- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Aleykum selam canm gunaydin. Canm bildigim kadariyla doktor cagirir yyinede ya. Yani bana cok onemli bisey olmadikca pazar gunu cagirmiyoruz demisti adet olursan pazara denk gelirse yinede ara demisti. Sanada sıkıntı olmaz uzulmes.a günydın kızlarr gününz aydın dileklerniz kabul olur inşş tecrübeli arkdşlardn fikir almk istiyorum yardımcı olurmusunuz benim adetim bu gün yarın olcak gibi ya adetim 2. günü pazara gelirse benim ne yapmam lazım bu ay bnde tüp bebege başlıyacaktım bu ayı ip ile cektik ne kadersizmişim daha başlamadan ters mi gidecek
ne yapcam ben yaaa
Bu şekilde tam detaylı bişey diyemem ama sanırım pıhtılaşma problemi var gibi. Coraspin clexane vs kullanıyor musun? Doktorunun haberi var mı? Yoksa sonucu ona kesinlikle göster canım 9 ay boyunca aspirin ve kan sulandırıcı clexane iğne kullanman gerekebilir canım
Bilmiyorum ki kısmet artık bakalım bir süprizle karşılaşır mıyız acaba :)O zaman tek yumurta ikizi de olabilir belki
unuturmuyum hiç hep söylüyorum canım burda herkes birbirinin ne hissettiğini çok iyi anlıyor aynı yollardan geçtik çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bizi evlatsızlıkla sınamasınAmin bitanem ya cok sevindin hayırlı olsun bizlerise unutma duanda :)
Amin canimunuturmuyum hiç hep söylüyorum canım burda herkes birbirinin ne hissettiğini çok iyi anlıyor aynı yollardan geçtik çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bizi evlatsızlıkla sınamasın
Canım benim de haftasonuna gelince mecbur adetin 3. Günü başladık sorun olmaz dediler 2. 3. Gün diyorlar zaten. İmkanın olursa 2. Günü denk gelmezse de 3. Günü gidersin. Bence yarına kadar adet olcan mı yada yarın sabah falan ona bi bak yarın da ara danış tüp bebek merkezini nasıl yapalım diye için rahat etsin. Ama merak etme problem olmaz inş. Bebişine kavuşmana az kalmış inşs.a günydın kızlarr gününz aydın dileklerniz kabul olur inşş tecrübeli arkdşlardn fikir almk istiyorum yardımcı olurmusunuz benim adetim bu gün yarın olcak gibi ya adetim 2. günü pazara gelirse benim ne yapmam lazım bu ay bnde tüp bebege başlıyacaktım bu ayı ip ile cektik ne kadersizmişim daha başlamadan ters mi gidecek
ne yapcam ben yaaa
Kızlar günaydın bugün minişlerimin ilk kontrolü var aslında miniş mi minişler mi belli olacak ama bence minişler. Allahım inş hayırlı haberlerini almayı nasip eder. Darısı başınıza şekerler. Dualarınızı bekliyorumçoooooook heyecanlıyım
Hadi insallah minislerdir tatlim :) Sağlıkla olsunlar dualarim seninleKızlar günaydın bugün minişlerimin ilk kontrolü var aslında miniş mi minişler mi belli olacak ama bence minişler. Allahım inş hayırlı haberlerini almayı nasip eder. Darısı başınıza şekerler. Dualarınızı bekliyorumçoooooook heyecanlıyım
hayırlı haberler ile gel inşallah minişlerdir :)Kızlar günaydın bugün minişlerimin ilk kontrolü var aslında miniş mi minişler mi belli olacak ama bence minişler. Allahım inş hayırlı haberlerini almayı nasip eder. Darısı başınıza şekerler. Dualarınızı bekliyorumçoooooook heyecanlıyım
Bugun 14. Gunum arkadaslar kan degerim 2721 cok sukur artmis 9.gunum 207 ydi. yarin klinigime gondercem sonucu cumarteside kontrole gitcem kismet olursa
Aci olmuyo canm sadece sıkışık oluyosun o biraz stres o kadar. Bebislerini senle.kavusturuyolar ultrasyonda goruysunmerhaba canım bşey sorcaktım. transfer esnasında ağrı acı oluyormu nasıl bir işlem canım anlatabilirmisin??
Canim endise etme ben pazar gitmistim merkeze ama kapali olursak 3.gunde gelebilirsin sorun yok demislerdis.a günydın kızlarr gününz aydın dileklerniz kabul olur inşş tecrübeli arkdşlardn fikir almk istiyorum yardımcı olurmusunuz benim adetim bu gün yarın olcak gibi ya adetim 2. günü pazara gelirse benim ne yapmam lazım bu ay bnde tüp bebege başlıyacaktım bu ayı ip ile cektik ne kadersizmişim daha başlamadan ters mi gidecek
ne yapcam ben yaaa
oo ultrasonda görülme anı cok heyecanlıdır yaaa ayy nasıl dayanıcamm bılemıyorum sımdıden heyecan basıyoo :)Aci olmuyo canm sadece sıkışık oluyosun o biraz stres o kadar. Bebislerini senle.kavusturuyolar ultrasyonda goruysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?