Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım emin misin çok umutluydum senden aramızda bir kaç gün vardı. İlaçlarını bırakma hemen doktora sor. Test yaptırdın mı

Doktorumda ilaclarini birakma dedi. Yarin test yap dedi ben dun evde yapmistim tek cizgiydi yok yani. Sakir sakir akan bisey yok silince geliyor ama kirmiziya donuyor cok uzgunum cok

Doktorumda ilaclarini birakma dedi. Yarin test yap dedi ben dun evde yapmistim tek cizgiydi yok yani. Sakir sakir akan bisey yok silince geliyor ama kirmiziya donuyor cok uzgunum cok
Hiç moralini bozma tatlım ama bir kan testi versen bu kadar stres de yaşamazdın. Çok gelmiyosa sıkıntı yok zaten. Beklemeye devaaaam

Ben de adeti bekliyorumm kasimda basliyorum

Bende kese gormeyi bekliyorum canim kalp atisi icin 28 ekimde gidicem kese icinde belki bu cumartesi giderim baska hastaneye
Hadi güzel haberlerin olsun inşallah. Stres bitmiyo. Transfer sonrası öncesinden çoook zormuş. 10-12 gün bekle test yap sonra artıyo mu bak. Sonra kese bekle sonra kalp atışı Allahım tüm bekleyenleri boş çevirme

Allahın izniyle hamileyim. İlk kez yazdım bi tuhaf geldi...

sağlıcaklı olsunlar inşallah canım.

Hadi insallah minislerdir tatlim :) Sağlıkla olsunlar dualarim seninle

hayırlı haberler ile gel inşallah minişlerdir :)

Selam kizlar yeni.hamis varmi bakalim, huriye048 Hayirli haberlerini bekliyorum canm

Kizlar utanarak sıkılarak bisey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi sürecinde toplarken topladiktan sonra transferde vs ilişki yasağı varmı bununla ilgili doktorunuz bişiy dedimi size?
Canım opu öncesi serbestti ama opu öncesinde döllenme için kullanılacağı için 2-7 günlük (bence 3-4 gün ideali) cinsel perhiz var. Transfer sonrası yasaktı. Gebelik oluşunca sonrasını bilmiyorum henüz canım
huriye048 canımm hayırlı haberlerını bekliyoruz hadı bebişlerinle beraber gellll :) :) :)

Haklısın canım insan inanamıyor hamile olduğuna.
öyle davranıyorudm canım yarın test gunum dun hafıd toz pembe bı leke gelınce cok endıselenmıstım evde test yaptım tek cızgıydı aslında moralım cok bozuk kızlar
Canım inş yarın Allah yüzünü güldürür
hadi insallh saglikli sihatlidirler

Kizlar bu süreci kimseyle paylaştıniz mi ailenizle arkadaşlarınızla
Bizde her iki taraf aile akrabalar iş arkadaşları normal arkadaşlar konu komşu herkes biliyor. Bi sağır sultan duymadı o da yakın da duyar
Bisey sorucam cok cahilce olmasin ama bilmedigim icin, simdi bu dollenmis sekilde yumurtalari koyuyolar ya o zaman aslinda biz hamile olmus oluyoruz da sonrasi icin dusuk yapiyomus gibime geliyor boyle mi ?
Canım döllemiş yumurta çeşitli nedenlerle rahime tutunamıyor hamilelik tamamlanamamış oluyor yani
huriye048 tatlim ne yaptin minislerin nasilmis:)

evet yaa huriyeyi çok merak edıyorumm.

Bebislerini görünce unuttu bizi

olsun bebıslerını görsunde yeterkıı :)

huriye048 hamile canm suan :)kese görmemeye gıttı dıye bılıyorumm
Kız kese GÖRMEMEYE gitti demişsin Aşkolsun. Şaka şaka yanlışlıkla yazdığını biliyorum ama bi tuhaf oldum birden
Aynen :))) ama gelsin artik merak ettim ikiz mi tekiz mi :)))

bende meraktayımmmmmm :)
Kızlar hepinize çok çok çooook tşk ederim ilginiz için. Sabahtan beri aklımdasınız işlerimiz alışveriş vs derken yazamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun hepinize hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin inş

Minişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamanda öpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden

Kizlar ya çok kötü grip olmusum bogazim sis öksürük elimde mendille dolasiyorum is yerinde Ne iyi gelir ne kekik iciyorum 2 gundur onun dışında
Ilık süte bal katıp iç canım bol meyve c vitamini iyi gelir geçmiş olsun tatlım

An itibari ile adet oldum gunumden bir gun once dun test gunumdu cok ama cok moralim bozuk yikilmis durumdayim
Canım çok mu aşırı kanaman ne kadar? 687403_igt de test gününden önce adet oldum sanmıştı ama teste hamile olduğunu anladı bence hemen doktorunu ara danış iğne yaptır diyebilir ayrıca bence hemen bi acile git durumu anlat ve hcg baktır hemen. Bence tutunma kanaması seninki yani inş öyledir ben öyle olduğuna inanıyorum

Maşallah nazar değmesin çok şükür keseyi gördün ya. Haklısın insan iki beklerken 1 olması hayal kırıklığı oluyor ama vardır Allahın bir bildiği sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hadi bakalım sıra kalp atışında 15 gün sonra mı... kaçıncı haftan bu gün canım

ayyy canmmm vallahı bılerek yazmadm ya bende sımdı farkettım ayyy çok özür dilerimm

B
bende warim:))) 4 haftalik hamişim ama ovaryan hiperstimulasyobum dewam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…