İnşallah tatlım Allah yüzünü güldürsün. Topikte seni uzun süredir gördüğüm için öyle düşündüm heralde. Problem neydi. Hangi hastanede tedavin olucak. Şimdiden hayırlı olsunestağfurullah canımmm.. canım benım ilk ve son tüp bebek denemem olcak Allah'ım nasip ederse.. adet günümü bekliyorum 1 hafta 10 gün felen kaldı ınsallah.. adet olunca doktoruma haber verıcem ve ıgneye baslıcaz işte canm..
Amin canm benim Allah razi olsunn.. guven hastanesinde olcak buyuk ihtimalle canm doktorumun ozel yeri var oraya gidiyorum.İnşallah tatlım Allah yüzünü güldürsün. Topikte seni uzun süredir gördüğüm için öyle düşündüm heralde. Problem neydi. Hangi hastanede tedavin olucak. Şimdiden hayırlı olsun
oyle yapiyom cnm sabh yatakta elimde kraker leplebi var kusa bilsem kusacam hayatim boyunca kusmuş biri degilmBeyaz leblebi ve cubuk kraker ye canim..haslanmis makarnada olur yagsiz..
cnm inan onlarn hepsini yiyorum ama yok nafile ayvayida eşim aradi bulamadi daha cikmamjş bizim burda ay nebilem darisi sizlere bu bulantilarnGünaydın canım çubuk kraker kaşarlı tost ayva leblebi gibi şeyler iyi geliyor. Sebze meyve dokunuyordu bana da. Allah yardımcın olsun ama bınu yaşamak da güzel...
Benim pek yok canım ilk hamileliğimde de yoktu çubuk kraker leblebi ye canım baktın çok aşırı ilaç açısından doktorunla görüş canımhamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim
İnş herşey yolunda gider canım hadi hayırlı haberle dön inşamın ınsallah dualar kabul olur...benım sımdılık yolunda gorunuyor...son ultrasonum bugun olabılır yumurta toplama ıslemı ıcın gun verebılır...hadı hayırlısı olsun cumlemıze..bugun ıgnelerını vurmadan gel demıslerdı oyle yapıcam 2bucukta randevum var
Tatlım bugün test günün müydü?Tedavi aşamasında olan, yumurtası toplanan, bekleyen, güzel haberi alıp benişini kucağına aşmayı bekleyen kim varsa vıma gününün mübarekliğiyle Allah yüzümüzü güldürsün. Kızlar transferden sonra jeli, estrofemi, kan sulandırıcıyı , folik asiti, bir de kan hapını sağlık ocağından aile hekimine yazdırdım bilginiz olsun. Kaç gün kullanacaksın dedi 1 ay sanırım dedim 4 kutu jel yazdı bilginiz olsun istedim. İlk paketi merkezden ücretli almıştım
valla insallh ilac kullanmaya gerek kalmaz cunku olac kullanmam risk almak istemem biraz pimpirikliyim ayy bilmoyom ne yapacagimBenim pek yok canım ilk hamileliğimde de yoktu çubuk kraker leblebi ye canım baktın çok aşırı ilaç açısından doktorunla görüş canım
canım bende ilk dr görüşmeme gidicem pazar günüvaliente tedaviye ara verdi
@dipblue bebişi 9 haftalık oldu. Çok şükür büyüyor diğerlerine abilik yada ablalık yapacak
Cennetul Mualla igne icin adet gününu bekliyor
Kuzu_mm 4.gün iğnesi olacak :)
@caspe_r 1 kasim igne gününü bekliyor
@35izmirim35 kasimda ya bismillah diyecek ins
@zrr toplama işlemi yapacak doktor kararını bekliyor
@sirine82 kalp atışını bekliyor bebişinin :)
@01_nisan
K kayisicicegi bebişinin kalp atisini duyacak inş
cemre cemre Tedaviye ara verdi
@MK128 igneye devam ediyor 7, iğnesi
huriye048 transferi yapildi hamile kese gördü çok şükür ; )
@loveandhope adet gününü bekliyor sonra bismillah deyip başlayacak inşallah :)
@Sepya 01 transferinin 5. Gününde
@erguerdogul test gününe cok az kaldi
A asalet10 taze hamile
@Ploutos 28 inde kese görecek; )
@Pembepanter58 yumoslar toplandi transferi beklio; )
@duruburcin 4 haftalik hamis yani taze anne
@Hibele adet gününu bekliyor
Siz ne yapacaginiza karar verdiniz mi canım sperm sayisi yükselmişticanım bende ilk dr görüşmeme gidicem pazar günü
Yok cnm benm en son agustosda oldu tutmadi donmuslar icin beklemedeym cnmvaliente canım senin de tüp bebeğin tutmadı galiba. Sen ne aşamadasın şuan
Canm ne ocin kullandn kistinmi vardi?doktormu soledi?bide kac ay kullandnBen kullandım canım.
pazar günü dr dan randevu aldık bakalım bizi nasıl yönlendiricek ona göre muhtemelen tedavi sürecine başlarız canım hayırlısıylaSiz ne yapacaginiza karar verdiniz mi canım sperm sayisi yükselmişti
Canım Bende 28 eylülde transfer oldu ve tutmadı. Yarın dr. Kontrolüm var neden tutmadığını araştıracaklar.Yok cnm benm en son agustosda oldu tutmadi donmuslar icin beklemedeym cnm
Evet canım kistim vardı o yüzden kullandım.Canm ne ocin kullandn kistinmi vardi?doktormu soledi?bide kac ay kullandn
Ben saliyi bekliyorum hayırlısıyla yum toplamak içinEvet cnm 3 tane var:)amin cnm insallah..sen ne asamadasn?hersey gonlunce olsn seninde:)
amin cümlemiz inşallah canım hepımız guzel haberler verırız bakalım ne dıcek dr yazarım gelınceİnş herşey yolunda gider canım hadi hayırlı haberle dön inş
aminnnnnnn canım benım cumlemızes.a canlar cumanız mubarek dularımız kabul olur inş şu cuma hürmetine RABBİM isteyen herkezee hayırlı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?