Ayy evet dun ilk defa kustum ki omrum boyu kustugum sayilidir kusamm normalde bulantim vardi ama hic kusmamistim dun ilk olduBebisler nasil canim bulanti kusma varmi
cnm bizde tüp bebege başlar baslamaz iliski yasak ve halen yasak hamile kalirsan riske atilmaz yaniKizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorumtüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
amin canm insallh bide sagsalim kucagimiza alaydik rabbimn izniyle darisi diger tadavi goren anne adaylarinaAy kizlar bana hala hayalmis gibi geliyo kac senedir hüsran yasadim her ay. Insallah sonumuz gelir sag salim kucagimiza aliriz . olmayan arkadaslar umitsizlige dusmeyin bizde sorun olmadigi halde 3 senedir olmuyodu. Ins hepiniz bu sene sonu gelmeden hamis kalicaksiniz Rabbimin.izniyle
al bendende o kadar bende bu konuda cok pimpirikliyim adami yaklaştirmiyom zavalli bi yandanda aciyomKız sordum doktora gök ilişki yasağı dedi kaç gündür ne çekti garibim kocam. .ay sevindim kim açtı bu konuyu allah razı olsun ya valla bende yara vardi rahim ağzında 3 hafta yasaktı ondan öncede adetim vardı heh 1 ayı geçik adam deli oldu..
Canım kocam ya üzülüyorum ama napalım zaten olursa bi bu gün olur çünkü cumartesi e 2 hormonu na bakılacak sanırım oda iyiyse pazartesi opuya alacaklar o zaman da erkeğin 3 4 gün pehriz li olmasi lazim ..al bendende o kadar bende bu konuda cok pimpirikliyim adami yaklaştirmiyom zavalli bi yandanda aciyom
senin yumurta toplama işlemindesi sanirm dimi cnm erkekte az siksin dişini benimki hergun beni ihmal ediyon diyip duruyor ne yapm 5 sne sonra hamile kalmsim riske atarmiyim bende duymamazliktan geliyom oda deli oluyorCanım kocam ya üzülüyorum ama napalım zaten olursa bi bu gün olur çünkü cumartesi e 2 hormonu na bakılacak sanırım oda iyiyse pazartesi opuya alacaklar o zaman da erkeğin 3 4 gün pehriz li olmasi lazim ..
beklesin cnm boşver mecbur okadar zahmetten gececeksin valla erkek icin zor ama ne yapalim onlarda artik bi sekilde dayanackAmanin sadece ben değil herkes muzdaripmis bu konuda.. ilk önce utandim sormasam mi dedim ama goruluyorki iyiki de sormuşum
İnşallah tutarda beklemeye razi olacak artikin.. garibim c.tesi bekliodu simdi 1 sene sonraki c.tesi bekleyecek
Leblebi ye canm.cunuk.kraker .soguk sut bunlar bulantiyi alirAyy evet dun ilk defa kustum ki omrum boyu kustugum sayilidir kusamm normalde bulantim vardi ama hic kusmamistim dun ilk oldu
Amin canm.amin.kalp.atisini aldin sen.dimiamin canm insallh bide sagsalim kucagimiza alaydik rabbimn izniyle darisi diger tadavi goren anne adaylarina
Ben actim canm:)allah sendende razi olsun..insallah hepimiz icin ugurlu gelir...Kız sordum doktora gök ilişki yasağı dedi kaç gündür ne çekti garibim kocam. .ay sevindim kim açtı bu konuyu allah razı olsun ya valla bende yara vardi rahim ağzında 3 hafta yasaktı ondan öncede adetim vardı heh 1 ayı geçik adam deli oldu..
Cnm benm saol allah sendende razi olsun:)cnm ben bekliorm konuyu actm ama bana ugurlu gelmediCanim.bu konuyu sen actin galiba Allah razi olsun. sen hangi asamadasin .Rabbim nasip etsin sanada canim Insallah
Sen hangi sehirdesin cnm hangi hast şuanki tedavin?Cnm benm saol allah sendende razi olsun:)cnm ben bekliorm konuyu actm ama bana ugurlu gelmedidonmuslar icin bekliorz bu ayin sonu diye dusunuodm ama karar degiseblr suan net bisey yok
Adana acibademde canmSen hangi sehirdesin cnm hangi hast şuanki tedavin?
yok cnm daha almadm ayin22 sine doktorum del dedi ama sabhlari mide bulntusi baş dönmesi fena ediyor sabh yatkta elimde kirakerle saga sola dönuyom neyapayimki başkaAmin canm.amin.kalp.atisini aldin sen.dimi
Sagolasin canin bulantiyi bisekil atlatiyorum da kusma gelince tutulmuyomus gebelikte onu anladimLeblebi ye canm.cunuk.kraker .soguk sut bunlar bulantiyi alir
Şu anda igne vuruluyorum canım işte e 2 bakilacak cumartesi pazartesi büyük ihtimalle toparlar bakalım ne olacak benek sabırla b3kliyor um. . evet beklesin ben onun için bi dünya igne vuruluyorum daha da çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum oda katlanarak mecbur..Rabbim yazdı tabi ama onun için çaba sarf ediyorum..senin yumurta toplama işlemindesi sanirm dimi cnm erkekte az siksin dişini benimki hergun beni ihmal ediyon diyip duruyor ne yapm 5 sne sonra hamile kalmsim riske atarmiyim bende duymamazliktan geliyom oda deli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?