İkiz gibi tahmin ediyorum ben ama :)Aynen :))) ama gelsin artik merak ettim ikiz mi tekiz mi :)))
inşaAllaaahhhhİkiz gibi tahmin ediyorum ben ama :)
Çatladım meraktan yav sabah beriinşaAllaaahhhh
Gülüm Ben zor oluyor ama kabuguyla limon yiyorum öyle bogazlarimın enfeksiyonun alıyor. .yyiyebilirsen dene canım. .Kizlar ya çok kötü grip olmusum bogazim sis öksürük elimde mendille dolasiyorum is yerindeNe iyi gelir ne kekik iciyorum 2 gundur onun dışında
Transferin 5.gunundeyim :)valiente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
Kuzu_mm 4.gün iğnesi oldu
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
Arkadaslar aklima gelen isimleri yazdim yazmaya devam edelim mi. Bu surecte kac kisiyiz hangi asamadayiz tekrar tekrar sormadan geri sayfalara gitmeden ve isimlerinizle dua etme sansi olsun gozden kaçan olmasın dua ederken. Diye düşündüm. Sizce nasil olur?
Tamam canim deneyim zor olsun ya toparlamam lazim tedaviye kadar kendimiGülüm Ben zor oluyor ama kabuguyla limon yiyorum öyle bogazlarimın enfeksiyonun alıyor. .yyiyebilirsen dene canım. .
Bugün 7. İğnemi oldumcanmMK128 arkadaşımızda iğne oluyor suan. tam kaçıncı gun ıgnesı unuttm yanlış olmasın kendısı gelınce yazar yıne:)
Pardon test gunun yarindi yanlis yazmisimAn itibari ile adet oldum gunumden bir gun once dun test gunumdu cok ama cok moralim bozuk yikilmis durumdayim
Emin misin adet mi canım üzülme. .Pardon test gunun yarindi yanlis yazmisim
Beni de yazin benide grup disinda birakmayin beni yaaavaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
@caspe_r1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
C Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor
huriye048 transferi yapildi haber bekleniyor; )
Tatlim hamisim ben kalp atisini bekliyorum hurisde oyle .darisi olmayanlaravaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
@cemrecemcemre adet gününü bekliyor
İyimi şimdi kendindemi?Kızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
aklımdan gecırmıstım bugun 7 sanırım dıye ama yanlış olmasın dıye demedım kuzumBugün 7. İğnemi oldum
canımmm cok gecmıs olsunnn yaaKızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?