Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

yoğun değildi gülüm kendimi sildim toz pembeydi kağıt sonra tekrar sildim çok az kahverengi gibi bi renk kafayı yemesek iyi
canım doktorunu arayıp öğrensene kafanda kurucana. bide kan tsti yapabilrisin sanki artık olsa çıkar herhalde burda 10. gün çıkanlar var.

Canım benim zaten aşılamada 2 yumurta üstü olmasın diye klomen veriliyor . Aşılamada Menagon kullanmıştım .Yumurtalar şuan için kesin olmamakla beraber 15 Dedi doktor cumartesi belli olacak .
o zaman belkide benimde artar sayı yaa ümitlendim bi dondurmak isityom bende çünkü inşallah hepsi döllenir 1. kalite olarak:) Normalde ilaç kullanmadan seninde 1 tane mi oluyo yumurtan biliyomusun

canım doktorunu arayıp öğrensene kafanda kurucana. bide kan tsti yapabilrisin sanki artık olsa çıkar herhalde burda 10. gün çıkanlar var.
günümü beklemeden de yapmak ıstemıyorum bır de cıkmazsa gununde cıkarsa olumsuz etkılenmek ıstemıyorum

yoğun değildi gülüm kendimi sildim toz pembeydi kağıt sonra tekrar sildim çok az kahverengi gibi bi renk kafayı yemesek iyi
Ya inşallah tutunmadır. Stres olma iyi düşün cnm bebişim beni bırakmamak üzere sarılıyor tutunuyor de. Sakinleş ve dua et bol bol

o zaman belkide benimde artar sayı yaa ümitlendim bi dondurmak isityom bende çünkü inşallah hepsi döllenir 1. kalite olarak:) Normalde ilaç kullanmadan seninde 1 tane mi oluyo yumurtan biliyomusun
Valla normali neyse okadardı hayatım . Aşılamada 2ydi sanırım . Benim yumurtalarda hiç sıkıntı olmaz . Sonuç sıkıntılı bizim :)

Bende dayananadim gittim corap aldim... bi mavi bi pembe... Bugünun hatrına oldugunda giydiririm bebislerime Allah'tan umut kesilmez insallahhhh bigun gerceklesecek duamiz... inanıyorum buna ) tedavi surecinde oldugumuz icin bu ay cok önemli bizim icin..

yaa bendemı bısey alsam dıyorum ama kararsız kaldımm ya alsammı :)

Normal adet gunumden 2 gun once adet oldm ben opu sonrasi 11.gunde adet oldum yani canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…