- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
aynı seylerı yasıcaz bakalım kuzum gelse şu gun bı :)) aynı yerler aynı mekanlarAnkara Canım . Transfer güven hastanesi
Amin canım çok saolAyy ne kadar güzeller ya. Hayırla giydir insallah. :)(
Bende sakarya dayım ..İstanbul medical park hastanesinde transfer olacağım. .Ankara Canım . Transfer güven hastanesi
İnş canım olur ikimizin deİnşallah canim ya ikiz olur bir kız bir erkek. Bende öyle çok istiyorum:))
İyi yolculuklar canım yalnız senin iğnen dolapta saklanıyor dimi? Oto buzdolabı yada buz aküleri ile taşıman lazım bildiğim kadarıyla. Ona dikkat et canımKızlar şimdide Antalyaya gidiyoruz eşim süpriz yaptı babam hasta ona bakmaya gidiyoruz . Diğer kontrolüm cumartesi .
Buz var yanında mavi :) varana kadar bagajda duracak . Varınca dolaba koycam Canım. Sen ne ilgili bir meleksin yaİyi yolculuklar canım yalnız senin iğnen dolapta saklanıyor dimi? Oto buzdolabı yada buz aküleri ile taşıman lazım bildiğim kadarıyla. Ona dikkat et canım
valla kocalara Allah yardim etsin benimki benden daha cok hassaslaşti hamile benmiyim o mu cok üstume düşuyor sizinkilerde oylemi kizlarDoktor ikiz riski olabilir Dedi kocamda şans o şans diyor şimdi aşırı Mutlu sanki ikize hamile kaldım . Bizim ikizimiz olcak diyor
canım ALLAH hayra cıkartsın inş olumlu düşün olumlu olsun inş bebişin sennledir üzme annesi meleginikızlar geçen hafta salı günüydü transferim. cuma gunu test gunum.
bugun ıcımde bı mutsuzluk bı aglamak var ara ara gelıyor bu duygu gıdıyor test yapsam evde cıkar mı dıye dusunuyorum bı yandan da ayyy vallahı daraldım cok fenayım
valla kocalara Allah yardim etsin benimki benden daha cok hassaslaşti hamile benmiyim o mu cok üstume düşuyor sizinkilerde oylemi kizlar
canm hic mutsuz olma test flnda yapma ben kan testine bi gun kala evde test yaptim negatif cikti cok moralim bozuldu kan testi bile yaptirmak istemedim sonra test yaptik 148 cikti cnm deger yani bosuna kendini uzme eminim hamilesindir insallhkızlar geçen hafta salı günüydü transferim. cuma gunu test gunum.
bugun ıcımde bı mutsuzluk bı aglamak var ara ara gelıyor bu duygu gıdıyor test yapsam evde cıkar mı dıye dusunuyorum bı yandan da ayyy vallahı daraldım cok fenayım
canım ALLAH hayra cıkartsın inş olumlu düşün olumlu olsun inş bebişin sennledir üzme annesi melegini
canm hic mutsuz olma test flnda yapma ben kan testine bi gun kala evde test yaptim negatif cikti cok moralim bozuldu kan testi bile yaptirmak istemedim sonra test yaptik 148 cikti cnm deger yani bosuna kendini uzme eminim hamilesindir insallh
Huriş bende pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçta yanılmıyorsam homozigot normal gibi bişey yazıyordu. Bu ne demek
Bende AnkaradayımAnkaralı kaç kişiyiiizzzzzzzzzzz :))) neresinden ankaranın
Cnm hayırlı olsun değerin çok güzel kaçıncı günündüÇ
Iktı canım çıktı 15 dk. Önce aldım veeeee beta hcg 320. Gözlerim doldu. Rabnim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye mübarek gün yüzüsuyu hürmetine dua ettim. İnşallah sağlıkla devam eder. Seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir tatlım
Canım benim zaten aşılamada 2 yumurta üstü olmasın diye klomen veriliyor . Aşılamada Menagon kullanmıştım .Yumurtalar şuan için kesin olmamakla beraber 15 Dedi doktor cumartesi belli olacak .MK128 Canim kac yumurta olmuş ,kac mm olmuş seni kendime cok benzettiom:) Sen asilama da klomen mi kullanmistin normalde kac yumurtan oluyodu? Ya millet 10 15 yumurtadan bahsedio normalde bende ayda 1 tane oluyodu klomenle 2 3 en fazla kaça Cikaca m tupte merak ediom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?