- 9 Nisan 2013
- 656
- 440
- 103
Gecmis olsun canim. .Kızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
Saol Canım benimcanımmm cok gecmıs olsunnn yaa
Saol bitanemGecmis olsun canim. .
Ohh şükür iyi bari canım ya..sevindim. .Kızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
He iyi bari canım olsun da tek te olsa olur dimi ama kızlar ..sevindim..Huriye iyimis kizlar.keseyi görmüşler şükür musait degil yazicak.sonra tek bebis heralde
cok şükür canm. olsunda tek olsun önemli degıl Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasıp etsın ..Huriye iyimis kizlar.keseyi görmüşler şükür musait degil yazicak.sonra tek bebis heralde
Cok geçmiş olsun canımKızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
Canım emin misin çok umutluydum senden aramızda bir kaç gün vardı. İlaçlarını bırakma hemen doktora sor. Test yaptırdın mıAn itibari ile adet oldum gunumden bir gun once dun test gunumdu cok ama cok moralim bozuk yikilmis durumdayim
Canım geçmiş olsunKızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
Ayyy çok sevindim darısı başına darısı başımıza canım. Allah nasip etsin sağlıklı olsun, tek çift önemli değil. Hadi bir kese kaldı Allahın izniyle. Senin kalp atışı için günün ne zamanHuriye iyimis kizlar.keseyi görmüşler şükür musait degil yazicak.sonra tek bebis heralde
Canım test günün 10. Gün mü 12. Gün mü. Bir daha kan versen artarak gidiyorsa sıkıntı yoktur bence önemli olan artması gün gün artışı bize yazar mısın. Ben 2 günde bir kan testi yaptırıcam artışı görmek için . Hadi 2.test sonucun ne çıkıcak bakalım bizi haberdar etKizlar bugun transferin 9. Gunu test sonucum 8.78 bebis tutunmusmudur asıl test gunum yarinnnn boyle olan oldumu
Saol hayatımOhh şükür iyi bari canım ya..sevindim. .
Saol canımCanım geçmiş olsun
Bende kese gormeyi bekliyorum canim kalp atisi icin 28 ekimde gidicem kese icinde belki bu cumartesi giderim baska hastaneyevaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi
C Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10
P Ploutos da kese gormeyi bekliyo
kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...
işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım
bende hamileyim cnm kalp atisini bekliyomvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
Kuzu_mm 4.gün iğnesi oldu
C caspe_r
35izmirim35
Z zrr
sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
@cemrecemcemre adet gününü bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?