Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

0 01_nisan da hamiş canım hem de ikiz annesi
687403_igt de var canım o da hamiş

Amim cnm insallah haklisin valla hep stres

valiente tedaviye ara verdi
D dipblue bebişi 9 haftalık oldu. Çok şükür büyüyor diğerlerine abilik yada ablalık yapacak
@slnchn igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan hamiş hemde ikizlere... tütü maşallah; )
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
cemre cemre Tedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
P Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne
Hibele adet gününu bekliyor
687403_igt hamişmiş

Sağol canim benim ya

Evet canım benim bugün ameliyata aldılar apar topar. Böbrek nakli oldu ,akşam 9 itibarı ile konuşmaya başladı kendine geldi çok saol sorduğun için hayatım :)
Oh çok şükür hayırlısıyla ayağa da kalkacak inşallah.Aklımdaydı hep rahatladım.Şimdi tedavine odaklan oda iyi seyredecek inşallah..

Oh çok şükür hayırlısıyla ayağa da kalkacak inşallah.Aklımdaydı hep rahatladım.Şimdi tedavine odaklan oda iyi seyredecek inşallah..
Saol canım benim inşAllah , inan babam daha önceliğimdi Bebek hep olur inşAllah . Ben bu ay tedaviye başladığımda babamın ameliyatı ortada yoktu. Bende tüp bebeği yarıda bırakamadım yollarda mekik dokudum. Hayırlısı , bundada vardır bir hayır .

Hayırlısı böyleymiş sen babana güzel haber vericeksin o da hemencecik iyileşecek içimden böyle geçiyor
Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah(Nekadar çok inşallah kullandım son mesajlarda

s.a canlar cuma gecemiz mubarek olsun inş herkez kocaman aminnn desinn bi fatiha okuyup yüzüne sürsün canlar
ALLAHIM kabul ederse eger yasini şerifi okudum hepinize dua ettim mk128 babana acil şifalar bacım huriye bebişini görmüşsün RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş tek bebişmiş olsun ALLAHIM ona uzun hayırlı ömürler versin inş tedavisi süren bacılarım hepinize koly gelsin hayırlısıyla emeginizin karşılını alın inş bebişlerniz tez vakitte gelir bütün hamiş annelerde sag saglim eli ayagı düzgün zorlanmadn dogumda yavrularını kucaklarına alılar inşşş RABBİM evlat diye tutuşanların yuvasını çoçuksuz bırakmasın inşşş hepinizi öpüyor yazdıklarını sizleri takip ediyorum canlar

Hayırlısı böyleymiş sen babana güzel haber vericeksin o da hemencecik iyileşecek içimden böyle geçiyor
Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah(Nekadar çok inşallah kullandım son mesajlarda
İnşAllah Canım benim , amin Allah emeklerimi boşa çıkartmasın.

Allah razı olsun bitanemmm

Aminnnnnn

ah annelik kadinlarin yaratilişinda var iste en kücuk bisey de duygulanmamak eldemi rabbim digerini sağsalim kucagina alsin sabh yoktun bişeymi oldu diye endişelendik cnm cok sukur boyle devam insallh

Bu arada tedaviye başlayanlar Nasıl besleniyorlar yazabilirmisiniz?Neler yiyip içiyorsunuz?

amin cnm insalh hepimizin duasi o inanki burdakilerin bizi anladigi kadar en yakinlarjmiz bile anlamiuor

amjn cnm amin güzel dua icin cok saol cnm hepimiz icin herseyin hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…