Kizlar kalp atisi transferden kac gun sonra duyulucak???mesela benim transferim 1 ekimde olmustu???
Sukur canm Rabbim karnimizdakilere uzun ömür versin . hakkimiza boyle.hayirliymis .konustuklarimizi sorduysan özelden yaz tatlim zahmet olmazsa simdi sira kalp atisimizda hayirlisiylaMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
Maşallah annesiCanım o bebişten bebişe farkediyor. Benim bebişin kesesini gördüğümüzde minik kalbide pıt pıt atıyordu şükür. Yani 27. Gün falandı heral transferden sonra. Yani erkenciydi bizimkisi
Canım ben de 27 ekimde keseyi görebilirim sanırım heralde aramızda 2 hafta var. Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da...Amin canm.27 ekim insallah sen keseyi gorucen.dimi canm
Allah razi olsun canimm kocaman ÖpüyorumTatlım şaka yaptım valla. Özre falan gerek yok özürlük bişey asla yok. Üzüleceğini bilsem hiç yazmazdım sadece sana takılmak için yazmıştım senin çok iyi niyetli iyi kalpli biri olduğunu burdan bile hissedebiliyorum. Problem yok yani ok
İnş canım inş bol bol dua edelimhuriye048 canim 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi. Bugun transferden sonraki 9.gun ama deger cok az geldi bana artarmi iki gun icinde bilemem... Insallah Rabbim yardim ederde tutunurlar
Hosgeldin cnm cok sukur ben iyiyimm adetimi bekliyorum iste hayirlisiyla bi gelseydii iyiydi :))) yaklasti bakalimm.. sen nasilsjn cnmNasilsiniz kizlar yazmiyorum diye kacti sanmayin buralardayim sadece bu aralar sersemim yazamadim iyisiniz masallah hepiniz <3
İnş canım hepinizin başınaCanım senle hikayemiz aynıymış. Benim de kızım 1 e başladı doğal yolla oldu. Bizde 10 ay civarı düşünüyoruz olmuyor. Bizde fark morfoloji bozuktu. Neyse iyi oldu böyle. Bizimkiler okumaya başlayınca allah nasip ederse bebişler doğacak. Sıkıntıyı atlatıcaz inşallah. Darısı burda isteyen herkesin başına
Canım pek bilgim yok o konuda. Bence onları düşünüp strese sokma boşuna kendini. İnş herşey yolunda giderCanım ya Bir şey soracağım sen geçtin artik bu yolları..:) e2 hormonu ve p le başlayan bir hormon daha var bunları değerledeğerleri kaç çıkmalı bilgin var mi ?
huriye048 cnm gözün aydın çok sevindim. Sende benim gibi tek bebişin tutunmuş. Olsun annelerini bırakmadılarya. Bin şükür rabbime. Hayırlı sağlıklı salih evlat olsun annişine. İnşallah 15 gün sonra kalp atışınıda duyar komple rahatlarsın cnm muckkkkkk
Sukur canm Rabbim karnimizdakilere uzun ömür versin . hakkimiza boyle.hayirliymis .konustuklarimizi sorduysan özelden yaz tatlim zahmet olmazsa simdi sira kalp atisimizda hayirlisiyla
Çok saolun kızlar ben de sizi çok öptümAllah razi olsun canimm kocaman Öpüyorum
Annesine sımsıkı tutunmuş çok şükür.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı evlat olur inşallahMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
Annesine sımsıkı tutunmuş bebişin ikincisinin de vakti saati okadarmış canm doğmadan melek olmuş uçmuş.Sakın üzme kendini hayırlısı böyleymiş.Rabbim kucağına da almayı nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah.Bizlerede nasip etsin anne olmayı.Senin adına Nasıl Mutlu oldum anlatamam umudumuzsunuz siz bizimMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
Bende bende varım haftasonu regli bekliyorum.Haftaya tedaviye başlıyorum kısmetsevaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi
@Cemre cemreTedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10
kızlar yanlışım varsa arada sizde en son listeyi kopyala düzelt yapıştır yapıp devam edebilirsiniz... sanki böyle derli toplu oldu kim kimdir neler yapıyor neyi bekliyor takip etme ve tanıma sansımız oldu.. Müslümanın müslümana giyabında yaptığı dua daha makbulmuş... Dualarım sizinle canlar...
işyerinden yazıyorum musait olamayabiliyorum...
atladığım kişiler vardır sanırım şimdiden kusura bakmayın musait oldukça düzeltmeye çalışırım
Bi arkadaşın e2 sonuclari şöyleCanım ya Bir şey soracağım sen geçtin artik bu yolları..:) e2 hormonu ve p le başlayan bir hormon daha var bunları değerledeğerleri kaç çıkmalı bilgin var mi ?
Negüzel dua etmişsin Bitanem ya Allah senin de güzel kalbine göre verir inşallah bizimde dualarımız seninleTedaviye yeni başlayanlara, transferi olanlara,imkani olamayip normal yoldan bebisleri olmasini bekleyenlere yani butun anne olmak isteyen herkese kurban oldugum Rabbim tez zamanda anneligi nasip eder insallah... Yasamayan anlamiyor bizi. Insallah o kutsal gorevden annelikten Rabbim bizi mahrum etmez. Dualarim hepinizle guzel annelerrr
Sanırım dondurulmuslarin var umarim onlar tutarda o güzel haberi alirsin canimAdana acibademde canm
Oyyy çok saol canım benim. İnan hep dualarımdasınızAnnesine sımsıkı tutunmuş çok şükür.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı evlat olur inşallah
Annesine sımsıkı tutunmuş bebişin ikincisinin de vakti saati okadarmış canm doğmadan melek olmuş uçmuş.Sakın üzme kendini hayırlısı böyleymiş.Rabbim kucağına da almayı nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah.Bizlerede nasip etsin anne olmayı.Senin adına Nasıl Mutlu oldum anlatamam umudumuzsunuz siz bizim
Saol bitanemMK128 canım çok geçmiş olsun babana. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşır. Bugün yoğunluktan hiç girip takip edemedim burayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?