- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
ayy canm soyledıgın ıyı oldu bende alırımm :)) cok heyecanlı ya sunada bıle varya nasıl kalbım atıyorrinşallah güzelim evet öyle özel bi andı ki hemsırelere dedim ki bunlar mı benım bebeklerım evet onlar sızın bebeklerınız dedi ekran goruntusunu alabılır mıyım esıme gosterıcem dedım ıyıkı almısım yavrularımın ılk resımlerını allahım ınsallah benımledırler
Canım ya ama igne kullanıyoruz ya erkeğin spermi yle olursa yani yumurtalaryumurtalar da sıkıntı olmaz mı bana yasak demediler ama sormadım da doktoraBizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en sonsimdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
al al bakar durursun bebişine ben gibi sonrada kucagına alırsın ınsallahayy canm soyledıgın ıyı oldu bende alırımm :)) cok heyecanlı ya sunada bıle varya nasıl kalbım atıyorr
Simdilik yasak yok canim toplama gunune kadar sen druna sor yinede yumurta toplamadan 3 gun oncesinde yapin toplandiktan sonra transfer gunune kadar yasak yok ilacda yok.transfer gununden sonra aslaaa yok dedilerCanım ya ama igne kullanıyoruz ya erkeğin spermi yle olursa yani yumurtalaryumurtalar da sıkıntı olmaz mı bana yasak demediler ama sormadım da doktora
;,)) bencede durmaz ;Canim toplamadan.3 gun once yapin dedi dr bize ona bile.karistilar yani .şaka bi yana spermler acisindan 3 gun perhiz dediler .bence ilk 3 aydan sonra sorun olacagini sanmam .yani.bizimki 9 ay durmaz :))
Kız sordum doktora gök ilişki yasağı dedi kaç gündür ne çekti garibim kocam. .ay sevindim kim açtı bu konuyu allah razı olsun ya valla bende yara vardi rahim ağzında 3 hafta yasaktı ondan öncede adetim vardı heh 1 ayı geçik adam deli oldu..Simdilik yasak yok canim toplama gunune kadar sen druna sor yinede yumurta toplamadan 3 gun oncesinde yapin toplandiktan sonra transfer gunune kadar yasak yok ilacda yok.transfer gununden sonra aslaaa yok dediler
Aynen aynen bizimki.fenalardaDoğuma kadar yok uppsss... bizimki bu işe cok üzülecek
Her dr yasaklamiyo sanirim bu da dr dan dr a degisiyi bize yasakmismisDoğuma kadar yok mu tehlikeli mi oluyor mus
Canim.bu konuyu sen actin galiba Allah razi olsun. sen hangi asamadasin .Rabbim nasip etsin sanada canim InsallahYenimahallede bi sene okudum ilkokul5:)ataturk ilk og.okulumda(guven ilk okuluydu adi sonra degisti):)
Daha cok deli olucaklarKız sordum doktora gök ilişki yasağı dedi kaç gündür ne çekti garibim kocam. .ay sevindim kim açtı bu konuyu allah razı olsun ya valla bende yara vardi rahim ağzında 3 hafta yasaktı ondan öncede adetim vardı heh 1 ayı geçik adam deli oldu..
Ne yapcak.durmayip ta zorla mi yapicak;,)) bencede durmaz ;)
Bebisler nasil canim bulanti kusma varmiHer dr yasaklamiyo sanirim bu da dr dan dr a degisiyi bize yasakmismis
Canim size yasaksa zaten olmaz . bizim dr ne dicek bakalim. Seninki bide ikiz ya ondanmi acepNe yapcak.durmayip ta zorla mi yapicakyada yaptin diyelim bisey olursa dr yasak dedigi halde vicdan azabindan ve benim azabimdan kurtulamaz
Valla bilmiyorum ki ikiz gebelik.diyemi nebilim adam doguma kadr iliski yasak dedi bende neden diye soramadm haliyle utandimBizde yumurta toplanmadan 3 gun once yapmistik en sonsimdilik.iliski yok dusuk tehlikesi yuzunden . doguma kadarmi canm yasakladi drun senin neden acaba .
:)) aynen benim.oglumda hamileyken kontrolumde esim sor sor diyodu iliski yasagi ne zaman bitecek diye . ay nasil.utanmistim.dr ne dedi acaba kadin.ne.derdinde diyeValla bilmiyorum ki ikiz gebelik.diyemi nebilim adam doguma kadr iliski yasak dedi bende neden diye soramadm haliyle utandim
Bizdede aynı canım iğnelerde beraber ilişki bitti hala da yok :) hemde benim araya bir aylık erteleme girdiKizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorumtüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
hadi insallh saglikli sihatlidirlerKızlar günaydın bugün minişlerimin ilk kontrolü var aslında miniş mi minişler mi belli olacak ama bence minişler. Allahım inş hayırlı haberlerini almayı nasip eder. Darısı başınıza şekerler. Dualarınızı bekliyorumçoooooook heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?