Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

amin canm insallh bide sagsalim kucagimiza alaydik rabbimn izniyle darisi diger tadavi goren anne adaylarina

al bendende o kadar bende bu konuda cok pimpirikliyim adami yaklaştirmiyom zavalli bi yandanda aciyom

al bendende o kadar bende bu konuda cok pimpirikliyim adami yaklaştirmiyom zavalli bi yandanda aciyom
Canım kocam ya üzülüyorum ama napalım zaten olursa bi bu gün olur çünkü cumartesi e 2 hormonu na bakılacak sanırım oda iyiyse pazartesi opuya alacaklar o zaman da erkeğin 3 4 gün pehriz li olmasi lazim ..

Amanin sadece ben değil herkes muzdaripmis bu konuda.. ilk önce utandim sormasam mi dedim ama goruluyorki iyiki de sormuşum
İnşallah tutarda beklemeye razi olacak artikin.. garibim c.tesi bekliodu simdi 1 sene sonraki c.tesi bekleyecek

Canım kocam ya üzülüyorum ama napalım zaten olursa bi bu gün olur çünkü cumartesi e 2 hormonu na bakılacak sanırım oda iyiyse pazartesi opuya alacaklar o zaman da erkeğin 3 4 gün pehriz li olmasi lazim ..
senin yumurta toplama işlemindesi sanirm dimi cnm erkekte az siksin dişini benimki hergun beni ihmal ediyon diyip duruyor ne yapm 5 sne sonra hamile kalmsim riske atarmiyim bende duymamazliktan geliyom oda deli oluyor

beklesin cnm boşver mecbur okadar zahmetten gececeksin valla erkek icin zor ama ne yapalim onlarda artik bi sekilde dayanack

Ben actim canm:)allah sendende razi olsun..insallah hepimiz icin ugurlu gelir...

Canim.bu konuyu sen actin galiba Allah razi olsun. sen hangi asamadasin .Rabbim nasip etsin sanada canim Insallah
Cnm benm saol allah sendende razi olsun:)cnm ben bekliorm konuyu actm ama bana ugurlu gelmedidonmuslar icin bekliorz bu ayin sonu diye dusunuodm ama karar degiseblr suan net bisey yok

Cnm benm saol allah sendende razi olsun:)cnm ben bekliorm konuyu actm ama bana ugurlu gelmedidonmuslar icin bekliorz bu ayin sonu diye dusunuodm ama karar degiseblr suan net bisey yok
Sen hangi sehirdesin cnm hangi hast şuanki tedavin?

senin yumurta toplama işlemindesi sanirm dimi cnm erkekte az siksin dişini benimki hergun beni ihmal ediyon diyip duruyor ne yapm 5 sne sonra hamile kalmsim riske atarmiyim bende duymamazliktan geliyom oda deli oluyor
Şu anda igne vuruluyorum canım işte e 2 bakilacak cumartesi pazartesi büyük ihtimalle toparlar bakalım ne olacak benek sabırla b3kliyor um. . evet beklesin ben onun için bi dünya igne vuruluyorum daha da çok sıkıntı çekeceğimi biliyorum oda katlanarak mecbur..Rabbim yazdı tabi ama onun için çaba sarf ediyorum..

Kızlar bu e 2 hormonu u bide progesteron hormonu igneleri vurun kaç çıkmalı değerler bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…