Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aleykum selam canm gunaydin. Canm bildigim kadariyla doktor cagirir yyinede ya. Yani bana cok onemli bisey olmadikca pazar gunu cagirmiyoruz demisti adet olursan pazara denk gelirse yinede ara demisti. Sanada sıkıntı olmaz uzulme

Cnm zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben hibor 3500. 0,2 ml lik bugünde kendi doktorumda muayenem var. Hoca atlamıyor öyle şeyleri çok şükür. Çok yoğunda olsa herşeyimle kendi ilgileniyor.

Amin bitanem ya cok sevindin hayırlı olsun bizlerise unutma duanda :)
unuturmuyum hiç hep söylüyorum canım burda herkes birbirinin ne hissettiğini çok iyi anlıyor aynı yollardan geçtik çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bizi evlatsızlıkla sınamasın

Amin canim

Canım benim de haftasonuna gelince mecbur adetin 3. Günü başladık sorun olmaz dediler 2. 3. Gün diyorlar zaten. İmkanın olursa 2. Günü denk gelmezse de 3. Günü gidersin. Bence yarına kadar adet olcan mı yada yarın sabah falan ona bi bak yarın da ara danış tüp bebek merkezini nasıl yapalım diye için rahat etsin. Ama merak etme problem olmaz inş. Bebişine kavuşmana az kalmış inş

Kızlar günaydın bugün minişlerimin ilk kontrolü var aslında miniş mi minişler mi belli olacak ama bence minişler. Allahım inş hayırlı haberlerini almayı nasip eder. Darısı başınıza şekerler. Dualarınızı bekliyorum çoooooook heyecanlıyım

sağlıcaklı olsunlar inşallah canım.

Hadi insallah minislerdir tatlim :) Sağlıkla olsunlar dualarim seninle

kızlar hangi hastanelerde yaptırdınız? morfoloji sebebiyle yaptıran var mı aranızda?

hayırlı haberler ile gel inşallah minişlerdir :)

Bugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa

merhaba canım bşey sorcaktım. transfer esnasında ağrı acı oluyormu nasıl bir işlem canım anlatabilirmisin??

Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?

Canim endise etme ben pazar gitmistim merkeze ama kapali olursak 3.gunde gelebilirsin sorun yok demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…