Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya canım ben ist dayım burda bahcecı ye cok guvenyoum ama orda subesı yok sanırım ama tup bebek merkezınde spermyogram yaptr bence herhangı bıyer olabılır ama tup bebek merkezı olsn mutlaka
Hatta dr ıstemeae bile sperm dondurma a yapın ne olur ne olmaz benm drum rıske atmayalım opuda sperm yetrlı cıkmazsa dıye onden spermygram yaptrdı ve olanları dondurdu

Hatta dr ıstemeae bile sperm dondurma a yapın ne olur ne olmaz benm drum rıske atmayalım opuda sperm yetrlı cıkmazsa dıye onden spermygram yaptrdı ve olanları dondurdu
Biz bu ay başlamayacağız tüp bebeğe ama eşimin sperm sayısına bir bakmak istiyoruz ikna edebilirsem . Çünkü haziranda Oruç tuttu değerleri çok düştü .onyğzden tüp bebek merkezinde Bu ay spermografi yapamayız sanırım tedavi olmadığım için .

Canım benım esımde oructuttu orucun cok etkıleyecegını sanmıyorum ama bızim spermler de hazoranda dondurulmustu onceden yaptrmann zararı engeli yok

Slm kizlar bende eylul yada ekimde tup bebege baslayacagim insallah ugur getirir bize ve bebeklerimize kavusuruz
Bende eylül yada ekim . kızlar eylülde bayram var tüp bebek tedavimi etkilermi doktorlar bayramda tüp bebek yaparmı .

Bende eylül yada ekim . kızlar eylülde bayram var tüp bebek tedavimi etkilermi doktorlar bayramda tüp bebek yaparmı .
Cnm bana ilk doktorum tup bebrgin tatili zamani olmaz dedi..ne olursa olsun yapilr dedi..cunku benmkide yilbasina geleblr diye korkuodum ozaman sormstm

Selam kızlar benimde ploraktinim yüksekti ertelendi bu ay inşallah tedaviye başlıcaz 1 hafta sonra adet olacağım. İlk defa bir adeti bukadar hevesle bekliyorum. Normalde kabusum olur her ay. Yarında eşimin semen analizi var. İnşallah sorun çıkmaz ondada. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Ben onuda arastirdim etkilemiyormus canim senin doktor yoksa nobetci doktor ilgileniyomus canim sıkıntı olmuyomus canim
Aklıma takıldı çünkü arkadaşım . Teşekkür ederim . Bayramda ankara dışında olacaktık ama vazgçetim bu daha önemli . Tüp bebeğe çok bel bağladık tutmazsa işte o zaman patlarız resmen.

Tüp bebek tedavisine başlarken öncesinde vurulan iğneler herkeste mecburi mi? Mesela ben de yumurta üretimi var, pko da yok diyelim sorunun nedeni eşimdeyse ben o iğneleri yine vurulacak mıyım? Bu konularda hiç bilgim yok eylülde gitcez doktora da ondan sonra öğrenirim artık

Benimde aşılama olduğum ay 37 oldu prolaktin . Doktor 2 ay yasakladı tüp bebek ve aşılama . O yüzden bu ay da tedaviye başlamadım bekliyorum .prolaktin düşer kendiliğinden dedi.

Arkadaşım ben aşılama oldum haziranda . Bende pko yok yumurtlamam çatlamam adetim hep düzenli . Bütün iğneleri oldum yinede. Bu tedavilerde maalesef eşinde de olsa yinede sana iğne yapıyorlar.

Benimde aşılama olduğum ay 37 oldu prolaktin . Doktor 2 ay yasakladı tüp bebek ve aşılama . O yüzden bu ay da tedaviye başlamadım bekliyorum .prolaktin düşer kendiliğinden dedi.
Benimde 42 çıkmıştı ploraktinim 1 ay dostinex kullandım düşmüş çok şükür zaten başka şikayetim yoktu bununla ilgili göğüsten süt gelmesi adet gecikmesi gibi stresle alakalı bir hormon diye okudum her yerde benimkide heralde ondan o gün bayağı stresliydim çünkü

Bana ilaç vermedi doktor . Aşılamadan olmuştur dedi . Benden süt falan gelmedi iç kanama geçirdim aşılamadan sonra aşırı üzüntü ve stres oldu bende . 2 ay önce baktıklarında gayet düşük çünkü . 2 ay yasakladı doktor herşeyi . Ben herşeyi kafaya aşırı takan bir kadınım aşılama tutmayınca depresyona girdim resmen psikolojim bozuldu . O yüzden yükselmesi normal .

Evet canım malesef vurulacaksın. Kadınlarda her ay 1 adet yumurta olgunlaşıyormuş doktor öle demişti. Bu iğnelerle çok daha fazla yumurtayı olgunlaştırıyorlar. Olgunlaşan yumurtaları da toplayıp döllendiriyorlar.

Seni çok iyi anlıyorum cnm zaten bi rahat olmayı başarabilsek daha kolay olcak herşey. Bende çok takarım kafaya herşeyi benimde sadece o günlük stresten kaynaklanıyordu eminim sırf bu yüzden 1 ay ertelendi değdimi değmedi ama oldu işte

Boşa stres bizimkisi zaten Rabbimin dileğinden ötesi yok ki herşeyde vardır bi hayır diyip teslim olabilsek. O çocuğun doğum saatini biz belirleyemeyiz ki nasip olacaksa zaten biz istemesekde olacak. Ahh biz ahh

Evet arkadaşım çok haklı yumurta sayısını arttırıyorlar bu iğnelerle böylece şans artıyor . Yani bizim her ay olan düzenimize yapay bir doping gibi oluyor . Bunu benim vücudum kaldıramadı mesela fenalaştım iç kanama geçirdim .

Allah korusun canim insallah olumlu olacak sen yeterki iyi dusun canim seni uzecek herseyden uzak dur canim

Aynen anlık üzüntü stres kafaya takmalardan neler geldi başıma . Çok üzülüyorum Allah a isyan etmemek için ağlıyorum kendi kendimi yiyorum .Kaderimde bir evlat varmı bilemiyorum büyük bir belirsizlik . Ya hiç olmazsa diyorum yine üzülüyorum .

Allah korusun canim insallah olumlu olacak sen yeterki iyi dusun canim seni uzecek herseyden uzak dur canim
Aşılama olunca hep olumlu düşündüm mutlu mutlu dolandım ortalıkta sanki hamileymişim gibi . Sonra kan testi negatif olunca baya dağıldım . 4 yıllık evliyim arkadaşım dile kolay herkesin gözü üzerimde herkes iğneli iğneli laf sokuyor. Madem çocuğun yok diye üzülüyorsun yap dedi ablam dün yapamıyoruz onu bi anlasa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…