Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Am

Kizlar bugun transferin 9. Gunu test sonucum 8.78 bebis tutunmusmudur asıl test gunum yarinnnn boyle olan oldumu
Canım kaç günlük kaç embriyoydu? Transfer günün hariç 9. Gün mü o günle birlikte mi? Sanırım tutunmaya çalışıyor zamana ihtiyacı var annesi. İnş sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz inş

Canım senin bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah bağışlasın. O kaç yaşında. Nasıl oldu merak ettim. O kendiliğinden mi oldu
Canım sirine82 nin bir oğluşu var doğal yoldan bildiğim kadarıyla. Benim bir kızım var 6 yaşında 1. Sınıfa başladı kızım doğal yoldan 2 ayda geldi 10 ay önce 2.ye karar verdik olmayınca bakıldı sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin değerleri iyi sayılır nasip tüp bebeğeymiş olsun da nasıl olduğu hiç önemli değil

Canım hayal kırıklığı asla yok çooooook mutluyum sadece diğer bebişime kıyamadım o kadar yani. Allahım onun ömrünü de bu minişime versin inş. İyi dileklerin saol canım bugün 5 hafta + 5 günlüktük. 2 hafta sonra 30 ekimde de kalp atışını duyup iyice bayram edicez inş. Darısı başına tatlım

Canım mm allahim sana hayırlı evlat eylesin bebisini..

ayyy canmmm vallahı bılerek yazmadm ya bende sımdı farkettım ayyy çok özür dilerimm
Tatlım şaka yaptım valla. Özre falan gerek yok özürlük bişey asla yok. Üzüleceğini bilsem hiç yazmazdım sadece sana takılmak için yazmıştım senin çok iyi niyetli iyi kalpli biri olduğunu burdan bile hissedebiliyorum. Problem yok yani ok

huriye048 canim 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi. Bugun transferden sonraki 9.gun ama deger cok az geldi bana artarmi iki gun icinde bilemem... Insallah Rabbim yardim ederde tutunurlar

valiente tedaviye ara verdi
@slnchn igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
@Cemre cemre Tedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
P Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne

kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...

işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım

Canım senle hikayemiz aynıymış. Benim de kızım 1 e başladı doğal yolla oldu. Bizde 10 ay civarı düşünüyoruz olmuyor. Bizde fark morfoloji bozuktu. Neyse iyi oldu böyle. Bizimkiler okumaya başlayınca allah nasip ederse bebişler doğacak. Sıkıntıyı atlatıcaz inşallah. Darısı burda isteyen herkesin başına

huriye048 cnm gözün aydın çok sevindim. Sende benim gibi tek bebişin tutunmuş. Olsun annelerini bırakmadılarya. Bin şükür rabbime. Hayırlı sağlıklı salih evlat olsun annişine. İnşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duyar komple rahatlarsın cnm muckkkkkk

MK128 canım çok geçmiş olsun babana. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşır. Bugün yoğunluktan hiç girip takip edemedim burayı.

Kizlar kalp atisi transferden kac gun sonra duyulucak???mesela benim transferim 1 ekimde olmustu???

Amin canm.27 ekim insallah sen keseyi gorucen.dimi canm

valiente tedaviye ara verdi
D dipblue bebişi 9 haftalık oldu. Çok şükür büyüyor diğerlerine abilik yada ablalık yapacak
@slnchn igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
cemre cemre Tedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
P Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne

Canım senin bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah bağışlasın. O kaç yaşında. Nasıl oldu merak ettim. O kendiliğinden mi oldu
Canim.benim.5 yasinda bi oglum var kendiliginden.3 senedir istyoruz 2. Olmuyo.rahim.filmi testler falan.hicbi sorun yok olmuyodu oldu sukur nasip.oldu.darisi olmayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…