Gecmis olsun canim Allah sifa versin daha iyi.etsin insallhEvet canım benim bugün ameliyata aldılar apar topar. Böbrek nakli oldu ,akşam 9 itibarı ile konuşmaya başladı kendine geldi çok saol sorduğun için hayatım :)
Evet cnm 3 tane var:)amin cnm insallah..sen ne asamadasn?hersey gonlunce olsn seninde:)Sanırım dondurulmuslarin var umarim onlar tutarda o güzel haberi alirsin canim
Saol canım benimGecmis olsun canim Allah sifa versin daha iyi.etsin insallh
valiente canım senin de tüp bebeğin tutmadı galiba. Sen ne aşamadasın şuan[/QUO ara verdi sanırım canım. .
Ben kullandım canım.Kizlar aranizda tedaviye baslamadan once dogum k.hapi kullanan oldumu?
amın ınsallah dualar kabul olur...benım sımdılık yolunda gorunuyor...son ultrasonum bugun olabılır yumurta toplama ıslemı ıcın gun verebılır...hadı hayırlısı olsun cumlemıze..bugun ıgnelerını vurmadan gel demıslerdı oyle yapıcam 2bucukta randevum varvaliente tedaviye ara verdi
Cennetul Mualla
@Cgpbas 4.gün iğnesi oldu
@caspe_r
@35izmirim35
Z zrr
@sirine82
0 01_nisan
K kayisicicegi
Arkadaslar aklima gelen isimleri yazdim yazmaya devam edelim mi. Bu surecte kac kisiyiz hangi asamadayiz tekrar tekrar sormadan geri sayfalara gitmeden ve isimlerinizle dua etme sansi olsun gozden kaçan olmasın dua ederken. Diye düşündüm. Sizce nasil olur?
Günaydın canım çubuk kraker kaşarlı tost ayva leblebi gibi şeyler iyi geliyor. Sebze meyve dokunuyordu bana da. Allah yardımcın olsun ama bınu yaşamak da güzel...hamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim
aminnnnn canım inşaallahhhh Allahım inşallah herkesin yüzünü güldürsün ''ANNELİK'' duygusunu hepımıze tatdırsın inşaAllahhhTedavi aşamasında olan, yumurtası toplanan, bekleyen, güzel haberi alıp benişini kucağına aşmayı bekleyen kim varsa vıma gününün mübarekliğiyle Allah yüzümüzü güldürsün. Kızlar transferden sonra jeli, estrofemi, kan sulandırıcıyı , folik asiti, bir de kan hapını sağlık ocağından aile hekimine yazdırdım bilginiz olsun. Kaç gün kullanacaksın dedi 1 ay sanırım dedim 4 kutu jel yazdı bilginiz olsun istedim. İlk paketi merkezden ücretli almıştım
Amin canım ne aşamadasın şimdi yanlış hatırlamıyorsam beklemedesin. Dondurulmuşun var mıydı tatlım. Umarım yanlış bir şey yazmamışımdıraminnnnn canım inşaallahhhh Allahım inşallah herkesin yüzünü güldürsün ''ANNELİK'' duygusunu hepımıze tatdırsın inşaAllahhh
Amiiiiinnnn canım inşallah Allah'ın izniyle atlatıcaz.... Sabır .. Dua .. Tevekkül ..RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN INSALLAH ...ZOR DONEMLER INSALLAH RAHAT ATLATACAGIZ BAYANLAR
estağfurullah canımmm.. canım benım ilk ve son tüp bebek denemem olcak Allah'ım nasip ederse.. adet günümü bekliyorum 1 hafta 10 gün felen kaldı ınsallah.. adet olunca doktoruma haber verıcem ve ıgneye baslıcaz işte canm..Amin canım ne aşamadasın şimdi yanlış hatırlamıyorsam beklemedesin. Dondurulmuşun var mıydı tatlım. Umarım yanlış bir şey yazmamışımdır
evet canım cok guzel yazdın ınsallah.....herbırımız guzel haberlerle donecegızAmiiiiinnnn canım inşallah Allah'ın izniyle atlatıcaz.... Sabır .. Dua .. Tevekkül ..
Beyaz leblebi ve cubuk kraker ye canim..haslanmis makarnada olur yagsiz..hamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim
çok çok istiyorum canm arkadaşlarımızın güzel haberlerını duymak bızım güzel haberlerımızı onlarla paylaşmak.. inşallah Rabbım nasıp etmıstırde bu güzel duyguyu yasarız..evet canım cok guzel yazdın ınsallah.....herbırımız guzel haberlerle donecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?