Toplaman ne gun olmustu hatrladgm kadar yeni oldu toplama sonrasi adet olcak gibi agri oluyo boyle benim olmadi ama ara ara pembemsi akintida olabiliyomus adetinide insallh zamannda olursun bende gec olurum zannetmistim erken bile oldum hayrlisi insallh
Merhaba arkadaşlar bugün transferin 4.günü ve gerçekten bugün içimde olduklarını hissediyorum ilk denemede hissetmemistim. Hamile olan arkadaş lar siz hissettinizmi ?[/QUOTE
Nasil bi sey? Nasil bi his oluyor?
ınsaallah canım.. bende adetle beraber baslıcam ıgnelere ıste..[/QUOTE
Canim adetin ne zaman olacak ? Ayni zamana mi denk geliyoruz ki ?
canim neden toplama islemi yapildiysa adeti bekliyosun ? Transfer olmadi mi?12ekimde pazartesi toplandı. ama agrim oluyor. sanki adet olcakmis gibiyim. erken olabilirsin demişti hemşire. .. dahada adet gunume var.
Birbirimize destek olacağız insalah :)) seninde ilk denemen olacakti degil mibenim gibi ekım sonu kasım başı gibi başlıyacak arkadaşlar baya fazlaymış yaw :) ınsaallah burda paylaşırız güzel haberlerımızı
Allahın izniyle olacak canım ben kendimin olacağına inandığım kadar senin hamile kalacağına da inanıyorumİnşAllah Canım benim inan bukadar acelemin tek sebebi babama torun göstermek . Elim ayağıma dolaştı.
Can
canim neden toplama islemi yapildiysa adeti bekliyosun ? Transfer olmadi mi?
Evet canm ilk ve son insaallahh
Birbirimize destek olacağız insalah :)) seninde ilk denemen olacakti degil mi
Evet canim ilk dememizde çifter çifter olacak insallah cok heyecanlıyım yaEvet canm ilk ve son insaallahh
Oyyy senmi benmi hic sorma cnm.gunler gecmiyor valla yaEvet canim ilk dememizde çifter çifter olacak insallah cok heyecanlıyım ya
Tamam canim ya simdi hatirladimgercekten bunadimdoktorum bir ay rahmin toparlasin ondan sonra transfer yapıcam dedi. başarı şansı artiyormus. tabi bende polip cikti adetten sonra histereskopi olcam sonra bir adet daha gorcem ve sonrasında transfer olcak
Saol canım benimAllahın izniyle olacak canım ben kendimin olacağına inandığım kadar senin hamile kalacağına da inanıyorum
Aynen canım yaOyyy senmi benmi hic sorma cnm.gunler gecmiyor valla ya
Yok canım yok düşme değil yerleşmedir o sen içini ferah tut. Çok zorlamadan düşmez o. Bu bekleme işi en streslisi zatenKızlar daha once de yazdım ama tranferim olduğundan beri(cuma gunu) sağ kasigimda hafif ağrı vardı. İki gün sonra azalmaya başlamıştı.dün uzandim ve bıçak saplanması gibi bi ağrım oldu.acaba bebeğim tutunmak üzereyken düşmüş olabilir mi?
Canım iyi yapmışsın umut çok önemli moral de benim eşim de transferin birinci günü evlilik yıldönümüydü iki tane çorap almış geldi bi pembe biri beyaz sarılıp ağladım giydirebilecek miyim diye o da dedi Allah'ın izniyle giydirecez ki aldı dedi inşallah sen de kavuşursun miniğineBende dayananadim gittim corap aldim... bi mavi bi pembe... Bugünun hatrına oldugunda giydiririm bebislerimeAllah'tan umut kesilmez insallahhhh bigun gerceklesecek duamiz... inanıyorum buna ) tedavi surecinde oldugumuz icin bu ay cok önemli bizim icin..
Sağol canım. 10. Günümdü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Bizimkileri de tamamına erdirsin sağlıklaCnm hayırlı olsun değerin çok güzel kaçıncı günündü
Canım içini ferah tut, üzülmek için çok erken, belki tutunuyodur benişin. Ne olur kendini de onu da üzmeEVET GEÇEN HAFTA SALI GÜNÜ 8-9.GÜN İŞTE BUGÜN. ÖYLE Mİ OLUR AMA BİLMİYORUM
Gözün aydın canım. Ne güzel herşey yolunda. Sen temkinli gidiyorsun herşeyi deneyerek sonucu güzel olacak inşallahİnşAllah hayatım
Artık temkinde değilde hayatım korktum 2 aşılama tutmayınca soru işareti kalmasın diye her testi yapıyoruzGözün aydın canım. Ne güzel herşey yolunda. Sen temkinli gidiyorsun herşeyi deneyerek sonucu güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?