Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayırlı olsun canim kaç günde çıktı sonucun :)
Valla bize 3 hafta dediler ama günü dolmadan yollamışlar eşime . Eşim bana sürpriz yaptı haberim yoktu ona mail atmışlar:)

yaa bendemı bısey alsam dıyorum ama kararsız kaldımm ya alsammı :)
Al al bosa gitnez olunca giydirirsin ama kimseye deme olurmu... hatta azda olsa pirinc bulgur al ) belki batil diyen olur ama umut icin al... baktikca dua edelim Rabbim nasip etsin diye....

Al al bosa gitnez olunca giydirirsin ama kimseye deme olurmu... hatta azda olsa pirinc bulgur al ) belki batil diyen olur ama umut icin al... baktikca dua edelim Rabbim nasip etsin diye....
nasıl yanı :)))) pirinç bulgur olayını valla bılmıyorum ılkkez duydum ne işe yarıyomus :)

bende esıme dedım bugun giysi yada oyuncak alalım diye.. oda olur dedı.. bı bebek mağazasında cook güzel kucuk bebıs montu gormustum onu alabılırız :)) ama pırınc bulgur ne bılmyrm canm

MK128 canım babana geçmiş olsun sen transfer günün ile babanın ameliyat günü çakışırsa falan diye tedirgin oluyordun benimde annem safra kesesinden ameliyat olacaktı haber bekliyorduk hastaneden benimde tedavim ekimde başlayacaktı sonra benim tedavim kasıma ertelendi annemide şimdi hastaneden aramışlar yarın ameliyat olacak eğer benimde tedavim ertelenmeseydi yarın doktora gidip tedavime başlamam gerekecekti annemin yanında olamayacaktım ameliyat sırasında demek ki herşeyde bir hayır varmış canım inşallah babanda çabucak sağlığına kavuşur

Benim babam normalde bu ay olmayacaktı ameliyat , böbrekler iyice iflas etti acil aldılar . ben başladım tüpe sonra babamın olayı patladı . Babam Antalya'da ben Ankaradayım yollarda mekik dokuyorum hayatım .vardır bundada bir hayır belki iki müjde üst üste alırız . Ben tedaviyi yarıda bırakamıyorum . Eğer aynı güne denk gelirse transferden çıkıp gelirim napıyım bitanemmm .

inşallah üst üste gelmez canımm ıkı tarafada rahat olursun inşaallah

cnm babana cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin hastanin duasi kabul edermiş rabbim sole sana ve herkese dua etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…