Rica ederim canım ne demekBuz var yanında mavi :) varana kadar bagajda duracak . Varınca dolaba koycam Canım. Sen ne ilgili bir meleksin ya
Kuzucum yapma böyle lütfen. İnş güzel bir sonuç alırsın güzel düşün güzel olsun bitanemkızlar geçen hafta salı günüydü transferim. cuma gunu test gunum.
bugun ıcımde bı mutsuzluk bı aglamak var ara ara gelıyor bu duygu gıdıyor test yapsam evde cıkar mı dıye dusunuyorum bı yandan da ayyy vallahı daraldım cok fenayım
Bu şekilde tam detaylı bişey diyemem ama sanırım pıhtılaşma problemi var gibi. Coraspin clexane vs kullanıyor musun? Doktorunun haberi var mı? Yoksa sonucu ona kesinlikle göster canım 9 ay boyunca aspirin ve kan sulandırıcı clexane iğne kullanman gerekebilir canımHuriş bende pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçta yanılmıyorsam homozigot normal gibi bişey yazıyordu. Bu ne demek
İkiz mi canımBugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Canım tutunma kanaması olabilir derhal doktorunu ara bence iğne yaptır diyebilirKIZLAR TUVALETTEN GELİYORUM. ADET OLUYORUM SANIRIM. KENDIMI SILDIGIMDE AÇIK PEMBE RENGİNİ GÖRDÜM İÇİMDEKİ SIKINTI BUNA MI DELALETTİ ACABA
Gozun aydin canim Allah kucagina almayida nasip etsinBugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Oh maşAllah sübhanAllah gözün aydın bitanemmmBugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Allah kucağına da almayi nasip etsin canım benim. .analı babalı büyüsün. .:)Yok cnm tek embriyo benimki
Gozun aydin canim Allah kucagina almayida nasip etsin
Sagolun canlarim benim cok sukur bide keseyle kalp atisini duyduk mu benden rahati olmicak insallahOh maşAllah sübhanAllah gözün aydın bitanemmm
Amin canım benim amin..Amin cnm darisi tum isteyenlerin basina insallah :)
Ooo süper ya çooook yüksek. İkiz gibi duruyor 2 embriyo muydu?Bugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
O zaman tek yumurta ikizi de olabilir belkiYok cnm tek embriyo benimki
Duygulandim insallahhhh bizde giydirebiliriz insallahhhh...Canım iyi yapmışsın umut çok önemli moral de benim eşim de transferin birinci günü evlilik yıldönümüydü iki tane çorap almış geldi bi pembe biri beyaz sarılıp ağladım giydirebilecek miyim diye o da dedi Allah'ın izniyle giydirecez ki aldı dedi inşallah sen de kavuşursun miniğine
Amin bitanem ya cok sevindin hayırlı olsun bizlerise unutma duanda :)Amin cnm darisi tum isteyenlerin basina insallah :)
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallahBugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
O tedirginligi ben de yaşadım ama cuma günü oldum cumartesi gittim..doktoruna sorsan bak eğer cumartesi olursan ara hemen adetin 2. Günü cagirdi niz diye cumartesi açık mi gittiğin hastanes.a günydın kızlarr gününz aydın dileklerniz kabul olur inşş tecrübeli arkdşlardn fikir almk istiyorum yardımcı olurmusunuz benim adetim bu gün yarın olcak gibi ya adetim 2. günü pazara gelirse benim ne yapmam lazım bu ay bnde tüp bebege başlıyacaktım bu ayı ip ile cektik ne kadersizmişim daha başlamadan ters mi gidecek
ne yapcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?