillah
Evet canım stresi mahvetti beni . Zaten hamile olmadığımı biliyordum . Yeni süreç başladı.

Kızlar eşim için Ankara'da Güvenilir bir hastane önerin spermogragi için lütfen

Evet canım stresi mahvetti beni . Zaten hamile olmadığımı biliyordum . Yeni süreç başladı.
O duyguyu cok ıyı bılırım sorunumuzu ogrenmeden önce 4 ay boyunca 1 2 gun adet gecıkmemde her ay umıtlenır adet olunca aglardım hem gecikirsin hem gebelik yok bilirmm

Kızlar eşim için Ankara'da Güvenilir bir hastane önerin spermogragi için lütfen
Ya canım ben ist dayım burda bahcecı ye cok guvenyoum ama orda subesı yok sanırım ama tup bebek merkezınde spermyogram yaptr bence herhangı bıyer olabılır ama tup bebek merkezı olsn mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…