Hayırlı olsun canim kaç günde çıktı sonucun :)Kızlar dna hasar testinin sonucunu almış kocam harika :) helal kocama
Valla bize 3 hafta dediler ama günü dolmadan yollamışlar eşime . Eşim bana sürpriz yaptı haberim yoktu ona mail atmışlar:)Hayırlı olsun canim kaç günde çıktı sonucun :)
İnşAllah kader arkadaşım , kadeşim :)herşey Allahın izniyle mükemmel olcak canm sonucu
canım benimm mutlu olmanı çok istiyorumm hep dualarımdasın inşallah yüzün gülecek senın gıbı tatlı küçük bi bebişin olacakİnşAllah kader arkadaşım , kadeşim :)
Amin amin amin destekçimcanım benimm mutlu olmanı çok istiyorumm hep dualarımdasın inşallah yüzün gülecek senın gıbı tatlı küçük bi bebişin olacak
Al al bosa gitnez olunca giydirirsin ama kimseye deme olurmu... hatta azda olsa pirinc bulgur alyaa bendemı bısey alsam dıyorum ama kararsız kaldımm ya alsammı :)
nasıl yanı :)))) pirinç bulgur olayını valla bılmıyorum ılkkez duydum ne işe yarıyomus :)Al al bosa gitnez olunca giydirirsin ama kimseye deme olurmu... hatta azda olsa pirinc bulgur al) belki batil diyen olur ama umut icin al... baktikca dua edelim Rabbim nasip etsin diye....
Allah razı olsun canm eşinden sana en buyuk destekçi ınsallah Rabbım mükâfatını vercekKızlar eşim artık son noktadabenzinciden soğuk su almış iğnelerin yanına takviye soğuk yapıyor buz var zaten ...
bende esıme dedım bugun giysi yada oyuncak alalım diye.. oda olur dedı.. bı bebek mağazasında cook güzel kucuk bebıs montu gormustum onu alabılırız :)) ama pırınc bulgur ne bılmyrm canmAl al bosa gitnez olunca giydirirsin ama kimseye deme olurmu... hatta azda olsa pirinc bulgur al) belki batil diyen olur ama umut icin al... baktikca dua edelim Rabbim nasip etsin diye....
Zaten Bitek o biliyor herşeyimiz gizli kapaklı:)Allah razı olsun canm eşinden sana en buyuk destekçi ınsallah Rabbım mükâfatını vercek
ikiniz bu yolda bırbırınıze ne güzel desteksınız sonuna kadar böyle olur inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın canmZaten Bitek o biliyor herşeyimiz gizli kapaklı:)
İnşAllah Canım benim :)ikiniz bu yolda bırbırınıze ne güzel desteksınız sonuna kadar böyle olur inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın canm
Benim babam normalde bu ay olmayacaktı ameliyat , böbrekler iyice iflas etti acil aldılar . ben başladım tüpe sonra babamın olayı patladı . Babam Antalya'da ben Ankaradayım yollarda mekik dokuyorum hayatım .vardır bundada bir hayır belki iki müjde üst üste alırız . Ben tedaviyi yarıda bırakamıyorum . Eğer aynı güne denk gelirse transferden çıkıp gelirim napıyım bitanemmm .MK128 canım babana geçmiş olsun sen transfer günün ile babanın ameliyat günü çakışırsa falan diye tedirgin oluyordun benimde annem safra kesesinden ameliyat olacaktı haber bekliyorduk hastaneden benimde tedavim ekimde başlayacaktı sonra benim tedavim kasıma ertelendi annemide şimdi hastaneden aramışlar yarın ameliyat olacak eğer benimde tedavim ertelenmeseydi yarın doktora gidip tedavime başlamam gerekecekti annemin yanında olamayacaktım ameliyat sırasında demek ki herşeyde bir hayır varmış canım inşallah babanda çabucak sağlığına kavuşur
Super ya :)Kızlar eşim artık son noktadabenzinciden soğuk su almış iğnelerin yanına takviye soğuk yapıyor buz var zaten ...
inşallah üst üste gelmez canımm ıkı tarafada rahat olursun inşaallahBenim babam normalde bu ay olmayacaktı ameliyat , böbrekler iyice iflas etti acil aldılar . ben başladım tüpe sonra babamın olayı patladı . Babam Antalya'da ben Ankaradayım yollarda mekik dokuyorum hayatım .vardır bundada bir hayır belki iki müjde üst üste alırız . Ben tedaviyi yarıda bırakamıyorum . Eğer aynı güne denk gelirse transferden çıkıp gelirim napıyım bitanemmm .
İnşAllah hayatım kaderimde ne varsa onu yaşayacağım sizlerle paylaşırım zaten :)inşallah üst üste gelmez canımm ıkı tarafada rahat olursun inşaallah
cnm babana cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin hastanin duasi kabul edermiş rabbim sole sana ve herkese dua etsinBenim babam normalde bu ay olmayacaktı ameliyat , böbrekler iyice iflas etti acil aldılar . ben başladım tüpe sonra babamın olayı patladı . Babam Antalya'da ben Ankaradayım yollarda mekik dokuyorum hayatım .vardır bundada bir hayır belki iki müjde üst üste alırız . Ben tedaviyi yarıda bırakamıyorum . Eğer aynı güne denk gelirse transferden çıkıp gelirim napıyım bitanemmm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?