oylemıı neresındesın canmBende Ankaradayım
Subayevleri keciorendekioylemıı neresındesın canm
ben de ben de ank keciörenBende Ankaradayım
hadi gözün aydın normalmişKızlar dna hasar testinin sonucunu almış kocam harika :) helal kocama
bızım akrabalarda var cnm subayevlerine oturan :)Subayevleri keciorendeki
canım sen tüp olmuşydun yerleşme olmasınn ayy inş öyledirKIZLAR TUVALETTEN GELİYORUM. ADET OLUYORUM SANIRIM. KENDIMI SILDIGIMDE AÇIK PEMBE RENGİNİ GÖRDÜM İÇİMDEKİ SIKINTI BUNA MI DELALETTİ ACABA
Himm bakarsin tanidik cikariz birinin ismini alsambızım akrabalarda var cnm subayevlerine oturan :)
Dua oku canim ins vardir bebisin olmasada sakin isyan etme hayırlısı de hayirlisi ise olsun... ki olacak insallahAY İŞ YERİNDEYİM BİR DE AĞLAYAMIYORUM DA İÇİME ATTIM PATLAMAK UZEREYIM NEFES DAHİ ZOR ALIYORUM
ne taraftasın cnm subayevlerınde. tanıdık cok aslında belkıde karsılasmısızdırda :) subayevlerındekı mıgrosa yakınHimm bakarsin tanidik cikariz birinin ismini alsam
canım sen tüp olmuşydun yerleşme olmasınn ayy inş öyledir
canm transferın olmsmuyduAY İŞ YERİNDEYİM BİR DE AĞLAYAMIYORUM DA İÇİME ATTIM PATLAMAK UZEREYIM NEFES DAHİ ZOR ALIYORUM
Dua oku canim ins vardir bebisin olmasada sakin isyan etme hayırlısı de hayirlisi ise olsun... ki olacak insallah
yerleşme kanamasıda olabılıyormus ınsallah oyledırEVET GEÇEN HAFTA SALI GÜNÜ 8-9.GÜN İŞTE BUGÜN. ÖYLE Mİ OLUR AMA BİLMİYORUM
canm transferın olmsmuydu
yerleşme kanamasıda olabılıyormus ınsallah oyledır
Ya sabir ya sabir cek...dua dua dua dilimden düşmüyor ki ruyamda bıle dua edıyorum belimde de ağrılarım var eve gıdınce patlıcam sanırım
adet gunun ne zamandı cnmevet cnm geçen hafta salı günü 8-9.gündeyim
cuma günü test gunumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?