Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kız rüzgar esse sana haber veriyorum :) şuan şurdayım şuan adım attım diye şuan antalyaya 100 km var bunuda söyliyim ...
ahahhah :))))) bende canm bende :))))) şu geldı şu gıttı bu oldu :))))))) ıyı bak az kalmış yolunuz sag sağlım gıdıp gelmek nasıp olsun ınsaAllahh

Herşey de bir hayır var bence senin transferin olumlu sonuçlanacak babanda ameliyat sonrası bu müjdeli haber ile kendini hemen toplayıp iyileşecek canım

Herşey de bir hayır var bence senin transferin olumlu sonuçlanacak babanda ameliyat sonrası bu müjdeli haber ile kendini hemen toplayıp iyileşecek canım
İnşAllah Canım benim inan bukadar acelemin tek sebebi babama torun göstermek . Elim ayağıma dolaştı.

normalde benimde 25 ekimde adet olmam lazım ama ara ara pembemsi akintim oluyor ve adet olcakmis gibi agrim oluyor.
Toplaman ne gun olmustu hatrladgm kadar yeni oldu toplama sonrasi adet olcak gibi agri oluyo boyle benim olmadi ama ara ara pembemsi akintida olabiliyomus adetinide insallh zamannda olursun bende gec olurum zannetmistim erken bile oldum hayrlisi insallh

benim gibi ekım sonu kasım başı gibi başlıyacak arkadaşlar baya fazlaymış yaw :) ınsaallah burda paylaşırız güzel haberlerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…