canım ben bu ay ki adet günümü bekliyorum adet olunca doktora haber vercem ve ıgneye baslıcaz ınsaallahvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
Kuzu_mm 4.gün iğnesi oldu
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
Arkadaslar aklima gelen isimleri yazdim yazmaya devam edelim mi. Bu surecte kac kisiyiz hangi asamadayiz tekrar tekrar sormadan geri sayfalara gitmeden ve isimlerinizle dua etme sansi olsun gozden kaçan olmasın dua ederken. Diye düşündüm. Sizce nasil olur?
İyi olur tabi canım Bende Tüp bebek de başarırız oldum. Şuan adet olmayı bekliyorum.valiente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
Arkadaslar aklima gelen isimleri yazdim yazmaya devam edelim mi. Bu surecte kac kisiyiz hangi asamadayiz tekrar tekrar sormadan geri sayfalara gitmeden ve isimlerinizle dua etme sansi olsun gozden kaçan olmasın dua ederken. Diye düşündüm. Sizce nasil olur?
Güzel olur canım iyi düşünmüşsun ben 1 kasimda gecikme yada erken olma durumu olmazsa adet olacagim. Ve ilk tup bebek tedavime başlayacağız insallahvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
bende 25 ekim giibi olmayı bekliyorum sımdıden hafıf hafıf agrı geliyor ama daha bısey yokGüzel olur canım iyi düşünmüşsun ben 1 kasimda gecikme yada erken olma durumu olmazsa adet olacagim. Ve ilk tup bebek tedavime başlayacağız insallah
canmvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
C caspe_r 1 Kasım adet gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
C cemrecemcemre igne icin adet gününü bekliyor
evet yaa huriyeyi çok merak edıyorumm.huriye048 tatlim ne yaptin minislerin nasilmis:)
Bebislerini görünce unuttu bizievet yaa huriyeyi çok merak edıyorumm.
olsun bebıslerını görsunde yeterkıı :)Bebislerini görünce unuttu bizi
Aklını severim senin ya güzel olur..:*valiente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
valiente tedaviye ara verdi
@caspe_r1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
C Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor
huriye048 transferi yapildi haber bekleniyor; )
Aynen :))) ama gelsin artik merak ettim ikiz mi tekiz mi :)))olsun bebıslerını görsunde yeterkıı :)
bende meraktayımmmmmm :)Aynen :))) ama gelsin artik merak ettim ikiz mi tekiz mi :)))
Cumartesi e 2 hormonu testi yapılacak ona göre toplama işlemine karar verilecek tatlım benimde..valiente tedaviye ara verdi
@caspe_r1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
C Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor
huriye048 transferi yapildi haber bekleniyor; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?