Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kuzucum yapma böyle lütfen. İnş güzel bir sonuç alırsın güzel düşün güzel olsun bitanem

Huriş bende pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçta yanılmıyorsam homozigot normal gibi bişey yazıyordu. Bu ne demek
Bu şekilde tam detaylı bişey diyemem ama sanırım pıhtılaşma problemi var gibi. Coraspin clexane vs kullanıyor musun? Doktorunun haberi var mı? Yoksa sonucu ona kesinlikle göster canım 9 ay boyunca aspirin ve kan sulandırıcı clexane iğne kullanman gerekebilir canım

KIZLAR TUVALETTEN GELİYORUM. ADET OLUYORUM SANIRIM. KENDIMI SILDIGIMDE AÇIK PEMBE RENGİNİ GÖRDÜM İÇİMDEKİ SIKINTI BUNA MI DELALETTİ ACABA
Canım tutunma kanaması olabilir derhal doktorunu ara bence iğne yaptır diyebilir

Bugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Oh maşAllah sübhanAllah gözün aydın bitanemmm

Bugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Ooo süper ya çooook yüksek. İkiz gibi duruyor 2 embriyo muydu?

Duygulandim insallahhhh bizde giydirebiliriz insallahhhh...

s.a günydın kızlarr gününz aydın dileklerniz kabul olur inşş tecrübeli arkdşlardn fikir almk istiyorum yardımcı olurmusunuz benim adetim bu gün yarın olcak gibi ya adetim 2. günü pazara gelirse benim ne yapmam lazım bu ay bnde tüp bebege başlıyacaktım bu ayı ip ile cektik ne kadersizmişim daha başlamadan ters mi gidecek
ne yapcam ben yaaa

O tedirginligi ben de yaşadım ama cuma günü oldum cumartesi gittim..doktoruna sorsan bak eğer cumartesi olursan ara hemen adetin 2. Günü cagirdi niz diye cumartesi açık mi gittiğin hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…