Tüp bebekten haberi yok :) ama hep eder etmez mi :) sizlerde nolur bizden duanızı eksik etmeyin ...cnm babana cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin hastanin duasi kabul edermiş rabbim sole sana ve herkese dua etsin
tabikiiii gelişmeleri dört gözle beklıyorummmmm sen benım kader arkadaşımsınİnşAllah hayatım kaderimde ne varsa onu yaşayacağım sizlerle paylaşırım zaten :)
valla dua ederken hepınızın ısmını bılemıyorum kalbımden gecırıp tum arkadaşlarıma ve tum ısteyenlere nasıp et Allahım dıyorum canm duasız degılsınn :)Benden de eksik etmeyin ! Offf!
Sagolasin canim !valla dua ederken hepınızın ısmını bılemıyorum kalbımden gecırıp tum arkadaşlarıma ve tum ısteyenlere nasıp et Allahım dıyorum canm duasız degılsınn :)
Kız rüzgar esse sana haber veriyorum :) şuan şurdayım şuan adım attım diyetabikiiii gelişmeleri dört gözle beklıyorummmmm sen benım kader arkadaşımsın
ahahhah :))))) bende canm bende :))))) şu geldı şu gıttı bu oldu :))))))) ıyı bak az kalmış yolunuz sag sağlım gıdıp gelmek nasıp olsun ınsaAllahhKız rüzgar esse sana haber veriyorum :) şuan şurdayım şuan adım attım diyeşuan antalyaya 100 km var bunuda söyliyim ...
Allahımm hepımıze nasıppp etsınnnn İNŞAALLAHHHSagolasin canim !
ahahhah :))))) bende canm bende :))))) şu geldı şu gıttı bu oldu :))))))) ıyı bak az kalmış yolunuz sag sağlım gıdıp gelmek nasıp olsun ınsaAllahh
Herşey de bir hayır var bence senin transferin olumlu sonuçlanacak babanda ameliyat sonrası bu müjdeli haber ile kendini hemen toplayıp iyileşecek canımBenim babam normalde bu ay olmayacaktı ameliyat , böbrekler iyice iflas etti acil aldılar . ben başladım tüpe sonra babamın olayı patladı . Babam Antalya'da ben Ankaradayım yollarda mekik dokuyorum hayatım .vardır bundada bir hayır belki iki müjde üst üste alırız . Ben tedaviyi yarıda bırakamıyorum . Eğer aynı güne denk gelirse transferden çıkıp gelirim napıyım bitanemmm .
İnşallah bebişlerin sana sıkısıkı tutunur ve hiç bırakmazlar annesi dualarım seninle ve bütün arkadaşlarımlaMerhaba arkadaşlar bugün transferin 4.günü ve gerçekten bugün içimde olduklarını hissediyorum ilk denemede hissetmemistim. Hamile olan arkadaş lar siz hissettinizmi ?
Sağol canım bende sürekli sizlere dua ediyorum :)İnşallah bebişlerin sana sıkısıkı tutunur ve hiç bırakmazlar annesi dualarım seninle ve bütün arkadaşlarımla
İnşAllah Canım benim inan bukadar acelemin tek sebebi babama torun göstermek . Elim ayağıma dolaştı.Herşey de bir hayır var bence senin transferin olumlu sonuçlanacak babanda ameliyat sonrası bu müjdeli haber ile kendini hemen toplayıp iyileşecek canım
Normal adet gunumden 2 gun once adet oldm ben opu sonrasi 11.gunde adet oldum yani canim
benımde 25 ekım :) bakalım beklıyorummmm bende cnmnormalde benimde 25 ekimde adet olmam lazım ama ara ara pembemsi akintim oluyor ve adet olcakmis gibi agrim oluyor.
benımde 25 ekım :) bakalım beklıyorummmm bende cnm
ınsaallah canım.. bende adetle beraber baslıcam ıgnelere ıste..aynen canim bende bekliyorum agrim oluyor sürekli. adetten sonra histereskopi olcam. bir an önce olup kurtulmak istiyorum. .sonrada transfer. .
Toplaman ne gun olmustu hatrladgm kadar yeni oldu toplama sonrasi adet olcak gibi agri oluyo boyle benim olmadi ama ara ara pembemsi akintida olabiliyomus adetinide insallh zamannda olursun bende gec olurum zannetmistim erken bile oldum hayrlisi insallhnormalde benimde 25 ekimde adet olmam lazım ama ara ara pembemsi akintim oluyor ve adet olcakmis gibi agrim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?