- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canım başkentte pınar hanım var o da çok iyi bir dr. diye duydum. Ben de adanalıyım ama şuan adanada değilim iş gereği başka bir ildeyim. Bende tüp bebek yaptırırsam pınar hanıma yaptırmayı düşünüyorum.Adana acibademde canm
Kizlar bu süreci kimseyle paylaştıniz mi ailenizle arkadaşlarınızla[/QUOTE
Benim Ailem biliyor ama eşimin ailesiyle ggörüşmüyoruz ondan haberleri yok bide iki tane arkadaşım biliyor canım. .sen kimseye demedin mi..
arkadaşlarımla paylaşmadım.. ailedende birkaç kişi biliyor bilmiyor gibi karışık bı durumdayızKizlar bu süreci kimseyle paylaştıniz mi ailenizle arkadaşlarınızla
ayneeeeeeeeeennnnn..... aynen canmm.. aynı duyguları paylasıyoruzBen demedim canım kimseye. Eşim istemiyor annemde kayinvalidem de bu aralar arıyorlar bebek gördük hastaneyle uğraşıyordunuz falan diye. Ikimizin aileside istiyor tutmazsa korkusundan soyleyemedim uzulmesinler diye
Olsun süpriz yaparsınız benim saklamam mümkün değil tedavimi kendi ailem karşılıyor çünkü ondan yani bide her gün görüşüyoruz anlarlar yani..Ben demedim canım kimseye. Eşim istemiyor annemde kayinvalidem de bu aralar arıyorlar bebek gördük hastaneyle uğraşıyordunuz falan diye. Ikimizin aileside istiyor tutmazsa korkusundan soyleyemedim uzulmesinler diye
Tutarsa aaa hic beklemiyordum falan dicemayneeeeeeeeeennnnn..... aynen canmm.. aynı duyguları paylasıyoruz
işte nasip kısmet felen derız :))))))))))))))))) ey Allahım yawTutarsa aaa hic beklemiyordum falan dicemyanlislikla2 oldu
Ne güzel olur. .işte nasip kısmet felen derız :))))))))))))))))) ey Allahım yaw
Bide bizim ailede dogal yoldan baya ikiz var size cekmisim falan derim ayy ne guzel olur ya tutar hepimizinde insallah :)))işte nasip kısmet felen derız :))))))))))))))))) ey Allahım yaw
bende bende :)))))) inşallah tutar canm Allahın ıznıyle..Bide bizim ailede dogal yoldan baya ikiz var size cekmisim falan derim ayy ne guzel olur ya tutar hepimizinde insallah :)))
Insallah canim dualarimizda unutmayalin birbirimizi :)bende bende :)))))) inşallah tutar canm Allahın ıznıyle..
Bisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?inşallah güzelim evet öyle özel bi andı ki hemsırelere dedim ki bunlar mı benım bebeklerım evet onlar sızın bebeklerınız dedi ekran goruntusunu alabılır mıyım esıme gosterıcem dedım ıyıkı almısım yavrularımın ılk resımlerını allahım ınsallah benımledırler
Evet canim supriz olur artik insallah :))) Aşılama olduğum da annemlere gittik eşim kum düşürüyor falan dedi anlamasinlar diyeQUOTE="zrr, post: 43051613, member: 682172"]Olsun süpriz yaparsınız benim saklamam mümkün değil tedavimi kendi ailem karşılıyor çünkü ondan yani bide her gün görüşüyoruz anlarlar yani..
yanı canm transferden snra hamıle gıbı davranın yanı hamılelıkte neye dıkkat edılıyorsa ona dıkkat edın hatta daha dıkkatlı olmak kaydıyla dıye bılıyorum :/Bisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?
unutmayalım canmmmInsallah canim dualarimizda unutmayalin birbirimizi :)
Ayni durumdayim en yakın arkadaşıma bile demedim sadece esim ve benBen demedim canım kimseye. Eşim istemiyor annemde kayinvalidem de bu aralar arıyorlar bebek gördük hastaneyle uğraşıyordunuz falan diye. Ikimizin aileside istiyor tutmazsa korkusundan soyleyemedim uzulmesinler diye
;Tutarsa aaa hic beklemiyordum falan dicemyanlislikla2 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?