Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

12ekimde pazartesi toplandı. ama agrim oluyor. sanki adet olcakmis gibiyim. erken olabilirsin demişti hemşire. .. dahada adet gunume var.

Can
canim neden toplama islemi yapildiysa adeti bekliyosun ? Transfer olmadi mi?

doktorum bir ay rahmin toparlasin ondan sonra transfer yapıcam dedi. başarı şansı artiyormus. tabi bende polip cikti adetten sonra histereskopi olcam sonra bir adet daha gorcem ve sonrasında transfer olcak

doktorum bir ay rahmin toparlasin ondan sonra transfer yapıcam dedi. başarı şansı artiyormus. tabi bende polip cikti adetten sonra histereskopi olcam sonra bir adet daha gorcem ve sonrasında transfer olcak
Tamam canim ya simdi hatirladimgercekten bunadim

Yok canım yok düşme değil yerleşmedir o sen içini ferah tut. Çok zorlamadan düşmez o. Bu bekleme işi en streslisi zaten

Canım iyi yapmışsın umut çok önemli moral de benim eşim de transferin birinci günü evlilik yıldönümüydü iki tane çorap almış geldi bi pembe biri beyaz sarılıp ağladım giydirebilecek miyim diye o da dedi Allah'ın izniyle giydirecez ki aldı dedi inşallah sen de kavuşursun miniğine

Gözün aydın canım. Ne güzel herşey yolunda. Sen temkinli gidiyorsun herşeyi deneyerek sonucu güzel olacak inşallah
Artık temkinde değilde hayatım korktum 2 aşılama tutmayınca soru işareti kalmasın diye her testi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…