Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim baban ne zaman ameliyat olacak belli oldu mu. Aileni görmen iyi gelir moral olur sanada :)
Dün gece babam aramış buraya gelin demiş . Eşimde ablamla beni aldı götürüyor . Babamı bir göreyim onada moral olsun. Ameliyat gününü söylemedi doktor söyleyecek ama bu aralar

ay ne güzel eşinin enerjisine bayıldım keşke benim eşmde bunalımda olmasada bu kadar enerjik olsa...
Eşim öyle Canım benim:) ama eşlerimiz hep hayal kuruyor içlerinden bizler kadar istiyorlar

Dün gece babam aramış buraya gelin demiş . Eşimde ablamla beni aldı götürüyor . Babamı bir göreyim onada moral olsun. Ameliyat gününü söylemedi doktor söyleyecek ama bu aralar
Cok iyi olmuş canim sevindim senin adına onada sanada iyi gelir moral olur. Insallah babaninda ameliyati rahat geçer

BU gün 5. Günüm canım ggonal f bide cetrotide ekledi .0.25 ml öyle işte vuruldum bu gün bakayım ne olacak. .Allah yüzümüzü güldürsün..
Bende cetrotide başladım 6. Günüm:)

Cumartesi senden de test olacak mı ..aynı gidiyoruz seninle tahminen..:)

BU gün 5. Günüm canım ggonal f bide cetrotide ekledi .0.25 ml öyle işte vuruldum bu gün bakayım ne olacak. .Allah yüzümüzü güldürsün..
Amin canim hepimizin yüzünü guldursun Rabbim. beraber bulantima şu iyi geliyor falan konusmaya başlayalım

Son düzenleme:
Amin canim hepimizin yüzünü guldursun Rabbim beraber bulantima şu iyi geliyor falan konusmaya başlayalım
Amin inşallah. .
Benim şimdiden midem yanıyor az evvel doktorumu aradım da gaviskon kullan dedi ..merak ediyorum ya o testler güzel çıkarsa opu ya mi geçeceğim. .

Senden de cumartesi test istediler mi peki..:) aynı gidiyoruz anladım zaten..
Benden test istemediler hayatım :) heyecanlandım valla seni görünce belki transfer aynı gün olur :)

Amin inşallah. .
Benim şimdiden midem yanıyor az evvel doktorumu aradım da gaviskon kullan dedi ..merak ediyorum ya o testler güzel çıkarsa opu ya mi geçeceğim. .
Hic bilmiyorum canim ben 1 kasımda ade olup başlayacağım daha :)

Bilgiler için saol canım. Yalnız bize transfer sonrası yeşil nane ve maydanoz kahve kola asitli içecekler yasaklandı bilginiz olsun her dr böyle mi söylüyor bilmiyorum ama yine de söyleyim dedim. Maydanoz ve yeşilnanenin adet söktürücü özelliği varmış kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…