- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Canım opu öncesi serbestti ama opu öncesinde döllenme için kullanılacağı için 2-7 günlük (bence 3-4 gün ideali) cinsel perhiz var. Transfer sonrası yasaktı. Gebelik oluşunca sonrasını bilmiyorum henüz canım
Haklısın canım insan inanamıyor hamile olduğuna.
Canım inş yarın Allah yüzünü güldürür
Bizde her iki taraf aile akrabalar iş arkadaşları normal arkadaşlar konu komşu herkes biliyor. Bi sağır sultan duymadı o da yakın da duyar
Canım döllemiş yumurta çeşitli nedenlerle rahime tutunamıyor hamilelik tamamlanamamış oluyor yani
Kız kese GÖRMEMEYE gitti demişsin Aşkolsun. Şaka şaka yanlışlıkla yazdığını biliyorum ama bi tuhaf oldum birden
Kızlar hepinize çok çok çooook tşk ederim ilginiz için. Sabahtan beri aklımdasınız işlerimiz alışveriş vs derken yazamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun hepinize hepimize hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin inş[/QUOTE
Amin canim
İnşAllah hayatım , çok saolCanım geçmiş olsun inş yakın zamanda dede de olur
Canım kaç günlük kaç embriyoydu? Transfer günün hariç 9. Gün mü o günle birlikte mi? Sanırım tutunmaya çalışıyor zamana ihtiyacı var annesi. İnş sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz inşKizlar bugun transferin 9. Gunu test sonucum 8.78 bebis tutunmusmudur asıl test gunum yarinnnn boyle olan oldumu
Sisligin var mi canim ? Kac doz aldin da boyle olduB
bende warim:))) 4 haftalik hamişim ama ovaryan hiperstimulasyobum dewam ediyo
CanımCanım senin bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah bağışlasın. O kaç yaşında. Nasıl oldu merak ettim. O kendiliğinden mi oldu
Canım hayal kırıklığı asla yok çooooook mutluyum sadece diğer bebişime kıyamadım o kadar yani. Allahım onun ömrünü de bu minişime versin inş. İyi dileklerin saol canım bugün 5 hafta + 5 günlüktük. 2 hafta sonra 30 ekimde de kalp atışını duyup iyice bayram edicez inş. Darısı başına tatlımMaşallah nazar değmesin çok şükür keseyi gördün ya. Haklısın insan iki beklerken 1 olması hayal kırıklığı oluyor ama vardır Allahın bir bildiği sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hadi bakalım sıra kalp atışında 15 gün sonra mı... kaçıncı haftan bu gün canım
Canım mm allahim sana hayırlı evlat eylesin bebisini..Minişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
Tatlım şaka yaptım valla. Özre falan gerek yok özürlük bişey asla yok. Üzüleceğini bilsem hiç yazmazdım sadece sana takılmak için yazmıştım senin çok iyi niyetli iyi kalpli biri olduğunu burdan bile hissedebiliyorum. Problem yok yani okayyy canmmm vallahı bılerek yazmadm ya bende sımdı farkettım ayyy çok özür dilerimm
Amiiiinnnnn inşCanım mm allahim sana hayırlı evlat eylesin bebisini..
Canım senle hikayemiz aynıymış. Benim de kızım 1 e başladı doğal yolla oldu. Bizde 10 ay civarı düşünüyoruz olmuyor. Bizde fark morfoloji bozuktu. Neyse iyi oldu böyle. Bizimkiler okumaya başlayınca allah nasip ederse bebişler doğacak. Sıkıntıyı atlatıcaz inşallah. Darısı burda isteyen herkesin başınaCanımsirine82 nin bir oğluşu var doğal yoldan bildiğim kadarıyla. Benim bir kızım var 6 yaşında 1. Sınıfa başladı kızım doğal yoldan 2 ayda geldi 10 ay önce 2.ye karar verdik olmayınca bakıldı sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin değerleri iyi sayılır nasip tüp bebeğeymiş olsun da nasıl olduğu hiç önemli değil
Canım ya Bir şey soracağım sen geçtin artik bu yolları..:) e2 hormonu ve p le başlayan bir hormon daha var bunları değerledeğerleri kaç çıkmalı bilgin var mi ?Amiiiinnnnn inş
Amin canm.27 ekim insallah sen keseyi gorucen.dimi canmAyyy çok sevindim darısı başına darısı başımıza canım. Allah nasip etsin sağlıklı olsun, tek çift önemli değil. Hadi bir kese kaldı Allahın izniyle. Senin kalp atışı için günün ne zaman
Canim.benim.5 yasinda bi oglum var kendiliginden.3 senedir istyoruz 2. Olmuyo.rahim.filmi testler falan.hicbi sorun yok olmuyodu oldu sukur nasip.oldu.darisi olmayanlaraCanım senin bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allah bağışlasın. O kaç yaşında. Nasıl oldu merak ettim. O kendiliğinden mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?