çok heyecanlı canım bak benım embrıyolarıma ınsallah tutunmuslardır bebeklerımoo ultrasonda görülme anı cok heyecanlıdır yaaa ayy nasıl dayanıcamm bılemıyorum sımdıden heyecan basıyoo :)
Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorumtüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
bunlar transfer sırasındamı cekıldı kuzum ayyy harıkaa bebişlerinnnn :)çok heyecanlı canım bak benım embrıyolarıma ınsallah tutunmuslardır bebeklerım
evet canım transfer sırasında çekildi :) yavrularım inşallah benimledir inşallah allahım inşallaahhhbunlar transfer sırasındamı cekıldı kuzum ayyy harıkaa bebişlerinnnn :)
Toplandiktan sonra iliski yasagi basladi bizde doguma kadar da iliski yok dedi.dr umKizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorumtüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
Doğuma kadar yok uppsss... bizimki bu işe cok üzülecekToplandiktan sonra iliski yasagi basladi bizde doguma kadar da iliski yok dedi.dr um
Çok saol canım benim
Çok güzel tebrik ederim canım. Çok sevindim senin iki embriyo muydu, kaç günlükken transfer edilmişti? Bence senin ikiz olabilir. Gözünaydın tatlım
Canım onlar çok doğal bende de olmuştu arada bir. Halen de arada bir olabiliyor düşürmeyle kesinlikle kesinlikle kesinlikle alakası yokkk tamam mı canım boşa üzüyorsun kendini. Bebişi de üzme bakem annesi
çok güzeell çok duygulu özel biann.. Allahım bian önce bızede yaşatsın canmm ınsaallah bebişlerin senleevet canım transfer sırasında çekildi :) yavrularım inşallah benimledir inşallah allahım inşallaahhh
Doğuma kadar yok mu tehlikeli mi oluyor musToplandiktan sonra iliski yasagi basladi bizde doguma kadar da iliski yok dedi.dr um
Cok heyecanli canim Rabbim bide.kucagimizda gotmeyi nasip.etsinoo ultrasonda görülme anı cok heyecanlıdır yaaa ayy nasıl dayanıcamm bılemıyorum sımdıden heyecan basıyoo :)
AMİİİNNNNN AMİNNNNNN İNŞAALLAH CANIMMMCok heyecanli canim Rabbim bide.kucagimizda gotmeyi nasip.etsin
İnşaallah annesi tutunmuslar gibi dusun hamile gibi davsan moralini yüksek tut hatta bildigin hiçbişey takmayan deli gibi davran... haber izleme muzik dinle ilahi dinle eski güzel gunlerinizin resimlerini videolarini izle... kop gercek hayattan 10 12 gün...çok heyecanlı canım bak benım embrıyolarıma ınsallah tutunmuslardır bebeklerım
Yok canım yok düşme değil yerleşmedir o sen içini ferah tut. Çok zorlamadan düşmez o. Bu bekleme işi en streslisi zaten
Evet çok stresli ama psikolojik mıdır nedir agrilarim birden kesildi.hiç ağrı hissetmiyordum. Düştü galiba
Ehhhehe:) aynen..yumurta toplandıktan sonra yasak dıye bılıyorum valla tedavıye basladgmzdan berı ılıskı yok bızde
Henuz bişiy demedi toplama haftaya ins da bizimki rahat durmuoBizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en sonsimdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
çok güzeell çok duygulu özel biann.. Allahım bian önce bızede yaşatsın canmm ınsaallah bebişlerin senle
öyle davranıyorudm canım yarın test gunum dun hafıd toz pembe bı leke gelınce cok endıselenmıstım evde test yaptım tek cızgıydı aslında moralım cok bozuk kızlarİnşaallah annesi tutunmuslar gibi dusun hamile gibi davsan moralini yüksek tut hatta bildigin hiçbişey takmayan deli gibi davran... haber izleme muzik dinle ilahi dinle eski güzel gunlerinizin resimlerini videolarini izle... kop gercek hayattan 10 12 gün...
Canim toplamadan.3 gun once yapin dedi dr bize ona bile.karistilar yani .Henuz bişiy demedi toplama haftaya ins da bizimki rahat durmuotehlikesi varmi diye merak ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?