Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben demedim canım kimseye. Eşim istemiyor annemde kayinvalidem de bu aralar arıyorlar bebek gördük hastaneyle uğraşıyordunuz falan diye. Ikimizin aileside istiyor tutmazsa korkusundan soyleyemedim uzulmesinler diye

Ben demedim canım kimseye. Eşim istemiyor annemde kayinvalidem de bu aralar arıyorlar bebek gördük hastaneyle uğraşıyordunuz falan diye. Ikimizin aileside istiyor tutmazsa korkusundan soyleyemedim uzulmesinler diye
ayneeeeeeeeeennnnn..... aynen canmm.. aynı duyguları paylasıyoruz

Olsun süpriz yaparsınız benim saklamam mümkün değil tedavimi kendi ailem karşılıyor çünkü ondan yani bide her gün görüşüyoruz anlarlar yani..

QUOTE="zrr, post: 43051613, member: 682172"]Olsun süpriz yaparsınız benim saklamam mümkün değil tedavimi kendi ailem karşılıyor çünkü ondan yani bide her gün görüşüyoruz anlarlar yani..[/QUOTE]
Evet canim supriz olur artik insallah :))) Aşılama olduğum da annemlere gittik eşim kum düşürüyor falan dedi anlamasinlar diye .

Bisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?

QUOTE="zrr, post: 43051613, member: 682172"]Olsun süpriz yaparsınız benim saklamam mümkün değil tedavimi kendi ailem karşılıyor çünkü ondan yani bide her gün görüşüyoruz anlarlar yani..
Evet canim supriz olur artik insallah :))) Aşılama olduğum da annemlere gittik eşim kum düşürüyor falan dedi anlamasinlar diye .[/QUOTE]
Hahhaa o iyiymiş. .

Bisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?
yanı canm transferden snra hamıle gıbı davranın yanı hamılelıkte neye dıkkat edılıyorsa ona dıkkat edın hatta daha dıkkatlı olmak kaydıyla dıye bılıyorum :/

Ayni durumdayim en yakın arkadaşıma bile demedim sadece esim ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…