Saglikli olsunda gerisi onemli degil merakla bekliyodum zaten sagolHuriye iyimis kizlar.keseyi görmüşler şükür musait degil yazicak.sonra tek bebis heralde
Tez zamanda da toparlanir insallah cnm col cok gecmis olsunKızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
Saol Canım benimTez zamanda da toparlanir insallah cnm col cok gecmis olsun
Canım emin misin çok umutluydum senden aramızda bir kaç gün vardı. İlaçlarını bırakma hemen doktora sor. Test yaptırdın mı
Ayneeeenbende hamileyim cnm kalp atisini bekliyom
Hiç moralini bozma tatlım ama bir kan testi versen bu kadar stres de yaşamazdın. Çok gelmiyosa sıkıntı yok zaten. Beklemeye devaaaamDoktorumda ilaclarini birakma dedi. Yarin test yap dedi ben dun evde yapmistim tek cizgiydi yok yani. Sakir sakir akan bisey yok silince geliyor ama kirmiziya donuyor cok uzgunum cok
Ben de adeti bekliyorumm kasimda basliyorumvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
@Cgpbas 4.gün iğnesi olacak :)
@caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
@zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
@sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
@01_nisan
@kayisicicegi
@Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
@loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
@Sepya 01 transferinin 5. Gününde
@erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10
kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...
işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım
Hadi güzel haberlerin olsun inşallah. Stres bitmiyo. Transfer sonrası öncesinden çoook zormuş. 10-12 gün bekle test yap sonra artıyo mu bak. Sonra kese bekle sonra kalp atışı Allahım tüm bekleyenleri boş çevirmeBende kese gormeyi bekliyorum canim kalp atisi icin 28 ekimde gidicem kese icinde belki bu cumartesi giderim baska hastaneye
Allahın izniyle hamileyim. İlk kez yazdım bi tuhaf geldi...valiente tedaviye ara verdi
35izmirim35
@01_nisan
@kayisicicegi
A asalet10
kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım
Canım senin bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah bağışlasın. O kaç yaşında. Nasıl oldu merak ettim. O kendiliğinden mi olduTatlim hamisim ben kalp atisini bekliyorum hurisde oyle .darisi olmayanlara
sağlıcaklı olsunlar inşallah canım.
Hadi insallah minislerdir tatlim :) Sağlıkla olsunlar dualarim seninle
hayırlı haberler ile gel inşallah minişlerdir :)
Selam kizlar yeni.hamis varmi bakalim,huriye048 Hayirli haberlerini bekliyorum canm
Canım opu öncesi serbestti ama opu öncesinde döllenme için kullanılacağı için 2-7 günlük (bence 3-4 gün ideali) cinsel perhiz var. Transfer sonrası yasaktı. Gebelik oluşunca sonrasını bilmiyorum henüz canımKizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorumtüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
Haklısın canım insan inanamıyor hamile olduğuna.Ay kizlar bana hala hayalmis gibi geliyo kac senedir hüsran yasadim her ay. Insallah sonumuz gelir sag salim kucagimiza aliriz . olmayan arkadaslar umitsizlige dusmeyin bizde sorun olmadigi halde 3 senedir olmuyodu. Ins hepiniz bu sene sonu gelmeden hamis kalicaksiniz Rabbimin.izniyle
Canım inş yarın Allah yüzünü güldürüröyle davranıyorudm canım yarın test gunum dun hafıd toz pembe bı leke gelınce cok endıselenmıstım evde test yaptım tek cızgıydı aslında moralım cok bozuk kızlar
hadi insallh saglikli sihatlidirler
Bizde her iki taraf aile akrabalar iş arkadaşları normal arkadaşlar konu komşu herkes biliyor. Bi sağır sultan duymadı o da yakın da duyarKizlar bu süreci kimseyle paylaştıniz mi ailenizle arkadaşlarınızla
Canım döllemiş yumurta çeşitli nedenlerle rahime tutunamıyor hamilelik tamamlanamamış oluyor yaniBisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?
huriye048 tatlim ne yaptin minislerin nasilmis:)
evet yaa huriyeyi çok merak edıyorumm.
Bebislerini görünce unuttu bizi
olsun bebıslerını görsunde yeterkıı :)
Kız kese GÖRMEMEYE gitti demişsin Aşkolsun. Şaka şaka yanlışlıkla yazdığını biliyorum ama bi tuhaf oldum birdenhuriye048 hamile canm suan :)kese görmemeye gıttı dıye bılıyorumm
Aynen :))) ama gelsin artik merak ettim ikiz mi tekiz mi :)))
Kızlar hepinize çok çok çooook tşk ederim ilginiz için. Sabahtan beri aklımdasınız işlerimiz alışveriş vs derken yazamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun hepinize hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin inşbende meraktayımmmmmm :)
Bende transferi bekliyorummmmcanmMK128 arkadaşımızda iğne oluyor suan. tam kaçıncı gun ıgnesı unuttm yanlış olmasın kendısı gelınce yazar yıne:)
Ilık süte bal katıp iç canım bol meyve c vitamini iyi gelir geçmiş olsun tatlımKizlar ya çok kötü grip olmusum bogazim sis öksürük elimde mendille dolasiyorum is yerindeNe iyi gelir ne kekik iciyorum 2 gundur onun dışında
Canım çok mu aşırı kanaman ne kadar?An itibari ile adet oldum gunumden bir gun once dun test gunumdu cok ama cok moralim bozuk yikilmis durumdayim
Canım geçmiş olsun inş yakın zamanda dede de olurKızlar babamı bugün amliyata aldılar şuan çıktı hepinizin dualarını hissettim Allah razı olsun dualarını esirgemeyenlere.
Maşallah nazar değmesin çok şükür keseyi gördün ya. Haklısın insan iki beklerken 1 olması hayal kırıklığı oluyor ama vardır Allahın bir bildiği sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hadi bakalım sıra kalp atışında 15 gün sonra mı... kaçıncı haftan bu gün canımMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
ayyy canmmm vallahı bılerek yazmadm ya bende sımdı farkettım ayyy çok özür dilerimmMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
bende warim:))) 4 haftalik hamişim ama ovaryan hiperstimulasyobum dewam ediyovaliente tedaviye ara verdi
35izmirim35
@01_nisan
@kayisicicegi
A asalet10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?