- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bacım korkma bu yerlşme melegin yerleşiyo annesi adet olsan koyu gelir sen pembe diyosun yogun deilse korkmaa canmEVET GEÇEN HAFTA SALI GÜNÜ 8-9.GÜN İŞTE BUGÜN. ÖYLE Mİ OLUR AMA BİLMİYORUM
16 eylül de olmuştumadet gunun ne zamandı cnm
kendını bıanda strese sokma canm ınsaallah yerleşme kanamasıdır ve melegın yerlesıyodur :)16 eylül de olmuştum
yoğun değildi gülüm kendimi sildim toz pembeydi kağıt sonra tekrar sildim çok az kahverengi gibi bi renk kafayı yemesek iyibacım korkma bu yerlşme melegin yerleşiyo annesi adet olsan koyu gelir sen pembe diyosun yogun deilse korkmaa canm
canım doktorunu arayıp öğrensene kafanda kurucana. bide kan tsti yapabilrisin sanki artık olsa çıkar herhalde burda 10. gün çıkanlar var.yoğun değildi gülüm kendimi sildim toz pembeydi kağıt sonra tekrar sildim çok az kahverengi gibi bi renk kafayı yemesek iyi
o zaman belkide benimde artar sayı yaa ümitlendim bi dondurmak isityom bende çünkü inşallah hepsi döllenir 1. kalite olarak:) Normalde ilaç kullanmadan seninde 1 tane mi oluyo yumurtan biliyomusunCanım benim zaten aşılamada 2 yumurta üstü olmasın diye klomen veriliyor . Aşılamada Menagon kullanmıştım .Yumurtalar şuan için kesin olmamakla beraber 15 Dedi doktor cumartesi belli olacak .
Kızlar dna hasar testinin sonucunu almış kocam harika :) helal kocama
günümü beklemeden de yapmak ıstemıyorum bır de cıkmazsa gununde cıkarsa olumsuz etkılenmek ıstemıyorumcanım doktorunu arayıp öğrensene kafanda kurucana. bide kan tsti yapabilrisin sanki artık olsa çıkar herhalde burda 10. gün çıkanlar var.
EVET GEÇEN HAFTA SALI GÜNÜ 8-9.GÜN İŞTE BUGÜN. ÖYLE Mİ OLUR AMA BİLMİYORUM
Ya inşallah tutunmadır. Stres olma iyi düşün cnm bebişim beni bırakmamak üzere sarılıyor tutunuyor de. Sakinleş ve dua et bol bolyoğun değildi gülüm kendimi sildim toz pembeydi kağıt sonra tekrar sildim çok az kahverengi gibi bi renk kafayı yemesek iyi
Kanda kesin çıkar 8-9. Günse düşükte olsa cıkarcanım doktorunu arayıp öğrensene kafanda kurucana. bide kan tsti yapabilrisin sanki artık olsa çıkar herhalde burda 10. gün çıkanlar var.
İnşAllah hayatımAy maşallah çok sevindimmmm bilemezsin. Normal çıkmış . İnşallah ay sonuna kadar seninde hamiş haberini alcaz. Dipblue demişti dersin
Saol canımhadi gözün aydın normalmiş
Valla normali neyse okadardı hayatım . Aşılamada 2ydi sanırım . Benim yumurtalarda hiç sıkıntı olmaz . Sonuç sıkıntılı bizim :)o zaman belkide benimde artar sayı yaa ümitlendim bi dondurmak isityom bende çünkü inşallah hepsi döllenir 1. kalite olarak:) Normalde ilaç kullanmadan seninde 1 tane mi oluyo yumurtan biliyomusun
Aşılama olduğum günden itibaren hamile oldugumu düşünüyordu kocacim :))))valla kocalara Allah yardim etsin benimki benden daha cok hassaslaşti hamile benmiyim o mu cok üstume düşuyor sizinkilerde oylemi kizlar
Canim 6 ignede nasil yumurtalar kac tane olmus? Boyutlari nasil ? Ne zaman toplaniyor?Bugün 6. İğnemi oldum hayatım
herşey Allahın izniyle mükemmel olcak canm sonucuValla normali neyse okadardı hayatım . Aşılamada 2ydi sanırım . Benim yumurtalarda hiç sıkıntı olmaz . Sonuç sıkıntılı bizim :)
yaa bendemı bısey alsam dıyorum ama kararsız kaldımm ya alsammı :)Bende dayananadim gittim corap aldim... bi mavi bi pembe... Bugünun hatrına oldugunda giydiririm bebislerimeAllah'tan umut kesilmez insallahhhh bigun gerceklesecek duamiz... inanıyorum buna ) tedavi surecinde oldugumuz icin bu ay cok önemli bizim icin..
Normal adet gunumden 2 gun once adet oldm ben opu sonrasi 11.gunde adet oldum yani canimcok teşekkür ederim canım. bu konuda beni ayndınlattın. eşimin morfolojisi % 3 çıktı. doktorumuz sıkıntı yok dedi. zaten normal yolla döllenmişler yumurtalarım. 13 tane embrıyom var. ya bişey sorcaktım. yumurta toplama işleminden sonra kaçgün içerisinde adet gördünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?