Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Huriye iyimis kizlar.keseyi görmüşler şükür musait degil yazicak.sonra tek bebis heralde
Ayyy çok sevindim darısı başına darısı başımıza canım. Allah nasip etsin sağlıklı olsun, tek çift önemli değil. Hadi bir kese kaldı Allahın izniyle. Senin kalp atışı için günün ne zaman

Kizlar bugun transferin 9. Gunu test sonucum 8.78 bebis tutunmusmudur asıl test gunum yarinnnn boyle olan oldumu
Canım test günün 10. Gün mü 12. Gün mü. Bir daha kan versen artarak gidiyorsa sıkıntı yoktur bence önemli olan artması gün gün artışı bize yazar mısın. Ben 2 günde bir kan testi yaptırıcam artışı görmek için . Hadi 2.test sonucun ne çıkıcak bakalım bizi haberdar et

valiente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi
C Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10

kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...

işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım

Son düzenleme:
Bende kese gormeyi bekliyorum canim kalp atisi icin 28 ekimde gidicem kese icinde belki bu cumartesi giderim baska hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…