Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar aranizda tedaviye baslamadan once dogum k.hapi kullanan oldumu?

hamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim

amın ınsallah dualar kabul olur...benım sımdılık yolunda gorunuyor...son ultrasonum bugun olabılır yumurta toplama ıslemı ıcın gun verebılır...hadı hayırlısı olsun cumlemıze..bugun ıgnelerını vurmadan gel demıslerdı oyle yapıcam 2bucukta randevum var

HAYIRLI NURLU BEREKETLI CUMALAR OLSUN İNŞAALLAH KIZLAR.. ALLAH BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL ETSİN..INSAALLAH DUA ETTIGINIZ AN DUA KAPILARINIZIN ACIK OLDUGU VAKITTIR.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah"tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir” (Buhârî, De"avât, 61)

Cuma gecesi olduğu zaman gecenin son üçte birinde kalkabilirsen (kalk ve dua et). Çünkü o vakit, (meleklerin) şahit olduğu bir zaman dilimidir. Bu vakitte yapılan dua kabul olur.” (Ebû Davûd, Dua, 115)

Tedavi aşamasında olan, yumurtası toplanan, bekleyen, güzel haberi alıp benişini kucağına aşmayı bekleyen kim varsa vıma gününün mübarekliğiyle Allah yüzümüzü güldürsün. Kızlar transferden sonra jeli, estrofemi, kan sulandırıcıyı , folik asiti, bir de kan hapını sağlık ocağından aile hekimine yazdırdım bilginiz olsun. Kaç gün kullanacaksın dedi 1 ay sanırım dedim 4 kutu jel yazdı bilginiz olsun istedim. İlk paketi merkezden ücretli almıştım

aminnnnn canım inşaallahhhh Allahım inşallah herkesin yüzünü güldürsün ''ANNELİK'' duygusunu hepımıze tatdırsın inşaAllahhh

aminnnnn canım inşaallahhhh Allahım inşallah herkesin yüzünü güldürsün ''ANNELİK'' duygusunu hepımıze tatdırsın inşaAllahhh
Amin canım ne aşamadasın şimdi yanlış hatırlamıyorsam beklemedesin. Dondurulmuşun var mıydı tatlım. Umarım yanlış bir şey yazmamışımdır

Amin canım ne aşamadasın şimdi yanlış hatırlamıyorsam beklemedesin. Dondurulmuşun var mıydı tatlım. Umarım yanlış bir şey yazmamışımdır
estağfurullah canımmm.. canım benım ilk ve son tüp bebek denemem olcak Allah'ım nasip ederse.. adet günümü bekliyorum 1 hafta 10 gün felen kaldı ınsallah.. adet olunca doktoruma haber verıcem ve ıgneye baslıcaz işte canm..

evet canım cok guzel yazdın ınsallah.....herbırımız guzel haberlerle donecegız
çok çok istiyorum canm arkadaşlarımızın güzel haberlerını duymak bızım güzel haberlerımızı onlarla paylaşmak.. inşallah Rabbım nasıp etmıstırde bu güzel duyguyu yasarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…