Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ayy canm soyledıgın ıyı oldu bende alırımm :)) cok heyecanlı ya sunada bıle varya nasıl kalbım atıyorr

Bizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en son simdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
Canım ya ama igne kullanıyoruz ya erkeğin spermi yle olursa yani yumurtalaryumurtalar da sıkıntı olmaz mı bana yasak demediler ama sormadım da doktora

Canım ya ama igne kullanıyoruz ya erkeğin spermi yle olursa yani yumurtalaryumurtalar da sıkıntı olmaz mı bana yasak demediler ama sormadım da doktora
Simdilik yasak yok canim toplama gunune kadar sen druna sor yinede yumurta toplamadan 3 gun oncesinde yapin toplandiktan sonra transfer gunune kadar yasak yok ilacda yok.transfer gununden sonra aslaaa yok dediler

Simdilik yasak yok canim toplama gunune kadar sen druna sor yinede yumurta toplamadan 3 gun oncesinde yapin toplandiktan sonra transfer gunune kadar yasak yok ilacda yok.transfer gununden sonra aslaaa yok dediler
Kız sordum doktora gök ilişki yasağı dedi kaç gündür ne çekti garibim kocam. .ay sevindim kim açtı bu konuyu allah razı olsun ya valla bende yara vardi rahim ağzında 3 hafta yasaktı ondan öncede adetim vardı heh 1 ayı geçik adam deli oldu..

Daha cok deli olucaklar yaklasik 1 sene gibi unutacaklar bence .yeni dogdugunda da zor biraz lohusalik falan derken

Bizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en son simdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
Valla bilmiyorum ki ikiz gebelik.diyemi nebilim adam doguma kadr iliski yasak dedi bende neden diye soramadm haliyle utandim

Valla bilmiyorum ki ikiz gebelik.diyemi nebilim adam doguma kadr iliski yasak dedi bende neden diye soramadm haliyle utandim
:)) aynen benim.oglumda hamileyken kontrolumde esim sor sor diyodu iliski yasagi ne zaman bitecek diye . ay nasil.utanmistim.dr ne dedi acaba kadin.ne.derdinde diye. Halbuki bana kalsa 9 ay olmaz .korkuyorum zarar gelir.diye zaten

Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
Bizdede aynı canım iğnelerde beraber ilişki bitti hala da yok :) hemde benim araya bir aylık erteleme girdi

hadi insallh saglikli sihatlidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…