0 01_nisan da hamiş canım hem de ikiz annesivaliente tedaviye ara verdi
D dipblue bebişi 9 haftalık oldu. Çok şükür büyüyor diğerlerine abilik yada ablalık yapacak
@slnchn igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
C caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
Z zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
0 01_nisan
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
cemre cemre Tedaviye ara verdi
MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
L loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
S Sepya 01 transferinin 5. Gününde
E erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
P Ploutos 28 inde kese görecek; )
P Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne
Hibele adet gününu bekliyor
Amim cnm insallah haklisin valla hep stresHadi güzel haberlerin olsun inşallah. Stres bitmiyo. Transfer sonrası öncesinden çoook zormuş. 10-12 gün bekle test yap sonra artıyo mu bak. Sonra kese bekle sonra kalp atışı Allahım tüm bekleyenleri boş çevirme
Oh oh tututu maşallahh hemen ekleyim bize moral olsun
Evet canım benim bugün ameliyata aldılar apar topar. Böbrek nakli oldu ,akşam 9 itibarı ile konuşmaya başladı kendine geldi çok saol sorduğun için hayatım :)MK128 Geçmiş olsun Can'ım Nasıl babanın durumu ameliyat oldu sanırım
Amin inşallah canim. .Canım pek bilgim yok o konuda. Bence onları düşünüp strese sokma boşuna kendini. İnş herşey yolunda gider
Sağol canim benim yaBi arkadaşın e2 sonuclari şöyle
Benim tahlil sonuçlarıma göre tarih ve oranlarını yazayım belki bir fikir verir.
24/08/2015 E2 10
27/08/2015 E2 24
29/08/2015 E2 49
31/08/2015 E2 129
02/09/2015 E2 308
03/09/2015 E2 445
04/09/2015 E2 596
Sonrasi yumurta toplama
Oh çok şükür hayırlısıyla ayağa da kalkacak inşallah.Aklımdaydı hep rahatladım.Şimdi tedavine odaklan oda iyi seyredecek inşallah..Evet canım benim bugün ameliyata aldılar apar topar. Böbrek nakli oldu ,akşam 9 itibarı ile konuşmaya başladı kendine geldi çok saol sorduğun için hayatım :)
Saol canım benim inşAllah , inan babam daha önceliğimdi Bebek hep olur inşAllah . Ben bu ay tedaviye başladığımda babamın ameliyatı ortada yoktu. Bende tüp bebeği yarıda bırakamadım yollarda mekik dokudum. Hayırlısı , bundada vardır bir hayır .Oh çok şükür hayırlısıyla ayağa da kalkacak inşallah.Aklımdaydı hep rahatladım.Şimdi tedavine odaklan oda iyi seyredecek inşallah..
Hayırlısı böyleymiş sen babana güzel haber vericeksin o da hemencecik iyileşecek içimden böyle geçiyorSaol canım benim inşAllah , inan babam daha önceliğimdi Bebek hep olur inşAllah . Ben bu ay tedaviye başladığımda babamın ameliyatı ortada yoktu. Bende tüp bebeği yarıda bırakamadım yollarda mekik dokudum. Hayırlısı , bundada vardır bir hayır .
İnşAllah Canım benim , amin Allah emeklerimi boşa çıkartmasın.Hayırlısı böyleymiş sen babana güzel haber vericeksin o da hemencecik iyileşecek içimden böyle geçiyor
Rabbim çabalarını boşa çıkarmaz inşallah(Nekadar çok inşallah kullandım son mesajlarda
Allah razı olsun bitanemmms.a canlar cuma gecemiz mubarek olsun inş herkez kocaman aminnn desinn bi fatiha okuyup yüzüne sürsün canlar
ALLAHIM kabul ederse eger yasini şerifi okudum hepinize dua ettim mk128 babana acil şifalar bacım huriye bebişini görmüşsün RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş tek bebişmiş olsun ALLAHIM ona uzun hayırlı ömürler versin inş tedavisi süren bacılarım hepinize koly gelsin hayırlısıyla emeginizin karşılını alın inş bebişlerniz tez vakitte gelir bütün hamiş annelerde sag saglim eli ayagı düzgün zorlanmadn dogumda yavrularını kucaklarına alılar inşşş RABBİM evlat diye tutuşanların yuvasını çoçuksuz bırakmasın inşşş hepinizi öpüyor yazdıklarını sizleri takip ediyorum canlar
Aminnnnnns.a canlar cuma gecemiz mubarek olsun inş herkez kocaman aminnn desinn bi fatiha okuyup yüzüne sürsün canlar
ALLAHIM kabul ederse eger yasini şerifi okudum hepinize dua ettim mk128 babana acil şifalar bacım huriye bebişini görmüşsün RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş tek bebişmiş olsun ALLAHIM ona uzun hayırlı ömürler versin inş tedavisi süren bacılarım hepinize koly gelsin hayırlısıyla emeginizin karşılını alın inş bebişlerniz tez vakitte gelir bütün hamiş annelerde sag saglim eli ayagı düzgün zorlanmadn dogumda yavrularını kucaklarına alılar inşşş RABBİM evlat diye tutuşanların yuvasını çoçuksuz bırakmasın inşşş hepinizi öpüyor yazdıklarını sizleri takip ediyorum canlar
ah annelik kadinlarin yaratilişinda var iste en kücuk bisey de duygulanmamak eldemi rabbim digerini sağsalim kucagina alsin sabh yoktun bişeymi oldu diye endişelendik cnm cok sukur boyle devam insallhMinişlerimin birisi tutunabilmiş hayırlısı buymuş demekki. Keseyi gördük şükür. 15 gün sonra kalp atışını duymak için çağırdı dr. İnş onu da duyarız. Darısı başınıza kızlar. Bu arada garip bi duygu tutunamayan diğer minişim için duygulandım ağladım hatta, o da benim evladımdı sonuçta. Gerçekten garip bi duygu. Gerçi ben pek sağlıklı olmadıkları için donduramadığımız 3 embriyom için de üzülmüştüm. Demekki karnımdaki minişin yiyecek ekmeği içecek suyu varmış. Allahım inş onu hayırlı sağlıklı salih bir evlat eder. Onun varlığı beni çooooooooook mutlu etti. İnş sağlıkla hayırla kucağıma da alabilirim. Sizlere de hep dua ediyorum. İnş sizler de bu güzel duyguyu tadarsınız en kısa zamandaöpüyorum sizi yanacıklarınızdan. Veda konuşması gibi oldu ama veda değil öyle kolay kurtulamazsınız benden
amin cnm insalh hepimizin duasi o inanki burdakilerin bizi anladigi kadar en yakinlarjmiz bile anlamiuorTedaviye yeni başlayanlara, transferi olanlara,imkani olamayip normal yoldan bebisleri olmasini bekleyenlere yani butun anne olmak isteyen herkese kurban oldugum Rabbim tez zamanda anneligi nasip eder insallah... Yasamayan anlamiyor bizi. Insallah o kutsal gorevden annelikten Rabbim bizi mahrum etmez. Dualarim hepinizle guzel annelerrr
amjn cnm amin güzel dua icin cok saol cnm hepimiz icin herseyin hayirlisi olurs.a canlar cuma gecemiz mubarek olsun inş herkez kocaman aminnn desinn bi fatiha okuyup yüzüne sürsün canlar
Canimm gozun aydin bugun bebisini gordun Allah saglikli hayrlisini versin cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?