Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?

yumurta toplamadan 3 gün önce ilişki olsun dedi bize. yumruta toplandıktan sonra 3-4 gün bekleyin sonrasında olabilir dediler. ama transfer sonrasını bilmiyorum canım..

Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
Toplandiktan sonra iliski yasagi basladi bizde doguma kadar da iliski yok dedi.dr um

Bizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en son simdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .

çok heyecanlı canım bak benım embrıyolarıma ınsallah tutunmuslardır bebeklerım
İnşaallah annesi tutunmuslar gibi dusun hamile gibi davsan moralini yüksek tut hatta bildigin hiçbişey takmayan deli gibi davran... haber izleme muzik dinle ilahi dinle eski güzel gunlerinizin resimlerini videolarini izle... kop gercek hayattan 10 12 gün...

Bizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en son simdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
Henuz bişiy demedi toplama haftaya ins da bizimki rahat durmuo tehlikesi varmi diye merak ediom

çok güzeell çok duygulu özel biann.. Allahım bian önce bızede yaşatsın canmm ınsaallah bebişlerin senle

inşallah güzelim evet öyle özel bi andı ki hemsırelere dedim ki bunlar mı benım bebeklerım evet onlar sızın bebeklerınız dedi ekran goruntusunu alabılır mıyım esıme gosterıcem dedım ıyıkı almısım yavrularımın ılk resımlerını allahım ınsallah benımledırler

Ay kizlar bana hala hayalmis gibi geliyo kac senedir hüsran yasadim her ay. Insallah sonumuz gelir sag salim kucagimiza aliriz . olmayan arkadaslar umitsizlige dusmeyin bizde sorun olmadigi halde 3 senedir olmuyodu. Ins hepiniz bu sene sonu gelmeden hamis kalicaksiniz Rabbimin.izniyle

öyle davranıyorudm canım yarın test gunum dun hafıd toz pembe bı leke gelınce cok endıselenmıstım evde test yaptım tek cızgıydı aslında moralım cok bozuk kızlar

Henuz bişiy demedi toplama haftaya ins da bizimki rahat durmuo tehlikesi varmi diye merak ediom
Canim toplamadan.3 gun once yapin dedi dr bize ona bile.karistilar yani .şaka bi yana spermler acisindan 3 gun perhiz dediler .bence ilk 3 aydan sonra sorun olacagini sanmam .yani.bizimki 9 ay durmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…