Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

İnşallah tatlım Allah yüzünü güldürsün. Topikte seni uzun süredir gördüğüm için öyle düşündüm heralde. Problem neydi. Hangi hastanede tedavin olucak. Şimdiden hayırlı olsun

İnşallah tatlım Allah yüzünü güldürsün. Topikte seni uzun süredir gördüğüm için öyle düşündüm heralde. Problem neydi. Hangi hastanede tedavin olucak. Şimdiden hayırlı olsun
Amin canm benim Allah razi olsunn.. guven hastanesinde olcak buyuk ihtimalle canm doktorumun ozel yeri var oraya gidiyorum.

Günaydın canım çubuk kraker kaşarlı tost ayva leblebi gibi şeyler iyi geliyor. Sebze meyve dokunuyordu bana da. Allah yardımcın olsun ama bınu yaşamak da güzel...
cnm inan onlarn hepsini yiyorum ama yok nafile ayvayida eşim aradi bulamadi daha cikmamjş bizim burda ay nebilem darisi sizlere bu bulantilarn

hamiş anneler mide bulantilariniz baßladimi benim basladi 3 gundur sabhlari yerleri tirmaliyom ne yapabilirim
Benim pek yok canım ilk hamileliğimde de yoktu çubuk kraker leblebi ye canım baktın çok aşırı ilaç açısından doktorunla görüş canım

İnş herşey yolunda gider canım hadi hayırlı haberle dön inş

Tatlım bugün test günün müydü?

canım bende ilk dr görüşmeme gidicem pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…